Мъжът ми отказва секс

• 13 920
  • 231
  •   1
Отговори
# 225

От любопитство - на какво казваме "твърде много секс?" Колко пъти на ден/ на седмица?
Колко пъти на вечер е точната формулировка. Laughing

Хайде сега пъти, тук да не сме зайци. На време се мери, половин час, един, два... на вечер де Simple Smile

# 226
  • 2860 км северно от Екватора

От любопитство - на какво казваме "твърде много секс?" Колко пъти на ден/ на седмица?
Колко пъти на вечер е точната формулировка. Laughing

Хайде сега пъти, тук да не сме зайци. На време се мери, половин час, един, два... на вечер де Simple Smile
Ако ще търсим точност, на оргазми ги мерим. Един, два, три, четири, пет на вечер.

# 227
Вземете та измислете нещо като мерна единица, която да обхваща интензитет, брой и време, че така ми е някво относително.

# 228
  • По света и у нас
Един секс трябва да се равнява на по един оргазъм от мъжа и жената. Иначе ще е дразнение.
Представи си че на нея не и се иска, прави го за да отбие номера, дали на него ще му хареса… едва ли.

# 229
Значи трябва да се равнява на това да бъдеш желан. Другото ще се нареди.

# 230
Един секс трябва да се равнява на по един оргазъм от мъжа и жената. Иначе ще е дразнение.
Представи си че на нея не и се иска, прави го за да отбие номера, дали на него ще му хареса… едва ли.

Естествено, че ще му хареса.
То идеята е той да свърши.

# 231
Сексът е както им харесва на двамата. Нито 5 пъти на ден, нито по час или два ми изглеждат добре лично на мен. Да не говорим за други особености.

Общи условия

Активация на акаунт