Тра-ла-ла-ла-ли...

• 17 272
  • 404
  •   1
Отговори
# 225
абе хорице защо си смени ника

# 226
що ми е скучно на луната #Crazy

# 227
Като ти е толкова скучно, що не си смениш последната буквичка с "к"? Wink

# 228
тя е "к" под прикритие hahaha

# 229
МАРИНКА ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН МИЛО МОМИЧЕ, ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО И МНОГО КЪСМЕТ ДА ТИ НОСИ. ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!!!!!!!!

# 230
 newsm51 newsm51 newsm51
честит рожден ден Жени ( писна ми)
нека всичко което правиш за рибетата ти се връща стократно
  bigdance2 newsm59 dazzler1 Tada

# 231
# 232
и Каролинка била днес рожденничка-пак в последния момент видях-но пък пожеланията са ми искрени-МНОГО,МНОГО ЗДРАВЕ ЗА ТЕБ И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО-БЪДИ МНОГО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА

ПРЕГРЪДКИИИИ Hug

# 233
честито и от мен, и аз не знам къде съм гледала
така е искам отпуск и съм отнесена вече, Мериетка как е на морето, след 2 седмици и ние ще сме там

# 234
  • sofia
4естит празник на двете рожденни4ки  bouquet  bouquet

Жени,Кари,бъдете щастливи и ного оби4ани Hug Hug

аз съм в Сф,но ще ми липсва морееееееееееееееееееето,искам ощееееееееееееееееееееееееее Mr. Green

# 235
  • София
Привет за бързо и кратко  Mr. Green
Ние сме на морето с безжичен нет в хотела  Mr. Green  http://www.hotelvaleo.com/bg/gallery/
Супер е и на мен няма да и се тръгва  Laughing Joy
Как сте вие?Как е хавата?Нещо важно има ли?

# 236
  • sofia
Привет за бързо и кратко  Mr. Green
Ние сме на морето с безжичен нет в хотела  Mr. Green  http://www.hotelvaleo.com/bg/gallery/
Супер е и на мен няма да и се тръгва  Laughing Joy
Как сте вие?Как е хавата?Нещо важно има ли?

ami,ние сме добре,на родна земя гореща Twisted Evil.Хавата я бива ,ама бая жега тука бе.Важното е ,4е те 4акат за един семинар на Лозенец от 25ти  Mr. Green И там има безжи4ен бе,ти кво си мислиш Joy

# 237
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честито на вси4ки рожденници и именници,които съм изпуснала,пропуснала и отървала  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Да се ола4а,4е Роси докато беше на море, не намери време да се видим/явно спасителите  в  Лозенец много ги бива/ Thinking Thinking Thinking Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз тука завеждам морският сектор,говоря си с морето,пека дупетата на моите две слънца мъжки, посрещам и изпращам Рик,който е събото-неделен съпруг и татко,ядосвам мама и тати, посрещам и изпращам приятели,пия,пуша и 4ета........Абе,ей такива,4овешки радостти правя Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ина4е съм Мери,за тези,които са забравили моите прекрасни о4и hahaha hahaha

# 238
  • sofia
нищо не пишеш за спасителите в Приморско Twisted Evil

# 239
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
нищо не пишеш за спасителите в Приморско Twisted Evil

Кви спасители ма сестро - даже и те не са толкова луди,4е да се хванат с мен Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт