Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 3) МАРТ

• 40 753
  • 771
  •   1
Отговори
# 750
Вени Ев, буквално в следващото изречение в описанието на офертата, което сте чели, пише каква е максималната сума, която може да се вземе така като кредит. Тя е различна при различни оферти и различни хора, но винаги има таван. Така че наистина няма как да купиш за 60 евро и да получиш 89 Simple Smile.
Pump17, благодаря ти!
Скрийншотнах само това

Тук не виждам ограничение, но ако се излъжат следващ път да ми предложат нещо такова, ще поровя и почета повече, да видя какви са условията и ограниченията.

Последна редакция: ср, 01 апр 2026, 02:03 от Вени Ев

# 751
Понеже съм блейка, натиснах към днешния кредит за деня купон и разцъка ми 4 купона по 3€ на 15 евро покупка.
Ядосах се на себе си, отидох да моля да си вземат обратно купоните, че са много раздробени, а глася по-голяма поръчка.
Казаха, че не може и след малко гледам 20% отстъпка ми дали, плюс готов за харчене кредит от 30 евро
Луда работа

# 752
Вени Ев, това са общите условия на този вид промоция, а всеки път, когато я предлагат на някой потребител, изписват, обикновено отдолу, докато отгоре тече анимация и святкат награди Laughing, и максималната сума кредит, която може да се заяви по нея, както и конкретните условия по заявяването (7 дни последователни след поръчката, 3 дни след поръчване и после 4 дни след получаване и още знам ли ги какво ще измислят). Именно максималната сума на кредита е интересната: ако например, както при мен в момента, сумата е 12 евро (които се „ъпгрейдват“ до 15, ако се поръча в рамките на първите 4 часа след отварянето на офертата), то излиза горе-долу 15 от 45+, което е около 30 %. Не е зле, но по-добре сумата да е 20 евро от 45 или повече от 45-50, но не всеки получава такива оферти.

И доколкото поне аз насъбрах малко опит по въпроса (тук има доста по-компетентни от мен по офертите с кредити), за да се възползва човек от тази оферта наистина полезно, е добре да си има в кошницата насъбрани стоки за по-голяма сума, защото обикновено офертата ти дава да избираш от наличното в кошницата. Също така е добре да се знае, че тази оферта не дава да се купи повече от 1 бройка от артикул - помня, веднъж трябваше да купя пердета и търсих от различни продавачи да са, за да мога да си купя 2 бр.

Последна редакция: ср, 01 апр 2026, 11:50 от Pump17

# 753
  • Пловдив
Преди точно една година бях поръчала една автоматична джаджа за паста за зъби, която се зарежда и пуска паста за зъби с датчик. Не я бях ползвала 2 месеца, защото не става за всички видове пасти и вчера я сложих да се зарежда, но след 5 минути изписа заредено, т.е. явно батерията се е скапала защото работи 3-4 пъти и пак се изключи. Днес се оплаках на бота, че вече не работи, и той ми предложи възстановяване на сумата, аз се съгласих.
За поръчката (от 7 артикула) общо бях платила 10 лева и някакви стотинки, и каква беше изненадата ми (приятна), като видях в кредитното салдо ми е възстановена сума от 24 евро и центове. Цената на джаджата не мога да я видя, защото е изчерпана, но няма как да е била толкова.
Как стана това нямам идея. 

# 754
И доколкото поне аз насъбрах малко опит по въпроса (тук има доста по-компетентни от мен по офертите с кредити), за да се възползва човек от тази оферта наистина полезно, е добре да си има в кошницата насъбрани стоки за по-голяма сума, защото обикновено офертата ти дава да избираш от наличното в кошницата. Също така е добре да се знае, че тази оферта не дава да се купи повече от 1 бройка от артикул - помня, веднъж трябваше да купя пердета и търсих от различни продавачи да са, за да мога да си купя 2 бр.
При офертата за кредит не важат и купоните на продавача за конкретната стока. Т.е. ако редовната цена е 10 евро, но търговецът ти я предлага, за определено време, за 7 евро, в кошницата на кредита тя влиза на 10 евро... За някои продукти, за които търговецът ми дава голяма отстъпка, а аз напоследък само такива купувам, заедно с някое запазено купонче, цената ми е по-добра от връщането на кредит, не плащам голяма сума наведнъж и не се занимавам да събирам кредит 7  дни и то вече разпокъсано във времето.

# 755
И аз така действам с купон от продавач.
Взех още една дървена писта от 100 части онзи ден по този начин /вече я показвах преди /
Обикновено цената е между 50 и 60 евро,
В онзи момент цена 50 евро редовна, продавача я даваше с купон 10 евро отстъпка, аз добавих още 10 евро от профила ми, крайно ми излезе 30 евро, опаковаха и е готова да пътува

Сега нагласям и други джаджи с такава отстъпка, в моя случай ми е по изгодно от събиране на кредит. Иска се  редовно по няколко пъти на ден да се отваря и проверява за допълнителен купон от продавача за даден артикул.

Ексклузивния купон от продавач важи за една бройка в даден момент

# 756
  • Бургас
А къде се вижда купона от продавача? Май не съм имала досега.

# 757
Когато търсиш или разглеждаш артикули, когато има купон от продавача, под артикула се движи надпис в оранжево или червено
Като вкараш такъв артикул в количката, надписът е в зелено, цената на артикула е намалената със сумата на купона /а не редовната/, но намалението важи само за някакъв период /пише го до кога важи/.

Аз слагам един куп неща в количката, дори да не смятам точно сега да поръчвам. След време купоните от продавача на нещата в количката ми изчезват, но като реша, че ще правя поръчка, започвам да търся през търсачката въпросния артикул и много от появилите се такива са с активни купони, обаче ми активира и купони на вкарани преди време артикули в количката ми, за които до преди да мина през търсачката не ми е давало да има купон към момента и са били на редовната си цена в моята количка.
Много завъртяно стана, ама дано се разбира.

Pump17, благодаря! Май ще си карам както до сега - с купон от продавача и от Тему /докато имам/.

Последна редакция: ср, 01 апр 2026, 11:42 от Вени Ев

# 758
Активира ли се по някакъв начин получаването на купони от продавача? Имам два профила. На единия излизат такива купони от много продавачи, а на другия - нито един.

# 759
До сега при мен не видях нито един купон от продавача. Има ли някакви условия на които може би не отговарям, та не ми се предоставят купони?

# 760
  • София
Няма условия. Като се отвори приложението на телефона, купоните се появяват докато разглеждаш.

# 761
И през компютър като отварям Тему, също излизат купони.
Търсех наскоро голям куфар. Някои от пътите, когато търсех през търсачката на Тему, нямаше почти никакви куфари с купон, а следващ път беше пълно с такива оферти с отстъпки от продавач.
Не знам има ли някаква закономерност, но масово оферти с купон от продавач конкретно за куфари ми даваше събота/неделя /особено вечер/. Пробвайте по различно време да търсите каквото ви интересува.

# 762
Тези купони са от Тему,а не от продавача.При мен така ми изписва.

# 763
  • Мадрид / София
На мен често ми дава намаления когато сложа някой артикул в количката и не го купя веднага, а седи с дни.

# 764
Няма условия. Като се отвори приложението на телефона, купоните се появяват докато разглеждаш.
И на таблета и на телефона за никакви стоки не ми излиза при разглеждането. Питах и в чата, ама бота не схваща за какво го питам.

Общи условия

Активация на акаунт