Тра-ла-ла-ла-ли...

• 17 270
  • 404
  •   1
Отговори
# 195
Теди лек път и Бог напред ти след него,  чакаме те да се върнеш Hug Hug Hug ще ми лиспваш

# 196
Mnogo vi obicham, mnogo mi lipsvate, ne moga da pisha sega, dobre sam, imam rouming pishete smsi Simple Smile 0887067255 i 0898865254 Eti pishi mi za Eli, pls, Krisi, s Dobri kakvo stava???/ Celuvam vi!!! Heart Eyes

Dokopah se do biblioteka s bezplaten net Wink Ama ima ogranicheno vreme. Nabarzo da razkaja. V samoleta ot Milano do New York be6e super qko:) Za prav pat patuvah sas samolet. Davaha ni gadna hrana, ama kvo da se pravi:) Spahme,slushahme muzika:)Dadoha ni i vazglavnichki i odeala;) Abe ok be6e vsichko. Tuk ni nastaniha v edin motel na edna magistrala. Do Absecon, toi pyk e do Atlantic city. Mnogo kazina ima v toz Atlantic, ama vidqh okeana i utre moje da hodq na plaj;) Ne sam pochnala oshte rabota, v petak chak. PRaviha ni test za droga. Qdem samo hamburgeri i parjeni kartofi, shtoto nqma drugo Sad E,namerihme i kitaiski restorant. Ama samo harchim pyk ne bachkame Wink
Staqta mi e qka inache, ima tv, hladilnik, klimatik. Zavedenieto - neshto kato KFC, sashto e na nqkva magistrala. Moje sled rabota da ostanam na taq magistrala da zarabotvam dopalnitelno Wink
Bokluci ima i tuk, pravilata se narushavat, ima mnogo poveche ogranicheniq de. Ama imam predvid,che i tuk ne e idealno. Ima skapi koli, ama ne se vpechatlqvam ot takiva neshta, taka che ne znam s kakvo da vi se pohvalq, osven s okeana. Tova e koeto nai mnogo mi haresa tuk Simple Smile Tova e za sega.
Hapka, mnogo ti blagodarq, super si mila, poluchih ti sms i LS Simple Smile Gushvam te!
Uspeh i vsichko nai nai na vsichki Simple Smile  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 01:20 от MMka

# 197
  Каква гледка, какво чудо?! Хващай се да лОвиш акули, докато ония бледоликите не са се усетили! Романтики, панаири...Въдицата под мищница, харпуна между зъбите и така...

# 198
  • Там където е семейството ми
Аз пиша от дъжд на вятър тука,ама да не кажете,че съм забравила да пиша за нас. Mr. Green
Ето малко нови и пресни снимки на Преслава и Боби.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143387
Децата са добре и се готвим усърдно за дългото пътуване до Перник.Време е и тази година да се отчетем и да идем във "бялата къща"както и казва Боби. Grinning
Стискайте ни палци,Преслава да издържи геройски дългият път,защото нали е финна дама за половин час път,става жълта като платно и после тати се налага да прави основно чистене на колата. Mr. Green
Поздрави и целувки на всички. Hug

# 199
  Ивка, страхотни съкровища имаш Simple Smile Поздрави на цялото ви прекрасно семейство!

# 200
  Честит рожден ден на Мери-Пипери! Да си жива и здрава, шушон такъв! Hug Hug Hug

# 201
  • София

Здрава, жива, дива и щастлива, винаги влюбена и влюбени в теб!Весел празник и НАЗДРАВЕ  Hug

# 202
   ЧРД,МЕРИ!   Желая ти много здраве,щастие и късмет и нека бог да е с теб във всичките ти начинания!

# 203

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛА МИ МЕРИ!!!

БЪДИ ВСЕ ТАКАВА НЕПОПРАВИМА ОПТИМИСТКА,ТВОРИ ЧУДЕСА И РАЗПРЪСКВАЙ ОТ ЛЮБОВТА СИ НАОКОЛО ЗА ДА ТИ СЕ ВРЪЩА СТОКРАТНО!!!

ОБИЧАМ ТЕ!!!

ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ДЪЛГОЛЕТИЕ ЗА ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО!!!

П.С А В ПОДАРЪКА ТИ ИМА ТОЧНО ТОВА ,КОЕТО НАЙ-СИЛНО СИ СИ ПОЖЕЛАЛА! Wink

# 204

Честито, Мери Hug Hug Hug
Винаги бъди обичана и обичаща и продължавай да правиш добро! newsm51

И купона..., никога не забравяй за купона, пък било и с триста ангажимента около тебе  newsm44 newsm44 newsm44  bigdance2  ura dance dazzler1 newsm18  costumed034 Tada

# 205
  • Sofia
Честит ти 18-ти рожден ден, Мери!!!!

Още много такива ти пожелавам!!!!

newsm59 newsm59 newsm59

# 206
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛА МЕРИ!!!!

ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ ,КЪСМЕТ И МНОГО ЛЮБОВ ДА ИМА ОКОЛО ТЕБ!!!! newsm51
 newsm59  bigdance2 newsm59

# 207
Kak ste bre maicheta? Dobre li ste? Vsichko nared li e?
 Hug  Heart Eyes   bouquet

# 208

добре сме, ама е много горещо и сигурно са на басеин, тези който не са на море де, и само аз съм на работа, как си ти как е в Америка похвали с нещо или се оплачи

# 209
  • sofia

добре сме бе,тър4им нагоре-надолу,насам-натам Twisted Evil
ти как си,ние сме на 6 Hug

Общи условия

Активация на акаунт