Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 66 142
  • 2 101
  •   1
Отговори
# 30
Честита Баба Марта, да сме здрави, бели и червени!
Спокоен да е месец март. Благодаря за темата.
За мен 28.

# 31
Мараба, банда вещерска!
Честита ви баба Марта, живи, здрави и засмени!
Мерси,комшу,за темата...
Избирам дата 13-ти!
Мислех да излизам, но навън е м"гла,нищо се не вижда...ще се търкалям по дивана с Ако утрото настъпи от Сидни Шелдън,после ще пробвам Мамника!
По хаштага печена скумрия с доматен сос!
Иии....искам СИРИ!!!❤️

# 32
  • София
Честита Баба Марта на всички. Да се изпълнят дните ви с нови надежди, радост и здраве.

Благодаря за темата на нашата любезна домакиня.

Така хубаво напече, а няма кого да разходя на слънчице. Вземам греблото и чувала и ще поработя в градинката пред нас. Живеем в малка кооперация и дворчето си го поддържаме.

Върнете Сири!

# 33
  • Варна
За мен 24-ти.

# 34
Винаги избирам 13-ти.

Баба Марта да донесе в темата здраве, щастие и да върне Сирос!

# 35
  • София
Честита Баба Марта! Бъдете здрави и засмени!

Благодаря за темата, Кло! 🤗

Опитах да ви изчета, но не ми се получава. Имам проблем с очите последните дни, затова страня от устройствата, но нямаше как да не ви поздравя с празника. Вероятно още няколко дни ще съм на екранна "диета" , но после ще се върна.

# 36
  • тук и там
Благодаря за темата,Кло!
Честита баба Марта!Да сте здрави ,румени и засмени!
От Бг магазина купих вчера 60 мартеници,от най-обикновените гривнички.Утре ще носят децата в училище.
Избирам 18-ти аз.
Върнете Сири!

# 37
  • Шоплука
Честита Баба Марта на всички!
Зло да ви забрави, от здраве и късмет да не се отървете!

Днес в приповдигнато настроение отпивам от кафето - цяла нощ кот ми спа по краката и корема и направо ме откърти. Да и аз откъртих и се събудих по обедно време.

Следва кичене на къщата, готвене и се надявам да свъртя време за басейна.
Домчадието е на ски - това ми е най-голямата болка, пустите ски - на всеки сезон се заклевам, че ще ходя и мене да ме научи да карам някой хубавец и все не остава време.

# 38
  • Пловдив
Чуби, ходиш да плуваш ли?

# 39
Честита баба Марта !
За мен както винаги 18-ти. Избран ми е по рождение!

#ВърнетеСири!

# 40
ЧБМ и от мен!

Две вечери поред си лягам след 2. Не е добре положението. Имам и мускулна треска след тренировката вчера. Очертава ми се доста интензивен период на работа. След три седмица пак трябва да пътувам. Не съм се издължила към нап за февруари, днес и с това трябва да се занимавам. Мрън.

# 41
  • Шоплука
Мисти - да, то всичко почна покрай детето. Преди любовчето аз бях човек, дето не излиза от залата от как се знам все спортувам, все търча ...но като се роди любовчето разбира се се кротясах. Стана на 4 год. и писна, че една от нейните приятелки ходи на плуване / съседи сме/ , та ме изравяха изтоплите завивки всяка неделя сутрин и ме мъкнеха на басейн. Любовчето плува с групата и инструктура, аз с френдката / ма тя шампион по плуване е била/ та тъй ...и заплувахме. И ми стана част от спортната рутина дето я поднових от година и половина.
Само с конете не се разбрахме, че много ми миришат и туй то. Ся обаче се е видяло, че събота ще бъда влачена с нея и ща не ща, ще се качвам и тез животни - ще събуждам прабългарина един вид ....

Ден от март не избирам, че вече станах суевернна и взе да ми се сбъдва, ама айде викам да не кършим хатъра на Сборището - 15 март от мен.

# 42
  • Euskal Herria
Честита Баба Марта, общество!

# 43
  • Пловдив
А, за коня щях да казвам Simple Smile аз като бях на нейните години също бленувах, бълнувах чак за конче и да яздя...ама на.. Сал мечта си остана.

# 44
  • Шоплука
Мисти - никога не е късно! Аз на стари години така шофьор станах, не че ме бива много, но карам като се наложи.
Записвай се и ходи - има хора, конете са им голяма терапия и много щастие им дават.
Като един от любимите ми филми на Уди Алън - Whatever works - животът е толкова трудно и зловещо място, че всяка искрица щастие, която можете да получите - вземете я / в този дух, не цитирам точно/.

По Филибето имате конни бази - грабвай се един уикенд, букни си час и отиди - щастието ни намира на неочаквани места в тоз живот.

Слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт