МНОГОДЕТНИ МАМИ 15

• 16 016
  • 340
  •   1
Отговори
# 135
Ивата, добре при новите ми приятели, там намирам утех с мойте шофьорски курсове. Плача, плача, а те милите ме окуражават... Заповядай да си говорим за съединители - повярвай имам още много да кажа...http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174960.0;topicseen
Снежке, добре дошла! Радвам се да се присъединиш към нас!
Илиева, още много по толкова да изкарате - все в сговор и любов! А сестричката ти е красива, ще кацне птичето и на нейното рамо!

# 136
   Честит Гергьовден!

На всички които днес имат повод да празнуват желая здраве и много късмет!

Да ви почерпя за здравето на моя Георги! Наздраве! cheers

# 137
добро утро и весело прекарване на празника на всички именници  cheers

# 138
Честит празник на всички именници! Да са живи и здрави и винаги щастливи! Весело изкарване! newsm67  bigdance2 Tada

Ние днес пък ще правим прощъпулник на двамата калпазани, нищо че от месец вече ходят. smile3540 smile3540

# 139
  • Варна
Ехеее, то само хубави новини и много за честитене!

Честито на всички именници днес! С такъв могъщ закрилник да стигнат надалеч и да прославят имената си!

Честита годишнина, Илиева! Още дълго да се обичате, макар и разделяни от морето! Децата да ви радват с постиженията си, а сестра ти - да се намери кой да й върне усмивката на лицето!   bouquet

Дами-шофьорки - кураж и смело напред! Всеки в крайна сметка се научава, колкото и да  го е страх и да му е трудно. А после - кеф - самостоятелен си, можеш да идеш, където си искаш, наистина прекрасно усещане! Никакво отчайване от нетърпеливи мъжки приказки! И те бая зор са видели, докато се научат и почнат да натискат педали и да въртят волан подсъзнателно, а не влагайки мисъл във всяко свое действие.

Габи, как е Давид днес? Мина ли му "периодът на изолация"?

# 140
Мила Меги, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава, да си я отгледате с много любов, да ви носи много радост! Тя е прекрасна!!!

Илиева, честита и на теб годишнина! Бъдете винаги неразделни в мислите и сърцата си, другото ще се нареди с времето!

Честито на всички, които имат имен ден днес! Бъдете здрави, силни и смели!

Добре дошла, Снежка! Hug

Ивата и Дивна Самка, вие пък давайте по-куражлийски с шофирането. Въобще не е страшно, нито е толкова сложно колкото изглежда. За това образование не трябва, нито много акъл, а практика и упоритост. И не се връзвайте на мъжките приказки за жените - шофьори. Нека си приказват пък вие си карайте. Моят мъж като почне да ми прави забележки понякога, направо му предлагам ако иска да продължи пеша hahaha Ама не иска, затова си мълчи и се вози Mr. Green

# 141
Lilibon,днес Давид е по-добре,благодаря.Ще видим как ще му се отрази днешния пикник в гората.Отиваме да печем агънце на открито и да го хапнем с приятели.Довечера ще разказвам!
Лек и слънчев ден на всички!
Снежка,добре дошла!
  bouquet

# 142
Благодаря много за милите пожелания. Ами аз сега съм заета с това да я пазя от Мони. Той беше просто потресен като ме видя в болницата да гушкам друго бебе, но откакто сме в къщи (аз на него май най-много липсвах) ходи след нея и крещи "бебе спи", "бебе плаче", "бебенцeee" и то така, че я плаши, но вече и тя започна да се адаптира към обстановката, какво да прави  Mr. Green.  А в болницата викаше "бебе момченце" (момченце му е нова дума и беше много горд), ама аз му казах, че това не е момченце а момиченце. Момиченце обаче не може да каже и сега вика "бебе не е момченце" Grinning

Сашко приема всичко много по-съзнателно. Беше станал рано-рано в деня на операцията и беше и нарисувал картинка - половината аз с него и Мони и бебето "Аубена" в корeма, а на другата половина самото бебе с дълга оранжева коса и големи крака  Shocked.

И ние тази година ще правим 10г от сватбата, ама накрая. Иначе от запознантсвото не ги броя вече да не се депресирам, че остарявам. Всъщност и от сватбата се опитвам да не броя и въобще иска ми се някак си без тия числа да си живея, чувствам си се още на 20 и това е най-важно, нали  Grinning.

Последна редакция: нд, 06 май 2007, 14:44 от MegiX

# 143
Честита радост на Меги !   bouquet Много щастие с бебето ти пожелавам.
Честито и на всички празнуващи днес !!!   bouquet 
Ние вчера се събрахме на печено яренце, че мъжа ми е Георги. Днес садихме пипер на село  Sad и вече сме изморени.Но малкия е щастлив, че може да играе на воля в пръстта.Копае, хвърля и яде.Дори храни кокошките с червейчета.
Лека вечер на всички.

