защото автоматично се сетих , без конкретни заглавия разбира се , безброй път да съм гледала това на кор-фронта. Затова и после като видях 2в1 как от воле право в целта се
свалям шапка . 
. Най -трудно е да се каже това за героя на Park Byung-Eun. Но те и "нашите" бандити не са цвете за мирисане де хич. За сега творческия екип успява да ме държи на линия. На няколко пъти съм спирала и картината да се посмея на спокойствие а и съм връщала сцена за повторно гледане. Че те героите много , семейството многодетно, често има много хора в кадър и аз не мога от раз да забележа всички физиономии и скици
. Но повечето останали тайни се разкриха. Кой , кой е и за какво се бори.
защото автоматично се сетих , без конкретни заглавия разбира се , безброй път да съм гледала това на кор-фронта. Затова и после като видях 2в1 как от воле право в целта се
свалям шапка . 
. Най -трудно е да се каже това за героя на Park Byung-Eun. Но те и "нашите" бандити не са цвете за мирисане де хич. За сега творческия екип успява да ме държи на линия. На няколко пъти съм спирала и картината да се посмея на спокойствие а и съм връщала сцена за повторно гледане. Че те героите много , семейството многодетно, често има много хора в кадър и аз не мога от раз да забележа всички физиономии и скици
. Но повечето останали тайни се разкриха. Кой , кой е и за какво се бори. 

няма да ровя в страниците назад сега. Помня що измърморих- на хоризонта видях следващи клишета и заподозрях какво следва. Но те така бяха отиграни нататък, както ги похвалих по-горе, та се размина.
- Ф
от себе си. Гледах анблок първите 3 серии от един момент нататък колкото повече екранно време трупаше Park Eun-Bin на екрана ми , толкоз повече/често Шо взе да се разсейва и да се чуди тази актриса нещо не ми е много позната но съм я гледала в нещо. Но като мързел и инат реших че няма да проверявам. И след това стигнах до гледане на епизод 4 само по себе си. И внезапно при един кадър с нея ми просветна че това е Extraordinary Attorney Wo.
Препоръчани теми