Магията на изтока - тема 77

• 14 078
  • 486
  •   1
Отговори
# 480
Два сериала следя и ще вземат единия да не го излъчат тази седмица, жалко. Ще остана само в неделя с епизод 37 на самурайската сеч в Toyotomi Kyodai и интригите на Иеясу Токугава.

Love on the Menu е обичайната корейска мехурка - изпълнена с интриги и (п)объркани човешки създания, които имат остра нужда от посещение при психиатър. Корейска майка, която изоставя децата - нищо ново, друга пък иска да управлява живота на отдавна порасналите си деца - и тук нищо ново, безотговорен баща, който не работи и живее на гърба на децата си - чосонска традиция.
Корейска идилия. "Образователен" сериал за подрастващите корейчета, за да знаят как се прави и да продължат семейните традиции.

Петъчно - Ямашита рекламира... Ямашита

И Иеясу Токугава в Нова Зенландия

# 481
  • MJF
Хм, на моите ресурси виждам 14 серии качени на Flex x Cop 2. Знам че е 16 епизода. На финала на 14-и си имаше превю за последната седмица/епизоди. Та май не е свършил а ?! Thinking

# 482
# 483
Току-що ми попадна новината, че догодина се очаква корейската версия на Unnatural. Любопитно ми е какво ли ще бъде.

# 484
  • MJF
Ахха , отворих финала на 14-и епизод. Аз щото превъртах като го гледах с мишока , та превюто за 3-ти сезон съм го приела за .... Laughing
Хайде да не се мотаят толкова колкот със сезон 2 след първия. Че си забравяме Wink

# 485
Кейта Мачида е обявил раждането на първото си дете.

# 486
ENHYPEN с изненадващ клип от днес. Леко арт, в костюми наподобяващи стилизиран ханбок... явно подарък за феновете послучай Чусок.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2026, 15:09 от 2в1

Общи условия

Активация на акаунт