Магията на изтока - тема 77

• 9 714
  • 337
  •   1
Отговори
# 240
Идвам с новината, че излъчването на втори сезон на Vivant започва в края на юли. Аз лично го чакам с нетърпение.

# 241
  • MJF
А аз още до първи не съм стигнала.

# 242
Тъкмо може да имаш възможност да гледаш всички епизоди накуп.

# 243
Остава ми само един епизод до края на Reborn. Чак не ми се иска да свършва. Стана много емоционално, а в същото време е и все така интересно. Още не мога да предположа какъв ще бъде финалът.

# 244
И...пак съм аз. Надявам се, че всички сте добре и сте заети с приятни неща, затова не пишете в темата през последните дни.
Видях, че в сайта vsedoramy са започнали да качват епизодите на Soda Master, така че възобнових гледането му паралелно с другите ми текущи сериали.

# 245
Тук съм аз, чета си ви, но няма какво да коментирам.

Другата седмица започват три нови корейски сериала - See You at Work Tomorrow, Agent Kim Reactivated и Notes from the Last Row. Един офис ром-ком и два крими-трилъра.

# 246
  • MJF
Аз изгледах Ohisama Bowtie и съм Satisfied
Много приятно гледане. Един тънък хумор имаше дори в най-драматичните времена . А финала много ми хареса . Трите главни дами, трите големи приятелки, на достолепна възраст в спор с голямо чуство хумор в какъв ред са съгласни да умрат Mr. Green , три образа напълно верни на себе си през целия си съзнателен живот , дори и в много трудни , превратни , сериозни и от този род периоди. И така съответно много свежо за гледане.  Разказа за миналото стигна май някъде до  насред 50-те години на 20 век. А завърши с достолепните герои в наши дни. Не са се занимавали да състаряват акрьорите а достолепните им варианти играни от други актьори и така си спестиха потенциалните ми критики творческия екип Wink. Да ги похваля за това им решение.
Въобще с 2 ръце го препоъчвам това заглавие и съм благодарна за превода и наличността му за мен.
Мда Satisfied

Cabbage Your Life също изгледан Bowtie
Учудващо но това заглавие ми хареса. Даже последните 3 серии и половина почти анблок ги изгледах. Посмях се достатъчно с героите. Отделно правилните послания видях онагледени съвсем битово , понятно , нагледно и сие . Считам го за полезно. Към психологията в сценария нямам забележка. Даже канадския тийн почти не съм го редактирала , напротив Mr. Green се на негов гръб. Голямата драма дето сумати време в началото чаках да ми се изясни , когато ми я казаха не ме впечатли. Пък и тази тематика беше единственото нещо дето редактирах,  та мина много латерално от мен Grin , ама така де аз защо съм старо куче на косериалния фронт?! Lee Soo-Kyung е направо бонус за своята героиня. Lee Seo-Hwan и Nam Gwon-A от средата на сериала до края особено ме Smile с героите си. Големи образи, големи симпатяги.

Последна редакция: нд, 21 юни 2026, 17:00 от Шошулчо

# 247
  • MJF
Reborn Rookie 7-8 изгледани.
Скрит текст:
Във втората половина на 8 и епизод стигна до кората на гравния мозък нейде на главния ни герой кой е виновен за гледката Mr. Green . E пак де , по-добре късно отколкото никога , както казват. Но не съм убедена че това бе повече от една кратка момента мисъл. Явно още ще трябва да си пати за да си признае този факт. Само физически да не пострада третото му дете.
Иначе след като ще правят сценаристите разни "смеси" м/у двете души и двете тела, могат така да се оплетат че бързо сценария да удари финално дъното. Мързи ме да проверя колко още серии имат след 8-та. Та , да внимават. До тук се ядва.

2в1, сега разгледах линковете с новите заглавия.
Туй с писателите на прима виста не е за мен, ще чакам отзиви.
Сложили са ни Джи , в лицето на тежката артилерия в жегите виждам. Даже не се сещам без справка в какво и кога последно съм го гледала Blush . Пак петък-неделя.
А третия е понеделни-вторник, разгеле нещо извън горния диапазон.

Последна редакция: пн, 22 юни 2026, 17:15 от Шошулчо

# 248
Loved One 8. Никакво развитие по основната тема, но самият епизод беше интересен. Очаквам следващите 3.

# 249
Reborn - финал. Спокойно мога да го определя като един от най-добрите сериали, които някога съм гледала. Препоръчвам го. Отново невероятен Исей Такахаши! Обрати почти до последния момент. Малко ми напомни един от любимите ми романи, "Двойникът" на Жозе Сарамаго.

# 250
  • MJF
Бел, а превода с който го гледа какъв е ? Не е ли машинен? Thinking
Аз нямам японско заглавие към момента.

See You at Work Tomorrow
Първите 2 серии изгледани. Нищо лошо или някаква положителна хипербола не мога да кажа. Да видим нататък.

И сега да ви изненадам. Гледам Teach You a Lesson.
Не знам как се навих да го отворя/погледна/пробвам а от воле минах няколко серии един ден. И сега си го подслаждам. Напълно като за мен, право куме в очи, без украси. Повече от актуална тема. В цялата сериозна работа героя на Pyo Ji-Hoon ме Smile регулярно. А самия актьор се чудех къде другаде съм го гледала. Без справка не се сетих , та било е в Good Partner

Последна редакция: ср, 24 юни 2026, 14:29 от Шошулчо

# 251
Нямам оплаквания от превода, приличен е според мен. Гледах го в сайта Kisskh.

# 252
  • MJF
Бел , заредих го за гледане.
Жалко че не можах да си догледам втория сезон на Исей Такахаши като спец по фойерверки. Та сега ще го погледам.

# 253
  • вятърничава
Привет! Новите корейски заглавия за юли ! Icecream

Гледам това в момента Link: Eat, Love, Kill (2022) и неочаквано се оказа интересен. Въпреки криминалния характер в сюжета има и забавни моменти и герои. Особено се забавлявам с майката и бабата на главната героиня.

# 254
Loved One 9 - емоционално тежък епизод. Все още чакам развитие по основната сюжетна нишка.

Общи условия

Активация на акаунт