МНОГОДЕТНИ МАМИ 15

• 15 995
  • 340
  •   1
Отговори
# 105
П.П. Големи сте магарета, пак ме оставихте аз да се пържа довечера в ТВ Здраве. Confused
newsm64  food002

Искам вече да се виждаме по-често по големите медии...бТВ, Нова, Канал 1, айде на хайерлия да е писанието до Тази сутрин!

# 106
[А предаването тази вечер на живо ли е?

На живо беше. Утре ще го повтарят в 13. Но ми задаваха много лични въпроси, очаквах по-обобщено да е. А, и си отвисях да си чакам реда - почти час. А в съседство снимаха Караокето на Коцето. Аз по ТВ не съм го гледала, но там всичко се тресеше.

Ми, ти, си по семейното планиране!

Щото съм от тези, дето са му изпуснали края, ли? Wink

# 107
Върнахме се преди 3 дена, а не съм се отчела. Сега имам време и ето. Че то... страх лозе пази bash

Първо за инициативата "И АЗ съм българче" Peace. Знаех, че процедурата по осиновяване е тромава и много сложна, но чак сега като прочетох в предложенията колко формалности би трябвало да отпаднат, ми се изясни защо от толкова много деца по домовете, се осиновяват толкова малко. Така че аз съм ЗА.

Виждам ,че съм пропуснала няколко важни рождени дни. Да са живи, здрави и много щастливи отскорошните рожденици!

На село си изкарахме както винаги чудесно - тишина, спокойствие, чист въздух. Децата бягат из двора, а Борко ги гледа от количката с интерес и със сигурност съжалява, че още не може да се включи в игрите. Така че бях почти без деца... Е, с малки изключения като  това . Още не бяхме пристигнали и ... Бояна откъде видяла, че е подпряна стълба на покрива, веднага решила да се вживее в ролята на котка върху върху горещ керемиден покрив. После пък Сашко бъркал в една кофа с вода и беше целия мокър, премръзнал, но не казва. Добре че не се разболя. А  тук мъжа ми само се прави, че работи, "да го имало документирано"
На връщане се разходихме из Албена и тук. Сега е много хубаво, защото няма много народ. Е, имаше румънци, но те почти се бяха разотишли, когато ние бяхме там.

Утре пък тъгваме за Силистра. Ние с мъжа ми сме от там, а свекъра е Георги, така че едно гергьовско агънце няма да ни дойде зле.

Кабо Алма, много ми се иска да те гледам, но така и не я намерих тази ТВ Здраве. Кабелна ли е ? Сигурно, какво ли питам и аз... Sick
Чао  и лек ден!

Последна редакция: пт, 04 май 2007, 09:05 от hella

# 108
Кабо Алма, много ми се иска да те гледам, но така и не я намерих тази ТВ Здраве. Кабелна ли е ? Сигурно, какво ли питам и аз... Sick
Чао  и лек ден!

На този адрес гледай ТВ Здраве, днес около 13ч. Кабо Алма, въпреки че нейното участие е малко по-късно...Гледай тогава да не вечеряте, т.е. обядвате обаче и да го пропуснеш!

И аз обичам Албена като няма туристи!

# 109
Здравейте,мили мои! Мога ли и аз да ви гледам...има ли начин освен по телевизията...снимки някакви...линкове на предавания...що ли?
hella,чудни снимки!
Оставям ви,че тези дни имам проблеми с Давид...кисел е,нервен,не яде,не контактува с нас...само с кучето играе
Лек ден на всички!

# 110
има ли начин освен по телевизията...снимки някакви...линкове на предавания...що ли?
На този адрес гледай ТВ Здраве, днес около 13ч. Кабо Алма, въпреки че нейното участие е малко по-късно...

Габи, племенницата пита за Гого.......Нещо искаше снимки да му праща, а и той не се обаждал...

Кураж и силната ни подкрепа имаш за Давид...  bouquet

Времето за гледане е българско...смятай си кога идва испанско.

# 111
Цоцоланче,Гого си мисли за Иренка ,дори прави планове за лятото,като долетив България...как щял да я покани в Габрово...но тези дни има едни контролни от които му зависят оценките за края на годината и не влиза в SKYPE-a,но ще го насмотая да прати снимки  и да се обади.Последно решихме да ги пратим само големите батковци за лятото в България...резервирахме самолетни билети...

# 112
От днес сме в къщи и бързам да рапортувам - на 27ми април по план се роди дъщеря ми Албена Изабела (не е снобизъм - с таткото не можахме да се споразумeeм за 1 име  Grinning). Ето и първата и снимка:

http://www.stadt-zuerich.ch/internet/triemli/home/kliniken/mater … ile.pdf/27-SA.pdf

А да, и вече съм официално в клуба  newsm44!

Последна редакция: пт, 04 май 2007, 15:44 от MegiX

# 113
MegiX , честита ви дъщеричка!   bouquet

Много е нежна - да расте здрава, жизнена и усмихната!  Heart Eyes
Само радости да носи на всички у дома!  Hug

# 114
Мегиииииии, честито!!!!!!!

Да ви е жива и здрава, и много,много да сте щастливи всички заедно от голямото семейство!

Maminka, радвам се,че те виждам...Заедно с Меги пишете по-често......В новата тема вече няма да има  preggo,а трето именце на детенце!

# 115
Меги, прекрасна е! Да ти е жива и здрава! Много се развълнувах!
Ти си си официален член от мига в който си решила да станеш многодетна мама!

# 116
[center]Браво мила Меги! И честито!
[/color][/center]
 baby sling baby sling baby sling
 Как се зарадвах, ще кажеш, че последно на 26.04. сме пили кафето си заедно!  Laughing

Много радост в къщи ти желая! Как Големите приемат прекрасното мъниче?
 breastfeeding

# 117
  • Варна
МегиХ, тъкмо си мислех вчера да ти пиша на лични да питам как си, а ти вече си довела на бял свят малката госпожица! Да ти е жива и здрава, да расте неусетно и да ти носи много обич и радост! Желая ти бързо възстановяване и новини как батковците приемат новата си сестричка!

# 118
Аааа, Лилибон, не така! Нищо не казваш и не пишеш за теб! Май ще пращам сватята с точилката!

# 119
Меги, честита дъщеричка!  newsm18Да ви е жива и здрава и много да ви радва! Много е сладичка! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт