Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 66 133
  • 2 101
  •   1
Отговори
# 45
  • тук и там
Аз няма да мога да се метна на коня сигурно,не че и имам желание де..Доста високи животни са,трябва със столче да се качвам,пък и предвид килограмите ми,горкият кон,по-добре не..
На фитнес ще отивам,нищо няма да правя,само ще повървя на пътеката днес.После ме чака сгъване ,гладене и подреждане на три панера изпрани дрехи..Rolling Eyes
Чуби,тъкмо миналата година прокарах кола и аз, на 50...Къде ми е бил акълът да не започна по-рано..

# 46
  • София
Кайс, качи се. Дават столчета, а кончето ще издържи, не го мисли.
Аз съм яздила от коза до камила. През кон, магаре и слон. Много е зареждащо.

# 47
  • Шоплука
Реюниан взе ми думите - коне има за всякакви хора и тежести - различни холки и т.н.
Малкото почна от пони, после първият голям кон / голям за нея, иначе си беше среден/ много се уплаши, после една зима на Боровец пак се качи на голямото, страшно нещо, да се докаже и не слезе ...

Камила не съм, ама ми е мерак - едни френдове бяха по Египет преди войната, много се изкефиха и ме зарибиха.
Виж за слона да разказва Реюниън - много обичам, обожавам хора, обиколили свят с интересни истории Revolving Hearts

# 48
Кайсия, не се оправдавай! Едва ли тежиш колкото средновековен рицар в пълни доспехи и въоръжение. А конете са търчали с такива при това доста едри мъже на гърба си на турнири. Така че смело се мятай на седлото.
Вън е слънчево но хапе. Мислих разходка ама се отказах.
Чудя се какво да правя...

# 49
  • София
Избирам 5 март - РД на каката.

Напазарувах и от утре започвам разните работи за детското парти.

# 50
Аз днес съм енергоспестяваща. Снощи, по-точно тази сутрин Вятъра се прибра след 2 часа, аз тотално се разсъних и до 3 и нещо не мигнах. Днес съм като парцал, а утре ме чака тежък ден.

# 51
Младши сега си тръгна. Дано се размине с агитките на Герена. Довечера са канени на веч тя у племенника и приятелката му. Божке, кога им бършех дупетата, кога големи станаха ?! Но така ме радват, че са като братчета.
   Пих кафе с приятелка. Така хубаво си поговорихме, така дълбоко си изляхме болките , че и си поплакахме.
    Сега малко диванче Тайм.
#Върнете Сири

# 52
Минито беше на детски рожден ден, аз направих разходка с бебка и една приятелка, да побъбрим, мъх бяга. Обедната дрямка отметната, заедно с малко ои преди обяд, рамо до рамо с мм, щото иначе не-ста-ва. Пия трето кафе и ще ставам за хаштага - свинско със спанак и ориз.
Панде, да минава и да се завръщаш по-скоро!

# 53
  • Пловдив
Чуби, м не...вече не ми е дрийм, а и ме е шубе Grinning Само детски мерак е било и нищо не е останало.
Ний покрай реката повървяхме...през едни изоставени дворове, че и 6, 7 кози имаше и бягаха покрай брега. Това в града Stuck Out Tongue Winking Eye

# 54
Баба Марта да ви ориса с много здраве и червени бузки 😁👍

Днес при нас пак много хубаво времето- слънце, топличко без вятър, страхотно за раСодка по пазарчетата. Взехме си шипков мармалад, вкусен, домашен и овче кашкавал с който утре ще направя сандвичи за закуска. Опитахме го още на пазарчето- старият вкус ме върна в детството 🤗
А вече си имаме и един щърк
Скрит текст:
Що е сам не знам, от два дена го забелязахме, че е пристигнал. Тоест съсед си имам пак. Да се надяваме, че скоро половинката ще се присъедини и тя.
Лежерна вечер пожелавам.

Върнете Ни СирИ!

# 55
Търти, как си?

# 56
Все по- добре съм, мерси Марулет 🤗 Не усещам кой знае някакво влияние от хаповете..имам предвид нещо да съм успана или подобия...Добре се чувствам. Утре съм на контролен преглед след обед, да чуем какво ще се изкаже доктора.
Забрайл да кажа дата- 21- ви този път. Ще изневеря на 13- ката тази година.

# 57
Честита Баба Мартаааа!!!

#ВърнетеСири

# 58
  • Шоплука
За хаштага - изчистих, сготвих, украсих! Сал басейна не остана, но нищо!

Ние още нямаме ни един щрък, чакаме ги!

Мисти - сбъдни една детска мечта! Yellow Heart

# 59
13че, добре ми звучиш 🤗
Казах ли ви оня ден, че като легна следобед уикенда и идват да ме питат глупости?! Днвска пак. Ако продължават, ще си остана в Атина.

Последна редакция: нд, 01 мар 2026, 21:34 от Кицуне

Общи условия

Активация на акаунт