Тра-ла-ла-ла-ли...

• 17 128
  • 404
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ивет, да ти е жив и здрав Анди и много да те радва!!

За теб:

# 91
  • София
Ивет, честит ти рожденик!!!
Да е много здрав, щастлив, късметлия и добър човек като теб!!! Hug  bouquet

# 92

newsm51 smile3504
честит мини рожден ден на прекрасната Ния, да е жива и здрава и да радва мама и тате

newsm59  bigdance2 Tada
Ивет да ти е живо и здраво момчето и много да го слушате

# 93
Тук всеки ден празник, е*ати якото Simple Smile
Ивет, честит рожден ден на слънчицето ти!Да ти е жив и здрав, много да те радва, да се гордееш много с него и да не ти създава много,много главоболия   bouquet

Евка, много те уважавам, дори те и сънувам, айде да не си разваляме отношенията  Laughing   Hug По-малките сме с предимство  Laughing

# 94
  Иветикус, честит празник! Hug Най-сърдечни пожелания за Анди Heart Eyes

ММ-ка, на два метра от Ния!

# 95
Ивет , честит ви празник, жив и здрав юнак Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 96
Ивет,честит ти рожденник! Да расте здрав,умен и добър като теб!  bouquet

# 97
Честит рожденик!   bouquet

И на Ния също честито!   bouquet  Simple Smile

# 98
Малии, тук много задушевна обстановката станала бе!!Какво сте се разнежилиии Laughing

И аз със закъснение да честитя на бебе Ния Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да е жива и здрава!!!
А ,на майка й ,да й върви бизнеса Mr. Green

Ивет, честит ти рожденник!!!Много да те слуша и да ви радва  bouquet

# 99
ИВЕТ,честит рожденник малко със закъснение-най-вече да е здравичък и много да слуша Hug Heart Eyes  bouquet

# 100
Благодаря ви, момичета! Ние изкарахме двата рождени дни - каката на 5-ти направи 11, а мъжки на 14-ти направи 3 г. и сега сме свободни от закупуване на подаръци за деца до Коледа. Три пъти ура!  Mr. Green

Ети, целувки за малката прекрасна госпожица и прекрасната й майка, които така прекрасно красят прекрасното ни движение  Mr. Green  Heart Eyes  bouquet

# 101
  • София
Влади падна от втория етаж на леглото в детската  Cry Външно нищо му няма, но много се страхувам нещо вътрешно да няма.Весел си е инак, ама много ме е страх  Sad Cry

# 102
  • sofia
Влади падна от втория етаж на леглото в детската  Cry Външно нищо му няма, но много се страхувам нещо вътрешно да няма.Весел си е инак, ама много ме е страх  Sad Cry

ако не е повръщал няма страшно.Е,нормално е да се притеняваш ,но си мисля,4е без повръщане зна4и е ок Praynig

Дано Praynig

# 103
Иве Hug сигурна съм ,че сте наред,нали? Wink
колко още ще пада малкия ако знаеш Wink-аз съм скачала от втория етаж на къщата заради бас във 2ри клас и....е не мога да кажа че баш нищо ми няма-от там ми е лудостта-ама на...жива и здрава съм Hug нагушкай го малкия палавник Heart Eyes

яяяя погледнете тука в списъка на тая тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=188645.0
случайно да виждате познати лица newsm78
 Mr. Green

# 104
  Йеее, супер! Харе да се вписваме вече и ние Sunglasses Е, Крю?

Общи условия

Активация на акаунт