A.B.I./Семейството е изпитание - №2

• 30 024
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря за линка! Рано е почнал епизода, май доста съм изтървала.

# 646
Като за "на прощаване" с адвокатката и аз закъснях... чета озета кратък, пак съм изтървала кво, що, значи...Persevere

Девойки Heart

# 647
Мелек още баткосва баща си...кога смятат да ѝ кажат

# 648
Сега като го няма Тахир, мисля да мразя двете кукумявки.
Иии мадам Злата най вече.

# 649
Младото семейство на среща за спасяване на брака ли са, бе Joy

# 650
Адвокат'анъм в директен сблъсък с Доан бей Heart Eyes

...Генджо и той се бори за Мелек, но май вече е късно

Последна редакция: вт, 02 юни 2026, 21:31 от Косе Петрова

# 651
Липсва ми началото за да коментирам. Мелек съчувства на Йълмаз без да знае , че и тя е в същото полижение. Жал ми е за Генджо. Cry

# 652
Шимшека не го разбрах какво искаше от Гюлчето. Що така й докара сърцетуп...

# 653
Гюлю да не е бременна...за какво прави изследвания
Шимшек каза на Чаала, че Доан е влюбен в нея

# 654
Шимшек каза на Гюлю, че Сефа знае всичко за него

# 655
Айде Сефа да си събира куфара...
Трите чеда на Тахир заедно

# 656
Не знам , че е виновен Сефа, виновен е, ама сестра му е в пъти по виновна, а той я прикри. Ще ви кажа после какъв сценарий си измислих. Joy

# 657
  • Варна
Пипи, казвай, ще ги сложим в джоба сценаристите.
Сефа се жертва заради кака си. Ама няма дълго да е изгнаник, ако Гюлка е бременна, бързо ще го върнат.

# 658
Тъй, няма нужда да търсим нова партньорка на Доан. много ми е жал и за Махинур. Та, ако Доан реши да я спасява и се ожени за нея? Ама и тя трябва да си върне речта, та да сложи всички на мястото им, двете стари забрадки и мадам Злата. Joy Е само Синан  не се връзва, ама с тая мекушавост, пък и Шимшек може да го занули. Cry Те такива небивалици ми се въртят в главата , в стил Ейлем и Гюлсерен. Joy

# 659
Тъй, няма нужда да търсим нова партньорка на Доан. много ми е жал и за Махинур. Та, ако Доан реши да я спасява и се ожени за нея? Ама и тя трябва да си върне речта, та да сложи всички на мястото им, двете стари забрадки и мадам Злата. Joy Е само Синан  не се връзва, ама с тая мекушавост, пък и Шимшек може да го занули. Cry Те такива небивалици ми се въртят в главата , в стил Ейлем и Гюлсерен. Joy

Махи е много хубава, но Доан няма да посегне на жената на брат си... Иначе си добра Пипи Hug

Общи условия

Активация на акаунт