# 144
Разбрахте ли вече кой е шампиона? Излъчването ще е на 01.06.

Юлето и Галин са номер 1 в Горчиво.....

СуперТеди и Живко са със сребърните медали.....

Цоцоланка и Лъчо са на достойното трето място и бронзовите медали.....

С Къци Вапцаров

Използвам,че пиша първа от предаването за да предам поздравите на Къци към всички нас и специалните поздрави от съпругата на Къци,която през септември месец ще стане също мама на повече от 2 деца!

И трите двойки да се запишат на частни уроци по математика hahaha hahaha hahaha......Ще кача и снимки малко по-късно, очаквайте ги!

Честито на всички,които днес имат празник! Живи и здрави да сте!

Последна редакция: нд, 06 май 2007, 19:14 от Мама Цоцоланка

# 145
На шампионите от Горчиво -поздравления! Галин да почерпи -живо и здраво името му да пребъде.
 newsm51
На подгласниците- също! Теди да почерпи за Гери- най-доброто и умно дете. smile3525

Много здраве и любов, и усмивки на всички ви!

newsm74
Разкажете за срещата след това...

С тези тениски сте невероятни! Браво !

# 146
Момичета, благодаря за топлото посрещане.  Hug Вие отдавна се познавате, но се надявам, че малко по малко ще ви опазная. Доста трудно се добирам до компютъра от двамата тийнейджъри и от бебата, но ще ви чета редовно. Peace

Честита дъщеричка на мама Меги! Да ти е жива и здрава и мног да ви радва!

Lilibon – Баткото е на 16.04.1989, каката на 28.03.1992, а малката е на 13.09.2006. Ти, доколкото разбрах наскоро ще имаш ново съкровище.
Никога не съм си мислила, че ще имам 3 деца. Исках да имам две и с тях реших, че съм си изплатила дълга към обществото, но миналата нова година цикъла ми не дойде и така се разбра, че ще имаме бебе. Щом е станало, значи не сме научили нещо с предишните деца и сега ни е дадена възможност да го научим. Не сме си говорили изобщо с мъжа ми да не го раждам, а си го приехме нормално. Всички много се радват – най вече бабите и дядовците, защото другите внуци вече са големи и много им бягат, когато искат да ги гушкат и да ги целуват. Ема е десерта, сладкиша. Само я целувам и й се радвам.
Митето направи 18 години преди 2 седмици и от тогава вече се смята за голям и започна да излиза до късно – ходи най-често да гледа футболни мачове в Еврофутбол – трябва да се нарадва на пълнолетието си.
Нора вече е на 15 години, но тя от доста време е самостоятелна, защото играе баскетбол и от малка ходят по тренировки, лагери и състезания и може да се оправя сама (донякъде).

Хела – гледам, че нашите мъници са почти наборчета. Много е усмихнат Борис.

Ивата – ще станеш шофьор, щом го искаш, просто трябва повече практика. Аз също не ставам за шофьор. Карам само пияни мъже вечер след купон, но изкарах книжка, за да мога да карам, когато ми се наложи.

За днешната среща разбрах късно, но ще дойдем на някоя следваща.

# 147
ЧЕСТИТА ПРЕЛЕСТНА ДЪЩЕРИЧКА НА МЕГИ! ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ВЕСЕЛА, ДА Е СПОКОЙНО И УСМИХНАТО БЕБЕ И ОЩЕ ПО-ХУБАВА ДА СТАНЕ.

Момичета, и аз днес искам да ви почерпя за здравето на моите именници. Те са двама - баща ми и Гого.

# 148
Здравейте и от мен Hug

Преди всичко ДОБРЕ ДОШЛА НА МАЛКАТА ДЪЩЕРИЧКА НА МЕГИ!ДАНО Е ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО УМНА!НА МАМА МЕГИ - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  bouquet

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС И ГОДИШНИНА НА ИЛИЕВА!ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА СТЕ ЗДРАВИ И КУПОНЪТ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ И УТРЕ!

БРАВО И НА ЗВЕЗДНИТЕ ВЛЮБЕНИ ДВОЙКИ ЗА МЕДИЙНАТА ПРОСЛАВА НА МНОГОДЕТНАТА ИДЕЯ!

Ако има телевизионни работници сред нас - честит професионален празник утре и въобще весел празник на празнуващите утре!

# 149
На всички именници честито!
Мами и татковци, днес в Макдоналдс, наистина много се радвах, че ви познавам и съм част от вас... (и не защото сте медийни звезди), а защото сте се посветили на най святото, най чистото призвание - да бъдете родители на много деца, според мен - най ценното нещо!
Цоцоланке, не победата е важна, а духът и същността! Вие с Лъчо, Тедито и Живко, Юлето и Галин сте победители в нещо много по важно- сътворили сте най прекрасното чудо на природата ( при това нееднократно)!
Лилибон, взе си бележка - добре! Да не забегнеш пак!
Меги, да вземеш вече да смениш лентичката, а? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт