МБАЛ Надежда - тема 27

• 12 723
  • 326
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, моля за имформация и помощ какво ми е нужно за Надежда. Не съм се следила там и си записах час в 35 седмица чрез Супердок при Арабаджикова. Гледам сте писали, че трябвашо при Ненов, което аз не го знаех и не знам дали може и при нея. Също така ще ми трябват ли наистина изследвания с подпис и печат, защото аз имам правени, но от Цибалаб са ми давали просто име и парола за достъп и ги имам принтирани? Сегашния ми проследяващ казва, че всички прегледи ги имам онлайн и нямало да ми издава обменна карта, гледам, че и нея са изброили като нужна. Много съм притеснена, първо раждане ми е и се лутам какво да подготвя.

И аз не се следи там, но родих там. Преглед направо при Ненов записах, така че за тази част от питането не мога да помогна. Резултатите от изследванията наистина ги искат с подпис и печат, отиваш в някоя лаборатория на Цибалаб и им казваш, те ще ги принтират наново и ще ти ги подпишат. Обменна карта за всеки случай си приготви, мисля, че моята не я взеха, но бяха казали че я искат. Успех и не се притеснявай, в Надежда си в добри ръце! Ако имаш други въпроси - пиши ми

# 301
Момичета, моля за имформация и помощ какво ми е нужно за Надежда. Не съм се следила там и си записах час в 35 седмица чрез Супердок при Арабаджикова. Гледам сте писали, че трябвашо при Ненов, което аз не го знаех и не знам дали може и при нея. Също така ще ми трябват ли наистина изследвания с подпис и печат, защото аз имам правени, но от Цибалаб са ми давали просто име и парола за достъп и ги имам принтирани? Сегашния ми проследяващ казва, че всички прегледи ги имам онлайн и нямало да ми издава обменна карта, гледам, че и нея са изброили като нужна. Много съм притеснена, първо раждане ми е и се лутам какво да подготвя.
Ако изследванията не са правени в тяхната лаборатория трябва да са с подпис и печат на лекаря.

# 302
Час трябваше да си запазите през регистратурата, а не през супердок, ако не сте оставили коментар, че сте бременна и в коя седмица, няма да Ви се обадят, но обичайно звънят и казват, че в тези седмици вече трябва да бъдете записана при доктор Ненов. Щом сте се следили на др място трябва да си носите цялата документация, за да се запознаят с нея. В сайта им е описано подробно това.

# 303
Какви изследвания трябва да дам с подпис и печат?

# 304
Най-вероятно кръвна група, HIV, хепатит и сифилис. Обади се и питай най-добре.
Ако ги нямаш, в лабораторията в болницата излизат резултатите след 2 часа.

# 305
Най-вероятно кръвна група, HIV, хепатит и сифилис. Обади се и питай най-добре.
Ако ги нямаш, в лабораторията в болницата излизат резултатите след 2 часа.
Точно така, същите. В сайта им пише.

# 306
По спомен от 2024 ми искаха и последната микробиология отново с подпис и печат, за другите вече са питали- сифилис, хив и тн.

# 307
По спомен от 2024 ми искаха и последната микробиология отново с подпис и печат, за другите вече са питали- сифилис, хив и тн.
Да и микробиологията я искат, ако не е правена там.

# 308
Здравейте, вчера ни изписаха с бебето. Тъй като раждането и престоя си бяха голям стрес за мен, иссам да попитам други мами, родили секцио. До колкото запомни, водоустойчивата превръзка я махам ден след изписването и я мажа веднъж дневно със спирт и цикатридина спрей? Правилно ли съм разбрала? Шефовете са вътрешни, резорбиращи ако има значение. Просто много скоро ми се стори махането на превръзката и се замислих дали съм разбрала правилно. Благодаря.

# 309
Честито бебче и ти желая бързо възстановяване.
При мен също бяха резорбиращи и да махнах превръзката след като се прибрах вкъщи. На мен лично ми казаха за начало да не мажа с нищо първоначално, почнах да мажа след прегледа на 30ти ден от раждането.
Здравейте, вчера ни изписаха с бебето. Тъй като раждането и престоя си бяха голям стрес за мен, иссам да попитам други мами, родили секцио. До колкото запомни, водоустойчивата превръзка я махам ден след изписването и я мажа веднъж дневно със спирт и цикатридина спрей? Правилно ли съм разбрала? Шефовете са вътрешни, резорбиращи ако има значение. Просто много скоро ми се стори махането на превръзката и се замислих дали съм разбрала правилно. Благодаря.

# 310
  • Melmak
Да, махаш лепенката като сте вкъщи, може и ден след това. Къпеш се спокойно, мажеш ако желаеш с цикатридина или друго. Честито бебе!

# 311
Благодаря ви момичета! А колко дни се прави това? То моят мъж ми го прави, че мен ме е страх да се видя.

# 312
  • Melmak
И мен ме беше страх. Аз още се мажа, родих преди 50 дни.

# 313
Pandora1, би ли споделила кой е твоя доктор, който те оперира?

# 314

Понеже и аз бях секцио в Надежда и ме изписаха на 25ти, явно сме били заедно, правилно си разбрала. Спирт след баня и цикатродина. Може да миеш спокойно със сапун и вода. Не се притеснявсй да погледнеш, не е толкова страшно и аз много се тревожех. При кой лекар беше?

Общи условия

Активация на акаунт