Магията на изтока - тема 77

• 12 884
  • 448
  •   1
Отговори
# 345
  • MJF
Изгледах първите 2 серии на Flex x Cop 2
Хареса ми че виждам основните муцуни от първи сезон. И както си гледах втори епизод почна да ме гложди мисълта отонсно липсващия дамски образ от първи сезон. И взе да загрява моя реотан , че този образ се игра именно от Park Ji-Hyun в първи сезон.
Разгеле. Нещата си дойдоха на мястото. Какво имам предвид?! Докато гледах See You at Work Tomorrow ме домързя да проверя от къде ми е позната Park Ji-Hyun, по - скоро се заинатих сама да се сетя. Та , ей на дойде този момент докато гледах втори епизод на втория сезон на Flex x Cop. А като се сетих реших че много неща не помня и така и така като ще гледам сезон 2 , да си припомня сезон 1. И към момента съм видяла повторно първите 5 серии на сезон 1. Редактирам там където помня / си спомням в повече. Но и бая се смея. Май имам нужда точно от това.

# 346
Петъчно Wink.

# 347
Извинете ме, You are my hero има ли го някъде с български субтитри, дори и автоматични да са?

# 348
delia, ако става въпрос за този сериал, май няма бг субтитри. Опциите са да го гледаш на английски или на руски.

# 349
delia, ако става въпрос за този сериал, май няма бг субтитри. Опциите са да го гледаш на английски или на руски.
Всъщност, не съм напълно сигурна дали You are my hero и Glory of Special Forces са един и същ сериал. Нещо се загубих в превода...

# 350
Различни сериали са, но и за двата няма бг субтитри.

# 351
Until the T-shirt Dries 5 - надявам се в следващите епизоди вече да има някакво раздвижване, че иначе е скучно.

Последна редакция: сб, 15 авг 2026, 15:01 от bell_87

# 352
Vivant 2 - от текущите сериали този определено ми е най-интересен. Действието се развива бързо, има интрига, периодично има и хумор за разведряване на обстановката.

# 353
  • MJF
The Apartment Job свърши. Изгледан. Творческия екип остана верен на себе си от началото до самия край и това го хваля.
Една не малка част от психопатията бе поверена на моя мишок. Но и тази която видях бе достатъчна и показана истински. Образа на Lee Chung-Won бе цялостно написан и изигран добре от Park Byung-Eun. На мен от всички герои, а те никак малко на брой, май най-интересна/любима/разсмиваща ме бе госпожа Jang Suk-Jin. Такива герои като нея обичайно са ми в редакцията след първите епизоди а тук от нея почти никаква сцена не прескочих, дори когато мишока редактираше внимавах именно за нея да не пропусне нейде. Големи лафове има в тази героиня и Moon So-Ri я игра на 100% Satisfied . Друг герой, след началните епизоди/преди да се събере "семейството", който внимавах да не пропускам е Hwang In-Sik /дядото Satisfied
Ако трябва да определя жанра- human drama , поднесена по начин който е сила на корснимачите. Затова и им се получи добре, нямам забележка към творческия екип. Дори и по финала , как вързаха всички сюжетни нишки.
Това като начален завършващ коментар Bowtie . Знам че не съм сам зрител на това заглавие тук.

# 354
И аз приключих The Apartment Job, както и The Husband.
За първия Шоши е обобщила, във втория пак имаме психопат, но неговата психопатия има различни подбуди. Все пак и тук всичко завърши, както трябва. И в двата огромно предимство има добрия каст.

Японска песен на корейска група. MOA (феновете на ТХТ) са доволни.

Финалните надписи: "Щастието идва при всички. Но защо не и при нас?"

