МНОГОДЕТНИ МАМИ 15

• 16 029
  • 340
  •   1
Отговори
# 180
Звездите от "Горчиво" доживяха признание!
Благодарение на бляскавото им представяне, са решили да направят още 4 (!) предавания с многодетни семейства.
Така че - да се готвят нови 12 двойки!
Снимките са на 19.05., събота, от 15 ч. -  тогава ще снимат и 4-те предавания.

За записване - 0889 32 95 32 - Дани.

Момичета, кажете, че не е страшно!

# 181
Изобщо не е страшно - СТРАХОТНО Е!!!!!!! HugПовярвайте ми! Адреналинът си заслужава!!!
Ей, браво . признаха ни че сме готини и неповторими!!!!Хайде момичета - действайте - дайте да им покажем какви сме - хем хубави, хем лъчезарни, хем неповторими!!!!!!!
П.П. и си сметнете предварително броят и годините на децата!!! Mr. Green

# 182
Кой ще събира заявките за тениските?

Ами ако няма други желаещи, аз мога да се заема с преброяването...
Все вярвам, че ще ми остане време да свърша тази работа  Grinning
Поне за кратко да съм в полза на виртуалната Пълна къща  Wink

Чудех се дали ще е удобно да се напишат размерите на тениските, в сантиметри, за да сме по-сигурни че ще са по мярка  newsm78

Лека и спокойна нощ на всички!  smile3524

# 183
ами да си кажа честно...няма начин. Аз не разполагам с количество тениски което да продавам - азги поръчвам и те пристигат. Embarassed В мен има тениски с размер М и ХЛ - на тези мога да дам размер. но няма време да поръчвам мостри които да измервам и да пускам като размери. Извинете ме за това Embarassed
За ориентир, вижте снимките от шоуто
 - Аз и дъщеря ми Мирела  сме с М
- теди и Живко са с Л
- Галин, Лъчо и вили са с ХЛ
- Рая и Йоан са с С
- дидка е с ХЛ
това е тениска все пак - не очакваме да ни е точно по-мярка! Hug

# 184

Благодаря, Юле! Ама все пак да не лъжем хората...ХХЛ...Ти защо не спиш още? То вече вторник станало, лягам...

Мами, има вероятност да ходя на зелено училище с децата в края на май месец до Смолян и Пловдив за 4 дена. И татито уж обеща,че ще се гледа тук някак си с Йоан,а на мен ми разписва командировъчното с Рая и Вили.....

# 185
JuliS , извини ме, но не съм мислила ти да мериш и да описваш размери...
Мислех си, че повече семейства са поръчали тениски и така измерването (дължина/ширина) няма да отнеме много време...

Аз например се чудех коя да поръчам за мен - 1.60 съм висока и по принцип около 50 кг, но сега (след 3-те поредни раждания и месеци наред кърмачески стаж, през които продължавам да наблягам на храната) съм с около 15 кг отгоре (не за дълго, надявам се  Blush ).
А и у дома има няколко тениски М размер, като 3-4 от тях съвсем не са М, а по-скоро S и L Wink

Благодаря, за ориентира с тениските от шоуто, това ще свърши работа   bouquet
Извини ме отново, не съм искала да те натоварвам излишно  Hug

# 186
Най-добре е всеки да прецени какви дрехи предимно купува за семейството си...Аз напр. твърдо заставам зад ХХЛ и казах на Юлето нещо,което е с повече Х...И да видите как се трепереше - дали ще ми стане тениската...Ама стана все пак.

# 187
Маминке, ще правиш ли списъка?
Ако - да, да ти пращат на теб желанията...
Тедивас даде вече заявка...

# 188
Здравейте и от мен Grinning
Разписах се в анкетата, предвидила съм в бройката и  блузки за две многодетни лелки от детската градина на децата, мисля че много ще ги зарадвам Peace

Весел и успешен ден за вас и вашите семейства  bouquet

# 189
Страхотно се радвам за реакцията от "ГОРЧИВО"! Бях сигурна, че са ни харесали, защото 1. сме най-готини и 2. това си е шоу, а какво по-голямо шоу от три многодетни семейства, дето не могат да сметнат на колко години са им децата?!  newsm78  Joy  newsm78 Joy  newsm78  Joy - това е и за трите семейства!!!
Даже мислех да им изпратим един мейл, че сме много доволни и искаме да участват и други семейства! Моят мъж още само за това мислел!  Laughing Да кажа на всички, че е страхотно, пък и не е лошо някой от нас да получи наградите!
За тениските - не се ориентирах какво да напиша, пък и още не съм решила, но вчера моя приятелка, която даже не е женена, поиска една!!!
Струва ми се, че ще е хубаво на празника да ги продаваме и по евтино - например  - минимална цена ... Който иска да даде нагоре.
Неви , чудех се, къде се скатаваш, а ти - откриваш истините за живота!!! Не се давай - дъщеря ти ти е приятелка и винаги ще си остане такава, без значение на колко километра е!!! Heart Eyes

