Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 66 183
  • 2 101
  •   1
Отговори
# 75
  • Шоплука
Марулета дано да се оправи всичко! Стаскиам палци, мога да си ти представя колко ти е тревожно. Yellow Heart

# 76
Благодаря! Сложиха му катетър, според лекаря от БП е за операция . В Общинската ни болница нямаме уролог, няма отделение, има в  частната Сити Клиник в града. Утре сутрин Мъх ще реорганизира графика си за работа и ще ходят на доктор. Личният му лекар е във Варна, не иска да го смени. Като се налага престой в болница прави сценки, иска стая "първа класа" .
    Ти що не спиш, бачкаш ли?

# 77
  • Пловдив
Добро!
Пожелание на клиента Simple Smile

Маруле, дано се наредят нещата! За конското...и аз понякога едва се сдържам.

# 78
  • София
Ох Марулче, дано се оправи човекът, но трябва да му тропнете с крак. Поне лл да си смени. Ужас. Съчувствам ви много.

# 79
Оф, сложна работа. Аз не се разправям с него, защото отношенията ни са на замръзване. Той не приема съвет, не слуша , той си знае най-добре. Почти 80 годишен комунист, тва е.
    Ще видим днес какво ще каже док.

# 80
  • София
Не ти, но мъжът ти и деверът ти трябва да се намесят, защото накрая пак ти го отнасяш.

# 81
  • Стара Загора
Честита Баба Марта! Бъдете здрави и засмени, бели и червени.
Прекрасен месец на всички!

# 82
Деверът отдавна абдикира от грижата за баща си. Да,предполагам, че мъжът ми днес ще говори с баща си.

# 83
Ох, Марули! Толкова да ти съчувствам! Hug
Без значение комунисти или не, от един момент натам стават по- зле и от малки тръшкащи се по земята деца.
Не знам... И друг път съм казвала- многого, много обичах/ обичам баща ми, но за редица негови качества, черти от характера и постъпки съм се заклела никога да не повтарям като модел на поведение. Надявам това да ме държи донякъде "в строя"- светлият пример, който не искам да повтарям. Засега се справям добре, макар и не винаги, генът си е ген, но като цяло го намирам за работещ модел в НАШЕТО семейство.

Второ кафе- почти отметнато. Ще будя детето след малко, после тренировка и разходка.
По хаштага- агнешко на фурна (джолан и ребра), пилаф, зелена салата. Което ме подсеща- Кло, какво представлява Великденската салата?

# 84
  • тук и там
Великденска салата би трябвало да е маруля,зел.лук,краставица,репички и варени яйца.Поне аз за тази се сещам,дето традиционно се ядеше едно време на Великден ,когато си набавяхме продуктите директно от градината .
Добро утро и хубава седмица на всички!

# 85
  • Шоплука
Марулета - много стискам палци да надвието това упорито, старо магаре. Гледала съм възрастни хора и беше ад, като ги почне тая ужасна старческа деменция и това инатене на 3 годишно.
Особено опре ли се до болници, съвсем, те от страх, че ще умрат го правят, разбирам ги и тях, но за вас ще е трудно.
Не знам какво да кажа - много си е тежко с тях.

Мистик - благодаря. Пия си кафето с тази снимка. Обожавам еклери.

Великденската салата е точно това - не знам дали помните ония години, когато чакахме с нетърпение първите пролетни марули, тогава нямаше ежегодно по магазините, та от там идва - като ти замирише на прясно, на пролет.

# 86
Предположих, че за такава салата става дума, но не знаех, че така се казва. Затова и попитах- може да има някоя и друга, по- специфична съставка, която да добави "моджо" завършека. Не съм срещала и като описание по заведения сякаш. Все си е зелена с яйце. Grinning

# 87
  • Пловдив
Едно време само около Великден имаше марули Simple Smile Баба и дядо отглеждаха доста, помня, че голяяям камион идваше и товареше щайгите с марулки.

# 88
Марули, дано всичко е наред.

Мъх все ми разказва как като дете чакал е нетърпение 24-ти май, обичайно тогава ядяли първата зелена салата с пържени кюфтета Simple Smile

# 89
Добър ден!
Марул, как са нещата при вас?
Аз великденска салата казвам на варени яйца, нарязани на кубчета, със зелен лук.

Общи условия

Активация на акаунт