Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава подписът на Дивна Самка?
Какви са преживяванията на участниците във форума по време на празници?
Какви са плановете на участниците за бъдещи дейности и събития?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава подписът на Дивна Самка?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума по време на празници?
-
Какви са плановете на участниците за бъдещи дейности и събития?
Участниците планират бъдещи дейности като почивки, риболов, посещения при роднини, организиране на партита за пенсионери, домашни ремонти, срещи с приятели и други семейни и лични ангажименти. Те също така планират да участват в телевизионни предавания, разходки и грижи за децата. Участниците изразяват желание да се включат в различни дейности и да споделят положителни емоции с други участници във форума.
-
Какви са най-големите предизвикателства при пътуване с малки деца?
-
Какви са правата на многодетните майки в Европейския съюз срещу дискриминация и какви права имат?

ivata,да оздравявате бързо...и внимавайте следващия път със сладоледа.На мен една приятелка лекарка ми беше казала...Научи ги от малки да ядат сладолед.Нещо като ваксина за болни гърла 

Първо стъкло чакаха, после стоп, после (около 1 май) най-после беше в бояджийното и уж всекои момент да си я вземем, а вчера казали на мъжа ми, че нямат някакви "щипки" (каквото и да значи това), с които да монтират стопа. Бясна съм. Защо ли ми се въртят в главата песничните за "Калашников, Калашников" и "Купи ми, мамо, топ"?
Топли привети и посрещане от вас.Стана ми много хубаво
Нямаме малки бебета,та затова де. А и такъв ми е бил биоритъма за 20 години,и сега в момента се опитвам да "влизам в нормите" на дневните хора.

...и вчера вечерта ми се обади тъжен и ядосан.Свалили и откраднали предната гума на колелото му
Честито на всички рожденици днес...макар и ад не ги познавам,но им желая много щастие ,здраве и сбъдване на всичките им мечти!!!

на
на всички рожденици, които съм пропуснала.
, блато
, в което номер 3 се опита да лови жаби
Много яко!