# 190
Мамчета,аз да питам дали има на Елиенци такива триколки и на каква цена,съще се интересувам и от летни колички.

# 191
Момичета, казвайте на кой да пиша за тениските...Искам тениски!!!
и с плащането и получаването как стои въпроса - дайте малко повече инфо... newsm78

# 192
Наталия, аз купих единична лятна количка за 60 лв и честно казано не съм виждала по-евтини.  На ТСМ май са по-евтини, но не съм сигурна. При нас има един техен магазин, ще проверя и ще ти кажа. А триколките са около 50-60лв, доколкото знам.
А за Горчиво, аз много искам да участвам, но мъжа ми не иска - не искал да го гледа цяла България. #Crazy Ще пробвам пак да го навия.

# 193
 Hug Hug HugЗдравейте,мамичета!
Браво на Юлето,Супер Теди,Цоцоланка и техните половинки за медийната изява !!!  smile3501 А какви сте с сладки с тези блузки...нямам думи!!!

Благодаря за поздравленията за синчето.Ние изкарахме Гергьовден на открито.Бяхме в Аспе.Чудесно е ТАМ. Красота ,спокойствие  и  прохлада.Опекохме агнешкото ето ТУК и го хапнахме с приятели.Имаше къде да поиграят децата,така,че НИЕ си починахме хубаво...и кучето също ...ха,ха,ха...

bouquet  bouquet  bouquet

# 194
Момичета, получих писмо от Красимира от Добрич. Тя има три деца, едното със специални нужди, и е председател на сдружение "Св.Мина" - на родители на деца с увреждания. Вижте каква инициатива са подели и да помислим как можем да ги подкрепим.

"Уважаеми колеги,
Моля да запознаете добричката общественост със следното решение на
Сдружение „Св.Мина”-на семейства с деца със специални нужди- Добрич

Сдружението обявява конкурс за дарения от партиите, издигнали кандидатдепутатски листи за Европейския парламент, както и направени  лично от кандидатдепутатите, в полза на Център Фонд за лечение на деца София. Крайният срок за внасяне на даренията е 16 май 2007г.
Предвидена е вълнуваща награда за най-щедрия дарител-партия или кандидатдепутат- публична благодарност и едномесечно гостуване в семейство с дете с увреждане или тежко заболяване. Предвиден е допълнителен бонус за победителя- в рамките на гостуването пълно обгрижване на детето, с възможностите и средствата на смейството му. Наградата е с наслов „ Боже, пази децата на България от политиците й”.
Конкурсът предвижда и местно издание- добричките партийните каси да се опразват благотворително в сметката на Обществен фонд за лечение на деца- Добрич в Общинска банка Добрич. Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 17 май 2007г
Участниците могат да разчитат на данъчни облекчения, според родното законодателство.
Конкурсът е по  повод 5 май- Европейски ден за протест на хората с увреждания и предстоящите избори за български евродепутати, в условията на примитивен жизнен стандарт за семействата с деца с увреждания в България.

Майките, членуващи в сдружението решиха да направят подаръци на законодателната власт в лицето на председателя на Народното събрание Георги Пирински, на заместник социалната министърка Иванка Христова и на кмета на Добрич Детелина Николова. Подаръкът е торбички памперси за новородени и бебешки мокри кърпички. С ваша помощ, колеги, се надяваме така  да ги накажем за нещастието, причинено на едно от семействата ни- майка на дете с тежко мускулно заболяване, бременна с втора рожба, беше принудена да го носи на ръце в училище , заради липса на рампа и това й причини спонтанен аборт. Това е хладнокръвно убийство  на едно чакано с много любов и надежда Българче, но неродено заради циничната ни държава и безотговорна общинска управа. Тъй като памперсите вече няма да са  нужни  по основното им предназначение, символично могат да направят по-меки столовете на гореспоменатите високопоставени политически чиновници, докато се правят че работят за народа. Сдружението ни от създаването си настоява за осигуряване на достъп на деца в инвалидни количики в училищата и детските заведения, но отговорът неизменно беше оправдание с липса на пари.
 Разчитаме на подкрепата и присъствието ви на 5 май от 11часа пред”Валентина”

Успешна работа и със здраве!"

Общи условия

Активация на акаунт