Изворна вода "Михалково" - нежна хидратация за най-малките

• 3 068
  • 182
  •   1
Отговори
Хидратацията е от ключово значение за здравето и правилното развитие на бебето. От първите месеци водата участва в терморегулацията, храносмилането и усвояването на хранителни вещества. Когато започне захранването, изборът на подходяща вода става особено важен.

Изворната вода на „Михалково“ е естествено чиста и с балансиран минерален състав, което я прави подходяща за приготвяне на адаптирано мляко и бебешки храни. Ниското съдържание на минерали щади незрелите бъбреци на кърмачето и подпомага деликатния водно-солеви баланс в организма. Водата е одобрена от Българската педиатрична асоциация като подходяща за бебета и деца, с най-ниско съдържание на натрий, нитрати и флуориди, без микробиологични замърсители и с pH - 7.4. Процесът на доставка на водата на „Михалково“ от източника до крайния потребител се контролира и отговаря на изискванията за безопасност в ЕС.

Изборът на качествена изворна вода е част от грижата за спокойното ежедневие на всяко семейство. С внимателно подбран източник като „Михалково“ можете да бъдете уверени, че давате на своето дете чистота и сигурност във всяка глътка.

Изворна вода „Михалково“ се предлага в различни разфасовки – 0,300 мл стъкло; 0,5, 1 л, 1.5, 1,8 л, 4 л , 6 л, 11 л, Bag-in-Box опаковки от 15 л и галони за диспенсъри от 10 л.

Повече информация на www.mihalkovo.com

Включете се в играта!

💧 Смятате ли, че сте успели да изградите у вашето дете устойчив здравословен навик за редовно пиене на вода? Какво според вас помага най-много за това и какво би могло да затрудни процеса?

На 16 март ще изтеглим двама късметлии, които ще спечелят термочанта с продукт изворна вода "Михалково".

Запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: пн, 09 мар 2026, 09:51 от Жaклин

# 1
  • гр. Кюстендил
Смятате ли, че сте успели да изградите у вашето дете устойчив здравословен навик за редовно пиене на вода? Какво според вас помага най-много за това и какво би могло да затрудни процеса?

Да, смятам, че детето има навика да пие често вода. Имаме голяма туба с помпичка в кухнята и като я вижда постоянно, може да се обслужи сам и редовно си пълни чашка и пие. Отделно по другите стаи винаги има пълна каничка с вода или шишенце и отново когато ги види и пие. Когато са празни, веднага ми казва да ги напълня и аз гледам да не го отлагам, за да може като му се допива, винаги да има налична. Радвам се, че процеса не е затруднен от това, че аз всъщност забравям и не пия толкова вода, особено вкъщи. Спомагат - удобството и достъпа, детето е важно да може самичко да си напълни, дори и да намокри някъде, не е фатално, ще се научи, поощрявам, обяснявам колко важна е водата за нашето тяло.

# 2
За съжаление,  не мисля, че имаме изградени навици в семейството.  Имам две деца, голямо на 13г и бебе на 1г. По -голямото няма навика да пие вода. Редовно си забравя водата вкъщи.  По-малкото пие, но по-често се случва да си играе с шишето . Аз също забравям за пиене на вода. Най-много вода пие съпруга ми.
Тъй като нямаме навика за пиене на вода, незнам какво би помогнало.

# 3
  • София
Личния пример е най-добрия метод.

# 4
  • София
Смятате ли, че сте успели да изградите у вашето дете устойчив здравословен навик за редовно пиене на вода? Какво според вас помага най-много за това и какво би могло да затрудни процеса?-Да смятам,че съм се справила чудесно-като по-малък му бях купила за  деца помпа за вода и сам си наливаше вода ,даже го взимаше на игра и се забавляваше:) .Сега е на 18 г и пие по 3 л.вода поне на ден ,както и аз.За приучаването има голяма роля,лесния достъп за вода /занимателен/или да има в стаята или хола термос с вода ,така да се подсещаме.

# 5
  • софия
Нямаме изградени навици в семейството. Най-много вода пие съпругът ми.
Лесния достъп до вода помага да се подсещаме да пием.

# 6
  • При децата ми
Да, имаме изградени навици за пиене на вода. Чрез личен пример.

# 7
Вкъщи винаги се е пиело много вода и синът ми също се научи на това. Още от ранна детска възраст съм му обяснявала как соковете не утоляват жаждата, особено сладките, а напротив - още повече я засилват. В училище винаги има със себе си бутилка с вода. Аз също не излизам от вкъщи без вода, независимо от сезона.

# 8
Да.
Редовно до входната вода има стекчета с малки мин. води, за да си вземат в раниците, тръгвайки на училище.

# 9
Да, имаме изградени навици за пиене на вода. Най вече чрез личен пример.

# 10
  • Ruse, Bulgaria
Смятате ли, че сте успели да изградите у вашето дете устойчив здравословен навик за редовно пиене на вода? Какво според вас помага най-много за това и какво би могло да затрудни процеса?

Да, все още го изграждаме. С постоянно напомняне. Най-много помага личния пример.

# 11
Имаме изградени навици. Обичаме вода. Дъщеря ми си приготвя сутрин бутилка за училище и въпреки, че е голяма не обича да консумира сокове и газирани напитки. Категорично пие само вода. На моята месторабота течащата вода е негодна и "заразена", затова на бюрото си имам бутилка. Така докато говоря, работя винаги ми е подръка и си пием задоволително количество вода на ден

# 12
За съжаление не съм успяла напълно да изградя навик за пиене на вода, определно предпочита безалкохолните, надявам се да успея да го убедя, да се пребори с тези навици и да посяга по-често към водата.

# 13
моето дете пие много вода. Аз я насърчавам. Още сега има предпочитания за дадени марки. заради годините - винаги гледам да е изворна с розов етикет

# 14
Да,детето ми пие само вода. Никакви сокчета и подобни. Затова помага единствено личния пример! Вкъщи не купуваме и не консумираме нищо друго освен вода. Надявам се така и да продължи но средата в училище е разнообразна и в един момент нещата могат да се променят.

Общи условия

Активация на акаунт