# 355
  • MJF
Мда , кастовете са чудесни. Играя актьорите и им вярваш.

Охо, то и аз изгледах The Husband. Thinking или не съм. Blush ей на , сега не мога да се закълна дали съм изгледала последните да речем 2 серии. Не се сещам , трябва да проверя Blush
Ама така е като набутат всичко в 3 дни и настане .....при такива като мен Bowtie . Аз съм текущ зрител- по епизод-два на ден.

rududu, да знаеш че съм видяла 6 серии от "чушчицата".
Скрит текст:
6-и епизод ми хареса. Във втората му половина имаше от атмосферата за която харесвам тази поредица. Сготвиха мирно и тихо. Туй с ябълките направо пък ми провокира апетита. Ей такива неща обичам, ще ми хареса. Но в реалността ще намеря хиляди довода да не "издевателствам " така над ябълките и ще ги хапна сурови/пюре или в краен случай на бързия сладкиш с грис и брашно равни части, ябълките рендосани и смесени с канелка и захар и наредено това на редове с мазнина пом/у  им- ядеш и мляскаш, особено като сложа и макова смес. Blush

# 356
  • пустинен пъпеш
Шоши,и аз изгледах 6 еп.Дано скоро ни зарадват със следващите серии.Продължавам с Until the T-Shirt Dries и Just Eating a Meal Together.Следя и два текущи корейски The Affair Was Just the Beginning ,в него единият гг е Kim Ji Hoon,а другият сериал е A Bona Fide Killer.

# 357
  • MJF
А добре , тук си. Абе сериозни текущи зрители сме. Wink

Flex x Cop 2
Казусите са драматични , на моменти даже меко казано. Но. Хумора който внася главния герой много разведрява обстановката. Прегледах аз целия първи сезон, припомних си го. И сега даже ми е допълнително смешно като гледам старото трио. Тук вече  нова дама за шеф имат Smile . Шефа на участъка също друг. В първи сезон беше свръх корумпиран и го махнаха на края. Тук е подобна мижитурка но поне още не са го хванали с далаверите му но е видно че има такива. Смея се когато нашия герой има няма звъни на ментора си да му даде колата си на мига , да му прати хеликоптер на мига, като не може да влязат в нещо на местопрестъпление , ако е сграда го купува на мига за да могат......златен служител на реда е това. Satisfied Образ безподобен. Пък PR му е образцов , в кръвта му е Mr. Green . Харесва ми че и преки шеф на тези отдели е същия като в първи сезон , както и съседния отдел.

# 358
  • вятърничава
Шош, аз гледам все текущи - Dream to You (2026), Spooky in Love,  A Bona Fide Killer (2026) и The Affair was Just the Beginning от корейските.Разпределила съм си ги по 2 епизода на вечер и почти всяка вечер имам какво да гледам. Първите 2 приключват тази седмица, след тях ще пробвам и Our Sticky Love и Yeah, Let's Get a Divorce.
От японските Just Eating a Meal Together и Until the T-Shirt Dries, всеки епизод завършва обещаващо, но всъщност нищо не се случва и тъпче на едно място.Надявям се след последната "изненада" вече да има развитие.
The Vacation Principle, който се оказа доста приятен и по-забавен от очакваното. Може би защото е с кратки епизоди и не особено сериозен сюжет и не се губят в излишни увъртания.

# 359
  • MJF
Добра организация bb6.

Да бе не съм си била догледала The Husband
Била съм стигнала насред втората част на 9-и епизод. Разбрала съм каква е работата, кои са всички зли/лоши/побъркали се и ....съм си забравила да догледам.
Скрит текст:
По начина който е заснет сюжета имаха два излишни епизода. Мотаха се в 10-12, да не ми се обиждат.

Spooky in Love
Тук се изясни в общи линии каква е работата. Дано на финала не драматизират излишно.
Скрит текст:
След като главната героиня окончателно разбере за всичките си врагове, за това какво се опитват за направят с нашия герой вече разбра, би трябвало да се справи и разправи подобаващо с всички тез. А и тез духове да вземат малко да си потушат егоизма , нихилизма и сие и да ѝ помогнат Wink . Че нещо съвсем изчезнаха последните серии, пък даже аз се подготвих да ги гледам Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт