МНОГОДЕТНИ МАМИ 15

• 16 031
  • 340
  •   1
Отговори
# 210
Добре дошла, КаНиМа! Пиши често и обилно! Разкажи за вас - да се запознаем, ако искаш...Къде в София сте? Утре искаш ли среща на Красно село....Ще се събират отбор мами...

# 211
Добре дошла, КаНиМа, чуствай се удобно и приятно сред нас.   bouquet  И тъй като Цоцоланка каза:
Ама на мен ми се спи! Лека ви нощ!
,

а тя е Надзорника в тази тема и внимаааатетелно следи за реда, аз ще иззема функциите й.

Ако искаш може да напишеш рожденните дни на вас и децата, за да ви включи на първа страница в следващата тема.
Разкажи повечко за радостите, тревогите, постиженията ви, делничните и празнични събития.
Винаги може много да четеш, но най-добре е много да пишеш, защото Цоцоланка бди дори когато спи. hahaha

# 212
Ей, докато тихичко напиша два реда, че клавиатурата ми трака, ме изпреварили тез жени. Аз знам, че деца имате, ами мъжете ви къде са?  Laughing

# 213
Благодаря за ведрото "посрещане", мамчета   bouquet

Ще напиша повече за нас утре, вече стана доста късно, а утре в 6.30 трябва да съм накрак Sad Училище, детска градина  и т.н.

Доскоро и лека нощ

# 214
Малииий, к`ви сме кухи лейкиии...

Наталия Викторовна вчера на 9.05. имала е двоен празник- Ден Победь- нали ни е руско другарче и...
newsm51 hbday smile3525 bdbaloni newsm51
Да си ни жива и здрава, зло да те забрави! Желая ти огромна сила и смелост, за да се справиш успешно с отглеждането на прекрасните ти момчета!

# 215
 newsm59  bigdance2 Tada  ura Наталчето имала рожден ден! Да си ни жива и здрава, борбена и неустоима, щастлива и лъчезарна! Птичето не ще те подмине, вярвай!

# 216
Запис   bouquet
Много ми хареса настроението в темата тук...не можах да ви изчета всичките,но с удоволствие съм тук. Благодаря на Мама Цоцоланка за поканата  да участвам   newsm51

Не знаех за темата...и сигурно трудно щях да ви открия. Rolling Eyes
Останах с впечатление че се познавате взаимно всички....или се бъркам Sunglasses ....това е толкова хубаво Blush

В момента не знам наистина с какво да се включа и аз.... Blush Между другото утре ще пробвам кифличките/солените/,като видях как изглеждат.... нам-нам....много вкусно!! Утре ще купя кисело млекце и сирене. Не съм сигурна за резултата,понеже нашето кисело мляко тук няма нищо общо с българското.... Sad та ще видим. Ще ви пиша дали са се получили или не...стискайте палци Flutter

Пожелавам лека и спокойна вечер на всички.... Heart Eyes    bouquet

# 217
Ох, откъде да започна....Пропуснали сме цели 3 рожденни дни, но по-добре късно, отколкото по-късно...

ЧРД на Моника на miroslava-1 и Тони на danisport - да са живи и здрави, да бъдат щастливи и много любов да имат в сърцата си!
Днес

ЧРД на Наталия....Здраве, нерви, сили, радост и много слънце в душата при отглеждането на тримата юнаци!
ЧРД на Мариана  на katrin74! Здраве, игри, безгрижно детство, много подаръци и весел празник!

На  КаНиМа и roza66 добре дошли! Да пишете повече за децата си тук!

ЗлатоПерка много, ама много те обичам, особено след това
Цоцоланка бди дори когато спи. hahaha

Лека нощ!

