Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 66 165
  • 2 101
  •   1
Отговори
# 60
Злате, те уплашиха ли се или се зарадваха? Simple Smile

Ходих на бързо кафе с позната, минах през ДМ за няколко дребни неща, една леща сготвих, малко тръстика отметнах и неделята отлетяла.

Тез щъркове преди мартениците дошли Simple Smile

# 61
Възмутени, била съм зла. Викам трябва по-често да си пътувам с дружки Simple Smile

# 62
  • Пловдив
Ама Злате, ти когИ ходи? Ний, или поне аз не сме разбрали Grinning ни фотка, ни нищо.

Вярно неделята отлетя.
Няма кво да се гледа отново...преядох и не е ок тъз работа.

# 63
Ма Мистиче, още не съм. В петък живот и здраве, ке пусна.

# 64
Оооо, Златен, така разтоварващо е пътуване с дружки. И никой не те пита в неподходящ момент нищо.
   Знаете, аз пътувам с моите, направо като рестарт ми действа

# 65
Ха!!! Намерих си новия сезон на Бриджъртън, 8 серийки накуп... познайте кой засяда с бяло винце и чипсчееее...

#ВърнетеСирииии

# 66
# 67
Аз открих пък, че ме е страх от кончетата, мол ви сЪ 😆 Вчера нали бяхме там в това село...и си вървим двамата с миуту, докато като се огледах, се оказа, че сме на пътя на конете...изведнъж като ни наобиколихааа, не мога да сваря да бягам 🤣 Та за езда пък хептен..Но пък е много красива гледката- красив кон в галоп...и с ездача върху него...една свобода излъчват.
Все забравям да рекна на Ре всичкото проблем да отминава бързо.
И ми е много криво без СирИ в темата. Нека пък само в тази тема да я пуснат 😒
Върнете СирИ!!!

# 68
О, Кроте! Баш ми е драго да те мерна сред нас.

Пилешки хапки панирах, за кой с домати, за кой Великденска салата, да са всички доволни и щастливи. В Метро открих едни замразени еклери с ванилов крем, на които нищо не им се бае, за да станат, само се размразяват. Пък като ги намацах и с малко Нутела, на фантазия от горе... И стана една... 🐷 Пъш.

Последна редакция: пн, 02 мар 2026, 05:13 от Clo - Camille

# 69
Привет и от мен! Днес се разходих, успях да се подстригна и боядисам, доволна съм.
Добри рече до 22-ри, но аз избирам 23-ти. А резервна дата може ли? Joy Ако да, 13-ти тогава. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 70
  • Шоплука
Кло - я сподели марката на еклерите - начи тоз десерт ме убива! Не мога и не мога да го нагодя като хората ...страшна играчка е!

# 71
  • София
Аз открих пък, че ме е страх от кончетата, мол ви сЪ 😆 Вчера нали бяхме там в това село...и си вървим двамата с миуту, докато като се огледах, се оказа, че сме на пътя на конете...изведнъж като ни наобиколихааа, не мога да сваря да бягам 🤣 Та за езда пък хептен..Но пък е много красива гледката- красив кон в галоп...и с ездача върху него...една свобода излъчват.
Все забравям да рекна на Ре всичкото проблем да отминава бързо.
И ми е много криво без СирИ в темата. Нека пък само в тази тема да я пуснат 😒
Върнете СирИ!!!
Тьорти, покрай новооткритият ти приятел ПА ще откриваш още страхове. Когато го овладееш, ще изчезнат. От опит го казвам.

# 72
Кло - я сподели марката на еклерите - начи тоз десерт ме убива! Не мога и не мога да го нагодя като хората ...страшна играчка е!
Go Baker
Скрит текст:

# 73
  • Шоплука
Благодаря Кло - умирам за еклери - толкоз го обичам тоз десерт! Утре за кафенцето задълже Blue Heart

# 74
Добра нощ!
  Свекър ми от два дни не можел да уринира, в 2.15 звънна да ни каже.Що да каже по-рано?! Сега Мъх е на първия етаж с него и бърза помощ, , аз пуша на терасата и чакам да видя ще се ходи ли в болница. Хем ми е тревожно за човека, най-вече за Мъх, хем едвам се сдържам да го питам лежането на дивана ли два дни беше по-важно.

Общи условия

Активация на акаунт