МБАЛ Надежда - тема 27

• 22 066
  • 479
  •   1
Отговори
# 465
Д-р Патрикова е страхотен доктор. Толкова е подробна и внимателна. Направих 4 фетални при нея и ако забременея пак, пак бих се спряла на нея. Първата беше комбинирана с БХС и платих някъде около 180-200лв. през декември 2025. Аз ходех предимно вечерни часове около 17-18 часа. На две от феталните бебето не се обръщаше в удобна поза, и тя не приключваше прегледа преди да го раздвижим и да огледа всичко. Аз бях правила НИПТ в 10г.с. и имах резултатите, като тя пожела да ги види.

# 466
Здравейте, каква е практиката в Надежда за насрочване на планово секцио, колко дни преди термин го насрочват? (ако всичко е наред с бебето, разбира се.)

# 467
  • Melmak
Върнете на 30 страница, това коментираме.

# 468
Здравейте! Някой да е лекувал успешно аденомиоза в клиниката?

# 469
Здравейте! Някой да е лекувал успешно аденомиоза в клиниката?
Изписват Конвулекс. Или орален прием или инжекция в матката. Много трудно се поставя диагнозата, а за лечениет с конвулекс има доста противоречиви данни.

# 470
Здравейте, момичета! По пакета за женска консултация имам включена ехомамография. Има ли някой който да се е възползвал от този преглед и при кой лекар?

# 471
Да. При др Танушева в мола.

# 472
  • Melmak
И аз при Танушева в мола.

# 473
Аз бя при д-р Настя Ненова, към 22-23г.с.  в болницата.

# 474
Здравейте, момичета! По пакета за женска консултация имам включена ехомамография. Има ли някой който да се е възползвал от този преглед и при кой лекар?
Тази ехомамография не е с мамолог. Не беше нищо особено. Беше с който е на смяна.

# 475
Момичета, някой може ли да ме ориентира Стаменов от кога до кога е отпуска?

# 476
# 477
Здравейте,
На 15.07 беше моя кюретаж, поради установяване на ембрион без пулс, а после хистологията потвърди, че бремеността е била частична моларна. В момента следя нивата на бета ЧХГ, като получих препоръка да направя консултация с генетик. Запазихме час, но от това, което разбрах е, че не мога да избирам конкретен специалист. Какво Ви е мнението за специалистите в областта? От години съм в болницата на прегледи, но не намирам достатъчно информация за тези специалисти. Дали да търся в друга болница? Благодаря Ви!

# 478
При изписването как се процедира с фотографът, не желая той да ни снима както и не искам албум, при влизането в стаята за изписване ли му казваме, всички ли снимат, как стоят нещата с тази услуга

# 479
При изписването как се процедира с фотографът, не желая той да ни снима както и не искам албум, при влизането в стаята за изписване ли му казваме, всички ли снимат, как стоят нещата с тази услуга
Той си седи в стаята за изписване, казвате му, че не искате и не ви снима.

Общи условия

Активация на акаунт