Магията на изтока - тема 77

• 9 377
  • 328
  •   1
Отговори
# 300
  • пустинен пъпеш
Шош,аз съм по-нетърпелива(отдавна чаках 3 еп.) и го изгледах,наистина са много кратки епизодите да видим кога ще преведат следващия.Започнах и посочените от теб други два и те също ми харесват.

# 301
# 302
  • вятърничава
The Husband ост е много добър. Епизод 6 ме изправи на нокти.
Агент Ким и двамата му луди приятелчета много ме забавляват.
Защо корейците прощават всичко на децата си?

bell, видя ли,че Until the T-shirt Dries има някакъв специален полуепизод между първи и втори, води се 1,5 поне при рускините, кратък е и е посветен на второстепенни герои - на Фумия Такахаши в случая.

# 303

bell, видя ли,че Until the T-shirt Dries има някакъв специален полуепизод между първи и втори, води се 1,5 поне при рускините, кратък е и е посветен на второстепенни герои - на Фумия Такахаши в случая.
Да, гледах го.

# 304
Soda Master - финал. На моменти фантастиката ми идваше в повече, но като цяло сериалът е хубава история за приятелството. Актьорите са симпатични и според мен пасват добре на героите, пълно е с колоритни образи.

# 305
Девойки, помагайте моля!
До сега един корейски/китайски сериал съм гледала и не си спомням как се казва.
Не че има кой знае какво голямо значение, но се изнервих напоследък доста, че пак започнах да забравям.
Ставаше дума за жена, шеф на отдел в някаква голяма компания, и стажант, който започна работа в отдела й, но се оказа, че това е малкия син на собствениците.
Тя имаше по-малък проблемен брат, за който се грижеше.
Неговият по-голям брат беше CEO на компанията и беше в уреден брак с жена, с която не живееше заедно.
Постепенно снахата се прибра, сближиха се със СЕО-то и дори се влюбиха.
Малкият брат мина през доста перипетии с шефката, разкри се, че е син на собствениците, назначиха го за директор. Майка му беше против жената, но накрая се съгласи да се оженят и дори я направи директор на фондацията на фирмата.
Сещате ли се как се казваше този филм и дали беше китайски или корейски?
Не помня дори това, камо ли странните имена на актрьорите/героите.

# 306
Until the T-shirt Dries 3 - вече разбирам защо имаше специален епизод за героя на Фумия Такахаши. Той вероятно ще се окаже ключов в тази история. Засега сериалът успява да поддържа интереса ми.

# 307
delia, да не би случайно да е Cinderella at 2 AM?

# 308
delia, да не би случайно да е Cinderella at 2 AM?
О, да, баш този е. Сърдечно благодаря!
Сложихте край на едномесечното ми мъчение.
Даже ИИ впрегнах, но и той не успя да помогне.

# 309
Тъжна новина. Писателят Кейго Хигашино е починал от рак преди няколко дни.

# 310
  • MJF
Егати, писах , писах и се затри. Пфу.

Проверих биото на Кейго Хигашино. Книгите ясно че са ми непознати. Но се вгледах във филмографията на заглавията. Но понеже ме домързя да поровя по тях ,  на прима виста на никое заглавие не реагираха. Но ми се струва че се мъг гледала нещо по негов сценарий/книга.

Като прочетох сюжета описан от delia, се Grin защото автоматично се сетих , без конкретни заглавия разбира се , безброй път да съм гледала това на кор-фронта. Затова и после като видях 2в1 как от воле право в целта се Crazy свалям шапка . Open Mouth

The Apartment Job- в крак съм с излъчените серии. Хич не е смешно принципно но нали е пародия и ....се Grin . Най -трудно е да се каже това за героя на Park Byung-Eun. Но те и "нашите" бандити не са цвете за мирисане де хич. За сега творческия екип успява да ме държи на линия. На няколко пъти съм спирала и картината да се посмея на спокойствие а и съм връщала сцена за повторно гледане. Че те героите много , семейството многодетно, често има много хора в кадър и аз не мога от раз да забележа всички физиономии и скици Mr. Green
Скрит текст:
В последния епизод картите се свалиха на масата. Не всички де , защото например нашата главна героиня още не знае в какво семейство е всъщност Mr. Green а с нейните правилно подредени в главата базисни неща по живото, ще бъде катаклизъм като разбере Wink . Но повечето останали тайни се разкриха. Кой , кой е и за какво се бори.