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 11:56 от Мама Цоцоланка

# 218
Мисля че уплаших всички мами... Embarassed
Странното което забелязах тук в някои други теми беше...че когато си хвалиш семейсвото,съпруга и че ти е хубаво с него във всяко отношение ,и  си го обичкаш...и че нямаш любовници и не  че искаш да имаш...те мислят за луда и ставаща за смях ...newsm78 Много странно  мислене наистина...не очаквах.Сега знам ...бях в грешни теми... Sunglasses
Много е уютно при вас тук.Heart Eyes

Извинете ме за офф-а момичета  Sunglasses

Обещавам да пиша много за децата другия път....темата е чудесна newsm51
Сега ще събирам материал за утре да пиша тук Heart Eyes

Още веднъж сладки сънища на всички мами тука   Hug

ПП. Мама Цоцоланка....благдоря ти  за гостоприемството.   bouquet

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 01:40 от roza66

# 219
roza66 и КаНиМа,добре дошли!Радвам се,че сте при нас!

Честит Празник на всички рожденици!Късмет в живота!

# 220
Пак ми изчезна поста, но малкият ми помогна  #Cussing out
Исках да кажа, че добре дошли на новите мами!
Не се познаваме толкова отдавна, колкото изглежда. Просто се оказа, че сме от една порода и все едно, че се познаваме от години!
За писмото на майката от Добрич - нещо не ми допадна. Много е язвително. Усеща се болката, но нашият стил май е малко по-различен.
ГабиС , завиждам ти за снимката на плажа!!! Embarassed
Изпадам в голяма чуденка, как да организирам всичко до края на месеца: искаме да ходим до Ямбол за 24; имаме няколко абитуриенти на братовчеди - 1 в Ямбол и близначки тук; Гери щяла да има концерт в средата на почивните дни; а Боги може да има курс....
Изобщо не знам как ще подредя нещата  newsm78 newsm78 newsm78

# 221
roza66 и КаНиМа - добре сте ни дошли!!!!  bouquet Чуствайте се като удома.
Роза, Супер теди добре го е казала...не че се познаваме толкова отдавна, просто си допаднахме и се сдушихме Mr. Green Не се притесняваме една от друга и не се опитваме да се правим на интересни. Ние сме приятелки и затова няма да намериш нищо подобно в другите теми!  bouquet Още веднъж Добре дошли! Hug
 Честит"День победы" на Наталия и на моета мама! Heart Eyes
Честит рожден ден на Моника и Тони!Живи и здрави да са!!!!
Габи - и аз искам моренцеееееее Cry ама рано още - чак през август са отпуските"каза шефът" Mr. Green  Joy
Теди - трудна програма Ви се очертава. Но Живо е добър шофьор - ще се справи!!!Просто трябва да сте на колела за да огреете навсякъде, но пък емоциите и доброто настроение си заслужават! И да не пропуснете да се запишете за реванш на 19  Peace ще стискаме силно палци за вас! Heart Eyes

# 222
Честит рожден ден на празнуващите! Много здраве, любов и успехи в живота! newsm59

Добре дошли на КаНиМа и roza666! newsm51

Ние пък се каним да ходим за празника на розата в Казанлък. Дано да успеем - миналия път беше много вълнуващо.  costumed034

Приятен ден на всички!
dance

# 223
ЗлатоПерка много, ама много те обичам
Цоцоланке, Цоцоланке, по-малко да ме беше обичала и повечко  bash щото вижте за какво иде реч:

Наталия Викторовна вчера на 9.05. имала е двоен празник- Ден Победь- нали ни е руско другарче и...
newsm51 hbday smile3525 bdbaloni newsm51
Да си ни жива и здрава, зло да те забрави! Желая ти огромна сила и смелост, за да се справиш успешно с отглеждането на прекрасните ти момчета!

Вижте датата и часа на поста и сравнете със съдържанието му. Какво да ви говоря-повече Перка, отколкото Злато...

# 224
Перкеееее, хумурът ти ме забавлява. Всеки пост е уникален и много точен. 
Я се замисли за участие в шоуто на 19ти. Мисля че и сценаристи и продуценти и водеш ще бъдат очаровани. Не се шегувам. Там се толерира шоу-то.
Момичета - айде казвайте кои се навихте за участие????Не бива да се излагаме и след такава покана да не се справим с набирането на участници. Теди, дидке айде на реванш!!!!!Всички имат право на много участия, докато станат победители!!!!

Общи условия

Активация на акаунт