МНОГОДЕТНИ МАМИ 15

• 16 038
  • 340
  •   1
Отговори
# 195
Дивна самке, ако няма кой друг да се заеме, аз ще го направя  Wink
Не ходя на работа, така че ще намеря време да преброя заявките, пък било то и посреднощ  Grinning
То ще е срамота, ако не успея дори с това да помогна...
Пишете само като решите, да взема да си поразчистя "пощата"...

Наталия, триколката, за която питаш е около 50 лева на Илиенци, но не са здрави. Имаме същата, но с глава на куче отпред и различни мелодии от тази, която ти си харесала.
Много е лека и веднъж замалко Ива да падне на Земята - просто се наведе детето и колелото-триколка взе да се обръща. Rolling Eyes
А и когато детенце порасне и махнеш ограничителите, да стане като колело - пак не е добре. Кормилото завива много рязко и пак има опасност за падане.
По-добре купи нещо малко по-скъпо, но качествено.

Добър вариант са количките за каране/бутане(но от детето) на Чиполино. Хем са стабилни и качествени, хем са удобни и хубави, а и дечковците мнооого се забавляват с тях. Няма педали, детенце се придвижва като мести крачетата. Имат си и багажник, който всъщност е под седалката. Използват се спокойно до към 2-2 1/2 годинки. Има и музикални, и бипкащи, и със "истински" мигачи и фарове.  Цената, за такава на Чиполино пиша, са от 32 до към 50 лева.
Ето виж как изглеждат: http://www.chipolino.com/catalog.php?lang=bg&category=130&type=2

Ако харесаш нещо, и няма кой да ти го вземе от Илиенци, аз ще се заема да я купя и изпратя  Wink
Поздрави и  Hug за малкия сладурко от аватара  Heart Eyes

# 196
Кабо Алма ,наистина писмото на сдружение „Св.Мина”-ме впечатли .На първо време мисля ,че е добре да им напишем и ние писмо,в което изказваме и своята подкрепа към тях ,пък и имайки впредвид отношението на държавата към многодетните родители ,направо се вписваме в категорията също безполезни българчета. Mr. Green

# 197
Цитат
Наталия, аз купих единична лятна количка за 60 лв и честно казано не съм виждала по-евтини.  На ТСМ май са по-евтини, но не съм сигурна. При нас има един техен магазин, ще проверя и ще ти кажа. А триколките са около 50-60лв, доколкото знам.
Тази е втора употреба и е 28 лева и понеже една мама от София каза че толкова са и новите на Елиенци,затова питам.Аз търся в тези граници 20-30 лева.
Цитат
Наталия, триколката, за която питаш е около 50 лева на Илиенци, но не са здрави. Имаме същата, но с глава на куче отпред и различни мелодии от тази, която ти си харесала.
Много е лека и веднъж замалко Ива да падне на Земята - просто се наведе детето и колелото-триколка взе да се обръща. Rolling Eyes
А и когато детенце порасне и махнеш ограничителите, да стане като колело - пак не е добре. Кормилото завива много рязко и пак има опасност за падане.
По-добре купи нещо малко по-скъпо, но качествено.
Това предложение е добро ако търся нещо за игра,но на мен ми трябва превозно средство на по-големи разстояния и да мога да го качвам по стъпала,градски транспорт и т.н.По-принцип търся количка,но като знам сладура как тича по триколките на другите деца,мило ми е да го гледам,по-скъпо не мога да си позволя.
Благодаря ви за загриженноста Hug
Цитат
Добър вариант са количките за каране/бутане(но от детето) на Чиполино. Хем са стабилни и качествени, хем са удобни и хубави, а и дечковците мнооого се забавляват с тях. Няма педали, детенце се придвижва като мести крачетата. Имат си и багажник, който всъщност е под седалката. Използват се спокойно до към 2-2 1/2 годинки. Има и музикални, и бипкащи, и със "истински" мигачи и фарове.  Цената, за такава на Чиполино пиша, са от 32 до към 50 лева.
Ето виж как изглеждат: http://www.chipolino.com/catalog.php?lang=bg&category=130&type=2
Този сайт съм го посетила,но защо не мога да видя цени? newsm78

# 198
Цени на сайта на Чиполино няма.
Ето в този сайт има и цени http://www.stefi.biz/index.php?action=show_cat&cat_id=12

Моделите и дори цветовете на количките са 1:1 с тези на Чиполино, а цените са с 3-4 лева по-ниски. 

# 199
Наталия, забравих да пиша за летните колички  Blush

Една мама преди близо година си купи такава количка, но след една седмица се счупи. От Илиенци каза, че била, за около 25 лева.
За 20-30 лева можеш да намериш само от тези тип чадър, но те нямат подложка нито на гръбчето на детето, нито под дупето. А и липсва кош за багаж...

Успех в покупките!  Hug

# 200
  • Пловдив
Браво на ТВ звездите - нали не задават компрометиращи въпроси - че понякога съм чувала да задават подобни!
Направо ми се прииска да се включа.

А за тениските - на кого да пратя ЛС с размери и цветове и адрес за получаване?

# 201
Наталия на Илиенци тези колелета били по 45лв. Hug

# 202
Наталия на Илиенци тези колелета били по 45лв. Hug
Благодаря ти мила  bouquet

# 203
За тениските - заявки към Маминка, но да не забравите кой какво е поръчал  Joy

# 204
А на по-късен етап ще може ли да се поръчват пак тениски или само сега е момента?

# 205
Ще поръчаме на ДжулиС малко повече от заявените, за да ги продаваме по-късно с цел някакви приходи за Клуба. Така че ще се продават известно време.

# 206
ОК,благодаря! Hug
Аз ще изчакам с поръчката тогава!
Лека нощ от мен! Heart Eyes

# 207
То през деня - никой в темите ни...Като стане след 22ч. и особено около 00ч. - навалица и мнения колкото искаш...То значи многодетните са и нощни птици....Нашето време..

Ама на мен ми се спи! Лека ви нощ! И днес май е ден на Европа, ако не се лъжа...Какво ли ще ни донесе Европа-та за нас, хората с деца newsm78-дали е добро нещо, или....по-добре да я нямаше?

# 208
Здравейте  Simple Smile

Отскоро се регистрирах във форума на БГ Мама. Бих искала да се присъединя към групата на многодетните мами. Имаме три дечица - две момчета Коки (8г.) и Ники (5,5г.) и една госпожица - Марги (2,5месеца).

Поздрави на всички момичета, решили да дадат повече живот   bouquet

КаНиМа

# 209
Добре дошла, КаНиМаbouquet
Напиши ни повече за вас, за вашите радости и тревоги, за дните и нощите ви. Тук е мястото!

Ако пък те интересува животът на Клуб "Пълна къща" - заповядай в другата ни тема! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=182403.0

Общи условия

Активация на акаунт