Писах и по другите заглавия преди да ми се затрие целия пост и сега ми се изпари музата за повече повторно писане. Blush

Последна редакция: вт, 28 юли 2026, 17:58 от Шошулчо

# 311

Проверих биото на Кейго Хигашино. Книгите ясно че са ми непознати. Но се вгледах във филмографията на заглавията. Но понеже ме домързя да поровя по тях ,  на прима виста на никое заглавие не реагираха. Но ми се струва че се мъг гледала нещо по негов сценарий/книга.
Скрит текст:

Като прочетох сюжета описан от delia, се Grin защото автоматично се сетих , без конкретни заглавия разбира се , безброй път да съм гледала това на кор-фронта. Затова и после като видях 2в1 как от воле право в целта се Crazy свалям шапка . Open Mouth

The Apartment Job- в крак съм с излъчените серии. Хич не е смешно принципно но нали е пародия и ....се Grin . Най -трудно е да се каже това за героя на Park Byung-Eun. Но те и "нашите" бандити не са цвете за мирисане де хич. За сега творческия екип успява да ме държи на линия. На няколко пъти съм спирала и картината да се посмея на спокойствие а и съм връщала сцена за повторно гледане. Че те героите много , семейството многодетно, често има много хора в кадър и аз не мога от раз да забележа всички физиономии и скици Mr. Green
Скрит текст:
В последния епизод картите се свалиха на масата. Не всички де , защото например нашата главна героиня още не знае в какво семейство е всъщност Mr. Green а с нейните правилно подредени в главата базисни неща по живото, ще бъде катаклизъм като разбере Wink . Но повечето останали тайни се разкриха. Кой , кой е и за какво се бори.

Писах и по другите заглавия преди да ми се затрие целия пост и сега ми се изпари музата за повече повторно писане. Blush
По негови произведения са сериалът Kikken na Venus със Сатоши Цумабуки, филмите и сериалите за Юкава с Масахару Фукуяма в главната роля... Сигурно има и още, за които не се сещам в момента.

# 312
  • вятърничава
Изгледах накуп самурайската сага Song of the Samurai: Fateful Showdown in Kyoto.
Гледах с удоволствие битките с невероятна хореография, диалозите и всички интересни образи (направо луди) пресъздадени от чудесния каст. Разбира се моите любимци Юки Ямада и Го Аяно няма как да не ги спомена, правят чудесни роли. Много съм доволна, че им дават шанс да играят в такива филми.

bell си пише все за Арата, аз си пиша все за Юки Ямада. Веднага започнах нов сериал с него

Gift (2026).

Историята е за състезатели по ръгби в инвалидни колички. Различни съдби и характери не само в отборите, но и сред треньори, роднини. Юки пак прави много хубава роля, имаме също странен астрофизик, журналистка, Юта Тамамори (миналата година го гледахме като боксьор и барман) в ролята на мениджър и композитор. Мислех, че ще е тегав сериал, но 3 епизода изгледах на 1 дъх и продължавам.

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 12:38 от bb6

# 313
  • MJF
Вчера 2 неща на далекоизточния фронт изгледах.

Първо труса в южна Япония.

Второ See You at Work Tomorrow!.

Този сериал приключи и аз като за корсериал нямам грам забележка. Хареса ми работата на сценариста и творческия екип. Няма препратки под имената им на горния линк. Да кажа защо ми хареса. Ами дадоха една част от  безбройните "антикит" на корфронта но предложиха  разумни решения. Дадоха ги в цялата им прелест но и показаха резонно, смислено , нормално решение на тези казуси- работа в компания , родители, позиция на жената като личност и като човека дето се очаква да роди поне един следващ жител на дадената държава, че и право на лично щастие да има. А това са все належащи проблеми.  За мен беше приетен сериал. Хем аз не е да не помня че промърморих тук някъде около 7-и /8 -и епизод , да речем Thinking няма да ровя в страниците назад сега. Помня що измърморих- на хоризонта видях следващи клишета и заподозрях какво следва. Но те така бяха отиграни нататък, както ги похвалих по-горе, та се размина.

bb6, поддържаш форма и кондиция с екшъни. Щом ги снимат добре.

Ой, забравих да се похваля , ама щото се сетих за вчерашния номер тук с писането и .... та побързах да натисна бутона за публикуване.
Та Шо нацели и гледа на кор-фронта текущия сериал за духове Bowtie - Ф
Spooky in Love
Включих се в гледането при излъчени 3 серии. После видях 4-тата. Няма да пиша сега по това което видях.
А да споделя как се развеселих и ooooh!  от себе си. Гледах анблок първите 3 серии от един момент нататък колкото повече екранно време трупаше Park Eun-Bin на екрана ми , толкоз повече/често Шо взе да се разсейва и да се чуди тази актриса нещо не ми е много позната но съм я гледала в нещо. Но като мързел и инат реших че няма да проверявам. И след това стигнах до гледане на епизод 4 само по себе си. И внезапно при един кадър с нея ми просветна че това е Extraordinary Attorney Wo.
За бъдещи зрители на това заглавие съвета ми е да изчакат да се натрупат повече епизоди и да гледат когато имат време за повече от един епизод анблок. 4 серии а са още на увода.

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 10:50 от Шошулчо

# 314
  • вятърничава
bb6, поддържаш форма и кондиция с екшъни. Щом ги снимат добре.
Да, разреждам азиатскаите романтики с екшъни и ф, иначе нямат преглъщане Joy
В този ред на мисли гледам също The Husband и Агент Ким, също и Spooky in Love и Dream to You.
След 2 дена започва и A Bona Fide Kill - пак екшън с Kong Hyo Jin.

Общи условия

Активация на акаунт