МНОГОДЕТНИ МАМИ 15

• 16 025
  • 340
  •   1
Отговори
# 165
ЧеСтИт РоЖдЕн ДеН на НиЛиАн !!!  newsm59
Да бъде здрав, смел, умен и чаровен за радост и гордост на всички, които го обичат!

СнежкаHug

Мама Цоцоланка и Лъчо, супер Теди и Живко, Юлето и Галин - всички сте много симпатични, беше ми особено приятно и мило да ви видя, пък било то и само на снимки!  Hug Hug Hug
Надявам се да не пропусна "Горчиво"-то на 1.06.  Grinning

П.С. И аз искам такива тениски  Wink Blush На кого и откъде мога да ги поръчам?

Приятен и незабравим ден на всички ви!  Hug

# 166
Ох,развълнувах се и аз,няма начин да не се включа,за материалните неща,наистина всичко е преходно и всичко е суета,освен ако е необходимост.Важно е да сме богати духовно,като ви гледам наистина сме от една порода  Laughingдали количеството на децата е причина да мислим така? ThinkingИмаше една мисъл,че ако преброим всичко което имаме и не сме купили с пари ,ще видим колко много имаме и колко много сме богати всъщност.
ТВ звездите да ни подсетят пак за предаването като наближи,че съм малко  Crazy
Калоян като видя тениските много ги харесал,оранжев цвят,сега мисля че е хубава идея да имаме всички в нашата къща.
Джули би ли ми обяснила как да се снабдим с тях?Може и на ЛС.
Някой покани ли и на Къци съпругата да се присъедини към нас?
Днес ще водя децата в парк"Кайлъка"ако сте чули за такъв,ще ни е за първи път излет с пикник,от както се роди малкия,една приятелка ни е на гости,та да покажем природата на Плевен.Незнам как ще бъде,все не можем да се разберем със Джозеф за посоките Mr. Greenмного е тежък и все се налага да го нося и сигурно ще заспя преди него тази вечер Laughing
Честито на рожденници и именници,които съм пропуснала.

# 167
Честит Рожден Ден на Нилиан! Tada  ura danceЗа тениските - в другата тема. Ще правим списък с желаещите.... За новите мами - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=182403.220;topicseen

# 168
Честит рожден ден на НИЛИАН!!!!! да расте здрав и умен за да радва мама и тате!

Ето ме и мен.Знам ,че много съм пропуснала,Р.Д.,И.Д.,изяви по медии и т.н. и т.н.Моля не ме бйте и не ми се сърдете много  Rolling EyesБеше ме обхванала някаква летаргия,едно такова философско питане за света и смисъла от всичко в него.Та сега прочетох ,че и тук се поде подобна тема ,за съжаление провокирана от една страшна трагедия. Sad
Не исках да натоварвам темата с мойте не много цветни емоции ,та за това само ви четях ,но за това пък редовно. Grinning
Радвам се за всеки един щастливо прекаран ден от вас със семействата ви  и ви прегръщам!!! Hug
Тъпото е ,че няма конкретна причина да се чувствам така ,ама май напрежението ми идва в повече по някога.Предстоящото заминаване на Станислава в Италия,също ме кара да се чувствам несигурна и напрегната.Все още като ,че ли не искам да повярвам ,че имам 19г.дъщеря.Голям човек,който иска да поеме живота си в свои ръце. newsm78
Вчера ,пазарим в Пикадили и аз купувам 3 шоколадови яйца, по едно на тримата.Знам Станислава иска с принцеса,Илиян с Мечо пух ,а Еси с цар лъв.Връщам се от магазина а те и тримата ",мамо какво ни купи"?....../разбирате ли какво искам да кажа?/.....................................................................................
Въобще не се замислям ,че имам вече и големи деца ,за мен са си бебчета и това е.
Май наистина лудвам тотално.
А само като си помисля ,че аз я родих на 17г.
Не ми се сърдете за объркания пост,ама и чувствата ми са такива! ooooh!

# 169
Гласувайте, много ви моля!

Неви,  в момента бързам, по-късно ще ти напиша нещо как ме трогна това с яйцата....!

# 170
Неви, и аз се чувствам така доста често напоследък. Харесва ми работата, а същевременно ми остава много малко време за децата - вечер все бързам да изпера, да ги нахраня,...,започнала съм много да викам. И хем искам да станат самостоятелни, хем да са постоянно до мен. Днес Иван като заминаваше на "зелено училище" почти изпаднах в нервна криза. А детето беше толкова щастливо, че чак ми се стори, че му развалям настроението с моите притеснения и целувки. Опитвам се да мисля, че порастват и полека-полека си поемат своя път, но ... А твоите (особено Станислава) вече са доста големи, не знам какво да те посъветвам.

# 171
ДжулиС, това, което сте приживяли, е ужасно! В токива моменти си даваме сметка колко крехко нещо е щастието и колко малко му се наслаждаваме, докато го имаме!

