МНОГОДЕТНИ МАМИ 15

• 16 004
  • 340
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Дивна самке, пожали ме! Какво да кажа - как снощи не можах да спя, щото както съм се закръглила, така все нещо ми ръби като си легна, или как днес от ранни зори ходих на очен лекар да ми потвърди начин на раждане, а след това - като съм влязла в офиса, та досега (още съм в офиса, чакам си застрахователя) все по служебни задачи. Боли ме кръста, гърба, писнало ми е.

Тъй, оплаках се, развалих хубавото настроение от новината на Меги, и на вратата звъни застрахователя. Лека вечер на всички!

# 121
  • София
Меги,честита ви дъщеричка! Прекрасна е! Да ви носи много радости и да расте здрава и щастлива!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 122
  Меги,честита ти принцеска!Да ти е жива и здрава!

# 123
 smile3541
Меги, честита ви малка сладурана! Да расте здрава и обградена с много обич!    newsm32

Цоцоланке, мерси за бързата реакция с линка на ТВ Здраве, но... виноват - така или иначе не можах да гледам. Имах ходения по банки и други задачки и се забавих повече от очакваното.

Лилибон, не си ни развалила настроението. Обаждай се по-често. Надявам се неразположенията ти да минават по-леко. Още малко остава и ще видиш така чаканото човече! С теб сме!

# 124
Меги, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава, радост и щастие за цялото ви семейство!

# 125
Да честитя и аз за малкото човече.

# 126
Меги, честита радост!
 newsm07Тя е самото съвършенство!
Two Hearts

# 127
Здравейте мами!
Днес ви открих, за което много се радвам.
Само се записвам, за да ви прочета, защото малката вече е много сърдита.
Усмихнат ден на всички!

# 128
  • София
Добре дошла,Снежка!  bouquet
Как се казва второто ти дете?Не се чете  Wink

# 129
Добре дошла,Снежка!  bouquet
Как се казва второто ти дете?Не се чете  Wink

Нора Peace, ние тръгваме след малко за гости в Перник и живи и здрави в неделя на купона!Ако ви трябвам - на мобилният съм!Снежке Hug

# 130
  • Варна
Здравей, Снежке! Добре дошла! Като гледам твоите герои с разлика горе-долу като моите. Разкажи как се гледате и как вървят нещата при вас!

Хела, нищо особено ми няма, само промрънквам отвреме навреме.  Simple Smile

# 131
  • Варна
Честита дъщеричка на Меги!Да расте жива и здрава и са носи сама радост на голямото си семейство!Много е красива, цяло произведение на изкуството! Бързо възстановяване на мама!

Добре дошла на Снежка!Тук ще се чувстваш точно на място със сродни души и подобни ангажименти в отглеждането на повече деца!

Ние вчера с моят мъж направихме 11 г. от сватбата и като се има предвид работата му се оказа че сме почти младоженци Laughing! Половината години на море, другата вкъщи. През това време успяхме и да се размножим.Оженихме се на рожденият ден на сестра ми, та по този повод бяхме снощи на кръчма.Едни хора, едни кючеци ,чак до малките часове. Милата ми сестричка стана вчера на 30 г. Да е жива и здрава и много щастлива и да намери човека, че първия път не потръгна.
Рожденничката е в средата.   http://i12.tinypic.com/4yapkzk.jpg
Вчера и днес Миша беше на участие в Нови Пазар.Днес ходихме цялата фамилия на гала концерта.Снимките не са много сполучливи. http://i19.tinypic.com/4pp2umx.jpg   http://i11.tinypic.com/63lgy1k.jpg
Утре сме на агне в селото на нашите кръстници да отразим всички празници на куп.
Снимки от купона очаквайте утре вечер.
Другата новина е, че Илиев в понеделник се качва на кораба, ама ще седят няколко дни докато завършат ремонта на набора му, разбирайте кораба.
Отчетох се солидно, утре пак!
Лека и спокойна вечер и весел празник утре на всички,които празнуват утре!

# 132
Здравейте мами!
Първо  - ЧЕСТИТА РАДОС В ДОМА НА МЕГИ!ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!  bouquet
Жалко само,че не ми се отваря снимката ,та да видя и аз малката прелест!
Добре дошла на Снежка! Hug
Илиева - честита Ви годишнина!Замислих се,че така пък и тръпката се запазва по-дълго!Да ти е жива и здрава и сестрата и дано наистина намери ЧОВЕКА Peace
Аз пък да Ви се оплача -почнах шофьорските курсове и ми е много трудно..тоя съединител и тази газ #CrazyС инструктора като карам уж се справям,а като седна с моя мъж и карам като малоумна.Днес даже се скарахме - аз му се разсърдих де.Той е адски спокоен човек,а така ме изнерви днес с държанието си и забележките си и като резултат 100 пъти угасих колата.Накрая и другите ,които се учеха на полигона,не смееха да минат покрай мен. ConfusedОх,дано да се пречупя и да се успокоя малко,че да мога да мисля трезво и да стане шофьор от мен...
Айде лека вечер от мен!  bouquet

# 133
Инсталирах си програмата за да видя малката кукла - много е хубава!Да е жива и здрава!  bouquet

# 134
   Поздрави на прекрасният ангел,който се е родил!!!Да ви носи страшно много щастие и радост!!!Пък покрай вас и на нас!!!
   Нещо пак ви изпуснах...Но между редовете попаднах на една годишнина от брак,и се позамислих newsm78...Е както и да го смятам с мойто мъжле правим таз година 10г.от както сме заедно...Значи ако по това време,преди десет години някой ми беше казал,че ще издържа с мъж толкова дълго време,щях да му кажа,че НЯМА НАЧИН Grinning Laughing WinkПък я го сега до къде съм я докарала,и за още десет се надявам...И това ако не е магия?!Пък и онова горното...с бебчовците?!Кажете после че не живеем в най-чудният свят?!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт