Звездни Компромати- Март'26

• 196 739
  • 1 913
  •   1
Отговори
# 30
  • Glasgow
За това злорадстване дето тя говори и на мен ми стана неприятно, бълват по групите. Дано всички се приберат благополучно.
(макар че се засмях на един мийм за Дубай, снимка от "титаник"филма преди евакуирането по лодките и текст "какъв е редът на евакуиране на инфлуенсъри по лодките- тези с повече последователи първи или?)

# 31
57th NAACP Image Awards
Скрит текст:
Teyana Taylor
Скрит текст:

Busta Rhymes
Скрит текст:

Sophia Bush
Скрит текст:

Kerry Washington
Скрит текст:

Colman Domingo
Скрит текст:

Chase Infiniti
Скрит текст:

Rege-Jean Page
Скрит текст:

Сега да взема ли да се обидя?! Как така ще има събитие, което отбелязва постиженията само на цветнокожите хора?! Защо само на тях, защо отделно на тях? Нали всички сме хора, независимо какъв е цвета на кожата?

# 32
Благодаря за новата тема!
Честита Баба Марта, клюкарки! Да сте румени, засмени, осведомени и приказливи!

Малко от наградите Бритс снощи:
Ашли Робъртс:
Скрит текст:
Оливия Дийн
Скрит текст:
Воуг Уилямс
Скрит текст:
Хари Стайлс
Скрит текст:
Джеф Голдблум
Скрит текст:
Шарън и Кели Озбърн
Скрит текст:
Роби Уилямс и съпруга
Скрит текст:
Бритс са почели Ози Озбърн с един трибют от Роби:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 01 мар 2026, 13:42 от Дидичка

# 33
Тумба-лумбата на Дара и мазни чалга ритми има. Страшен криндж и тя, и песента.

# 34
Е, ние си знаем, че няма да победи наша песен. Нито Дара, нито някой друг. Не и на този етап от развитието на страната ни. Ние нямаме условия за провеждане на конкурс от такъв мащаб. Нито политически, нито географски, за икономически да не говорим.
Превъртях другите две песни и май ми харесаха повече от тази за конкурса, но то винаги е така - отива най-нехаресваната. Така ще имаме основание да мрънкаме и хейтим после. Това ни е специалитет на нас, българите.
Стискам и палците на краката си за Дара. Тя е моят фаворит от мнооого време насам.

# 35
57th NAACP Image Awards
Скрит текст:
Teyana Taylor
Скрит текст:

Busta Rhymes
Скрит текст:

Sophia Bush
Скрит текст:

Kerry Washington
Скрит текст:

Colman Domingo
Скрит текст:

Chase Infiniti
Скрит текст:

Rege-Jean Page
Скрит текст:

Сега да взема ли да се обидя?! Как така ще има събитие, което отбелязва постиженията само на цветнокожите хора?! Защо само на тях, защо отделно на тях? Нали всички сме хора, независимо какъв е цвета на кожата?
Да, най-добре е да се обидиш.

# 36
  • София
При Мондьо беше Евгени Ергенът. Валерия много го е наранила. Разбила му е сърцето. Мислел, че с нея ще остарее. Ама то със свирене на пиано Картие не се купува. Той не го ли знае това. Странен човек е. Един такъв бавен, муден. Не съм го гледала в предаването. И там ли беше такъв бавен.

# 37
57th NAACP Image Awards

Teyana Taylor
Скрит текст:

Явно е свършил нейният номер обувки...

Из Ютуб разни младежи с нетрадиционна ориентация се кефят много на бангаранга-та, но реалистичните прогнози са за лесно класиране на финал и място в топ 10. Коментира се, че звучи твърде добре за живо изпълнение с толкова танци (а то е на запис), та имам големи резерви как това ще звучи на живо. Все пак ѝ желая успех!

# 38
  • София
Не съм гледала Ергенът, но Евгени участва в Хелскитчън и ми направи много добро впечатление. Не знам защо е участвал в подобен формат като Ергена.

# 39
Скрит текст:
57th NAACP Image Awards
Скрит текст:
Teyana Taylor
Скрит текст:

Busta Rhymes
Скрит текст:

Sophia Bush
Скрит текст:

Kerry Washington
Скрит текст:

Colman Domingo
Скрит текст:

Chase Infiniti
Скрит текст:

Rege-Jean Page
Скрит текст:

Да, най-добре е да се обидиш.
Ами те нали така правят? Обиждат се за всичко и им се прощава всичко, дават им се насила възможности, за да не се обиждат повече.

# 40
Jason Bateman обяснил на 14 годишната си дъщеря как се правят бебетата, по следния начин :
Скрит текст:
“Пенисът буквално изкрещява “Обичам те!” в майката и така се появяват бебетата.”
На 14, тя със сигурност вече знае биологията на зачеването, но това “изкрещяване на любовта”, ме усмихна.

# 41
Кактус, ти превърна в запазена марка темата да започва не просто с пост или снимка, а с интересно подбрана информация. Без значение, дали ще разказва за хора - емблеми, родени преди толкова години или съвременници с колеблива репутация като Мелания, или любимци като Том и Джери. Благодаря за труда и всеотдайността!

Уникален първи пост, нищо не знаех за Кръстьо Сарафов. Ще запомня раждането на реката и мъкненето на тежките мокри черги от майка му (каква силна жена!), идването на магаренце със селските дрешки и фес, боят който е ял на почивки заради пустия театър, помощта на брат му ( връзките никога не са били непознат способ Joy ) и рошавите глави на четниците Grinning, как се е облякъл като крал и се е скрил в театъра по време на бомбандировки (горкия...) и как все пак са се засекли със Стояна - той в своя залез, тя в нейния изгрев. Големи народни артисти на нашата малка страна Heart 

Луиза е много нежна и красива на снимките от корицата.

Александра и Буков от съвместното им представление “Отворена брачна двойка”:
Скрит текст:

# 42
Сашето май си го ...харесва на Буков!?

# 43
Кактус, ти превърна в запазена марка темата да започва не просто с пост или снимка, а с интересно подбрана информация.
Това не е вярно, както и това, че Лимонадената Джо е автор на темата.

Джим Кери и любима му Мин Ах
Скрит текст:

Татяна Навка с нова визия
Скрит текст:

Днешният рожденик Justin Bieber с колаж от фенка
Скрит текст:

# 44
Честита Баба Марта и благодарности за новата тема!
Тази Бангаранга не ме впечатли, но за този тип сцена и публика, може да се окаже добър подбор...

Общи условия

Активация на акаунт