Тра-ла-ла-ла-ли...

• 17 136
  • 404
  •   1
Отговори
# 105
Честито, това е много хубава новина, всичко да е наред и може наистина да обере наградите за бебе 2008 Laughing

# 106
  • София
Добре е слава Богу  Praynig Благодаря ви   bouquet

Много се радвам за Дуци - браво   bouquet Hug Лек и безпроблемна бременност и желая и едно здрави и хубаво бебче  Hug  Heart Eyes

# 107
Мале Иве сега прочетох - тез деца са като въшки, не можеш да ги удържиш, радвам се, че е добре маминия той....ей с тез деца няма коя да е.
Баце ви сутринта рева от мига на събуждане до оставянето му в детската градина - моли ми се, кара ми се, сърди ми се, каза че не ме обича, че съм лоша и не ме иска.........общо взето погрижи се съвсем да се сдухам

# 108
- тез деца са като въшки,
извинявай ама не се сдържах да се посмея от сърце-колко си станала близка с въшките Joy-все са ти в устата(и в косата hahaha)

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesзнаешч,е те обичам нали Hug
а за малкия мишок -какво да ти кажа-лоша работа е тва-не можеш ли да го забаламосаш нещо-примерно,че отиваш да печелиш парички  за да може в събота да го заведеш на разходка с бебе НИЯ и ,че ще има подаръци Hug

п.с и не се сдухвай е-аз ако знаеш на моята майка колко пъти съм й казвала,че не я понасям-ама на...все си я търся-по 3 пъти на ден по телефона

# 109
Всичко му се обяснява милион пъти, притеснявам се, да не се затвори в себе си, да не стане нервен, знаете как е повечето - или свикват или сериозни щети им нанася детската. абе сдухана съм по добре да не коментирам, като ми побелее пред очите тогава, моето си гардже нали знаете - сигурно е това, просто майка, кво да ви кажа.
Хайде в неделя да се видим с децата - в парка Заимов примерно
Нали ви казах за Хели - сега я чух, ох много ми е мъчно, с майка си се карала - вика писна ми да храня 5 човека, Дани ще е на седмична детска във Дупница, но ще го взима събота и неделя и когато не е нощна

# 110
  • София
Криси, недей да се тормозиш така.На всяко дете му трябва време да се адаптира в детската градина.Няма такива дето от първия ден са се "влюбили" и "плачат" за детската  Hug
Нека минат 2-3 седмици.Ти му говори, "награждава" с нещо дребно след детска като ходиш да го прибираш и полека-лека ще свикне.
Хайде гуш и цун и малко по-позитивно мисли  Hug Heart Eyes

Роси, много хубав банер си имаш  Mr. Green

# 111
Днеска дребчото на Линда май има рожден деннннннннннннн
Линде да ти е живо и здраво детето, голям сладур, като майка си:), весел празник от мен

Иве не става - аз не мога да го взимам, до късно съм на работа

# 112
Линде, да ти е жив и здрав, да те радва и да е много, много щастлив!   bouquet

# 113
  Линда, честит празник на твоето линдче (шоколадово) Simple Smile  Целувки Heart Eyes

# 114
Иве, моя преди две седмици се изтърси от 1.20 метра, директно на глава  Shocked Въпреки че не изглеждаше да му има нещо сериозно и, въпреки че на следващия ден го водих на консултация и специално го прегледаха, понеже им споменах за падането, след три дни му открих един мек участък върху главата, сякаш няма кост и... беж в Пирогов. Неврохирурга първо вика "Спукан му е черепът на това дете!" и аз почти колабирах, но след рентгена се оказа, че няма пукване - само хлътване на костта и хематом. Все още там се усеща по-меко  Shocked Така че, наблюдавай го много внимателно юначето и ако нещо не ти се струва че е както трябва - веднага на доктор!!! Не знам дали са въшки  Mr. Green, ама виж, бълхи  Joy  Hug

Честито на всички, празнували тия дни   bouquet  ( сори, че е със зъкъснение Blush), а на Линдин Кайо, дето днес му е празника  Grinning Всичкото щастие на Земята му пожелавам!!!
Криска, представям си какво ти е в душичката нежна, пиле  Sad И ни е сме минали по тоя път и знам, че е много тежко. А, ей го де е и септември, когато и Малчо го чака същото  Cry... Още от сега ми се е свило сърцето... Бих си пожелала, за някой друг живот, да мога да се посветя изцяло на децата си и да не ми се налага да се разделям с тях толкова отрано, ама в този ще е така Sad кой знае, може пък за третото  Mr. Green да отида на село да си го гледам, пък покрай него, и другите две  Wink

# 115
искам да имам второ дете, ако знаете сам как искамммммммммммммммм
Гери, този хематомне е ли опасен Rolling Eyes

# 116
оооо ЛИнде-веднага се явявай да почерпиш подобаващо-ела за да не дойдем ние-знаем те къде живееш-внимавай Joy
а на малкия сладък Кайо-желая безгрижно детство и послушни родители Mr. Green

# 117
  • в гората
Момичета, трогнахте ме и ме разплакахте малко. С всички тия неща дето сте ги изписали... само на тази страничка, че само нея успях да прочета.
Рожденникът е добре, като изключим това, че падна в събота и единия му зъб хлътна навътре и днес ще му ги връзват с някаква тел... Sad
Да са живи и здрави и вашите дечица, да не падат нито телом, нито духом. Wink Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ох, благодаря ви много!   bouquet

# 118
  • sofia
Момичета, трогнахте ме и ме разплакахте малко. С всички тия неща дето сте ги изписали... само на тази страничка, че само нея успях да прочета.
Рожденникът е добре, като изключим това, че падна в събота и единия му зъб хлътна навътре и днес ще му ги връзват с някаква тел... Sad
Да са живи и здрави и вашите дечица, да не падат нито телом, нито духом. Wink Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ох, благодаря ви много!   bouquet

искаме торта,искаме тортааааааааааааа Mr. Green

и бира можееееееееееееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 119
  • край Дунав
Честито на рожденника!  bouquet роси, биричката върви с видинско оклейче-от едричкото, айде да се поразходите към нас и да почерпим и ние Hug

Общи условия

Активация на акаунт