неви, напълно те разбирам. Миналата година и аз преживях нещо подобно покрай завършването на щерката. Дори тема пусках. Embarassed Но като си изприказвах болката, всичко си дойде на мястото. Говори за това, не го преживявай само в себе си. Да, много е шокиращо да осъзнаеш, че твоето гушкаво момиченце е станало една голяма девойка, със собствени цели, със собствен път... Чувстваш се ненужна, отхвърлена, забравена... Само че не е така. Тя винаги ще си бъде твоето момиченце. Hug

Цоцоланке, не ми стигнаха опциите. Laughing Искам жълта, зелена, синя и червена тениска, размери S, L, XL. Как да го опиша в анкетата? (Не ми обръщай нимание, днес съм капризна Mr. Green).

# 172
Цоцоланке, не ми стигнаха опциите. Laughing Искам жълта, зелена, синя и червена тениска, размери S, L, XL. Как да го опиша в анкетата? (Не ми обръщай нимание, днес съм капризна Mr. Green).

26 опции дали стигат? Незнам, да си призная и аз лично се затруднявам как да изглежда анкетата.....Ако някой даде опитимален вариант - да пише, трия тази и предлагам новата.....

Мами, днес бях на разходка из града с познайте какво......Смятам на разходките,особено в парка, да бъда само с нея...Пък току някой се позагледал в бюста ми bowuu, т.е. в логото Пълна къща.

# 173
Е, как да гласувам два пъти за XL... Значи 5, червени, размер бебешки - 1 бр., S- 1 бр., XL - 1 бр., XXL- 2 бр. По 7 Лева.

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 20:48 от Дивна самка

# 174
Момичета, много трудно  ще се разбере какви тениски искаме от анкетата (поне аз трудно се ориентирам в нея), може ли да си напищем желанието и да го пратим по меил, пък каквото може - може, ако не- каквото може?

# 175
Момичета, ако някой има време и му се занимава да обобщи бройката,цвета и размерите на тениските - моля да го направи. ЛС ще свършат работа май по-добре от анкетата. Аз за съжаление не разполагам с време Embarassed за което много се извинявам. Затова ако мога да получа списъкът готов ще съм ви безкрайно благодарна! Hug

# 176
  • Варна
Честит Рожден Ден на Нилиан! С пожелание да расте жив и здрав за радост на мама и татко!

Честито на празнувалите вчера! Да си носят името дълги години със здраве!

Поздравления за участниците в "Горчиво"! Страхотни сте на снимките! Не се и съмнявам в това ,че сте се представили достойно и сте се забавлявали приятно. За съжаление няма да мога да го гледам,но ще чета отзиви от представянето Ви.

Благодаря, момичета, за хубавите и мили пожелания! Дано доживеем и златната сватба. Пожелавам Ви я от сърце.Няма нищо по-хубаво от това, което е сътворено с толкова много любов!

Ивата, не се притеснявай ,ще се справиш с колата няма страшно.И моят мъж мърмореше отначало, понеже бях забравила да карам.Не че сега не дава наставления. Вече се престраших да возя и децата. В събота закарах всички до Нови Пазар, а вчера до селото на кръстниците ни и обратно.Проблема при нас е,че мъжът ми ме кара да карам , аз се дърпам като магаре.Моята работа е мога пък не искам. Някакъв безумен страх ме гони,но трябва да го надвия.Това може би е в следствие на това,че преди 12г. имах такъв мерак карах 2-3 години и като останахме без кола и се родиха децата и така желанието отмина.Сега като остана сама ,ще трябва да се взема здраво в ръце, нали съм си инат голям.

Вчера си изкарахме на селото страхотно. Пускам снимки.http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=24970&AlbumId=93217

# 177
Леле, Илиева, вашто и на Габи кутре, могат да основат клуб - На най обичани и мачкани кутрета! Горкото, как само гледа - тъжно, тъжно...

# 178
Кой ще събира заявките за тениските? Сватята стана ясно,че няма да бродира чеиза на дивнето, така че - тя ли ще е?Казвайте! Ако няма други желаещи и кандидати - нека Сватята събира на лс заявките.....

Анкетата според мен е по-скоро оринтировъчна долу горе колко бройки ще има заявени(за да се види интереса какъв ще е...)

# 179
  • Варна
Цитат
Леле, Илиева, вашто и на Габи кутре, могат да основат клуб - На най обичани и мачкани кутрета! Горкото, как само гледа - тъжно, тъжно...

Горкото кученце, не го оставиха нито да яде,нито да се напие с вода! Накрая като ги видеше бягаше и се криеше.Още има.Като минеха покрай курника и стряскаха кокошките,които вдигаха олелия, сигурно са спрели да снасят. Гониха козите в обора,на които отначало казаха че са овце.Петелът беше папагал.Ринаха боклуци с лопата и го изсипваха в хранилките за животните.Изпотъпкаха лехите на дядото.Тя не за разправяне, ние не сме за никъде. Отдавна никъде не ходим, а никой вече не ни кани!

Общи условия

Активация на акаунт