A.B.I./Семейството е изпитание - №2

• 29 914
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Сефа и Генджо-баджанаци! Joy

# 661
Тъй, няма нужда да търсим нова партньорка на Доан. много ми е жал и за Махинур. Та, ако Доан реши да я спасява и се ожени за нея? Ама и тя трябва да си върне речта, та да сложи всички на мястото им, двете стари забрадки и мадам Злата. Joy Е само Синан  не се връзва, ама с тая мекушавост, пък и Шимшек може да го занули. Cry Те такива небивалици ми се въртят в главата , в стил Ейлем и Гюлсерен. Joy

Ами аз кога и къде? М?

Последна редакция: вт, 02 юни 2026, 22:20 от Galka 😊

# 662
Сефа и Генджо-баджанаци! Joy

Низвергнатите зетьове на Ханджъолу Joy

# 663
Хайде де, какво чакаш? Joy Heart

# 664
"Ако аз не изгоря
ако ти не изгориш
как мрака ще надвие..."
Ааа, тая сцена с пърлената ръка ми напомня за делото на Махир Кара Heart Eyes
Как беше бе.. припомнете на баба..
Косева, ти си моята будна съвест, сестро, кажи... Heart

# 665
Още един луд , който иска да убие Ханджъолу ли има?!

# 666
Мисля, че Шимшек блъфира, ама знае ли се? Те в "Карадайъ" бяха 3ма маняците, та нормално е за още 1-2 сезона да затруднят Доан. Единият ще е Бехрам, пак смени посоката, от страх за Махинур.  Казвам ви Махинур е ковчежничето.

# 667
Мисля, че Шимшек блъфира, ама знае ли се? Те в "Карадайъ" бяха 3ма маняците, та нормално е за още 1-2 сезона да затруднят Доан. Единият ще е Бехрам, пак смени посоката, от страх за Махинур.  Казвам ви Махинур е ковчежничето.

Бехрам откога го чакаме да смени отбора, той накрая се сети

# 668
Мисля, че Шимшек блъфира, ама знае ли се? Те в "Карадайъ" бяха 3ма маняците, та нормално е за още 1-2 сезона да затруднят Доан. Единият ще е Бехрам, пак смени посоката, от страх за Махинур.  Казвам ви Махинур е ковчежничето.

Бехрам откога го чакаме да смени отбора, той накрая се сети
Че той до обяд е в единия, след обяд в другия отбор. Joy Започвам да се ядосвам на Чаала, макар да знам, че "всичко е по сценарий" Head Band

Последна редакция: вт, 02 юни 2026, 22:49 от pipilota65

# 669
Започвам да се ядосвам на Чаала, макар да знам, че "всичко е по сценарий" Head Band

Тя завещанието на Тахир ли търси? ...Ще ни стане ясно после сигурно.

Иначе това " Доан, ела, много ми е зле" ми заприлича на това

# 670
Започвам да се ядосвам на Чаала, макар да знам, че "всичко е по сценарий" Head Band

Тя завещанието на Тахир ли търси? ...Ще ни стане ясно после сигурно
Явно, след като Салкъмчето не го намери. Но Сефа на какво ще се натъкне? Може би Шимшек не е син на този Атеш ли беше? Аааа за Ейшан да не чувам, че още повече ме навива против Чаала и да оправдавам резултата, че е навреме. Joy

# 671
Но Сефа на какво ще се натъкне? Може би Шимшек не е син на този Атеш ли беше?

Сигурно. Търси информация за майка му.

# 672
Heart Heart Heart Ах Доан  , ах!

# 673
Бетон Доан...не иска да се обясни

# 674
Не трябваше да я оставя така. Е не може така да забъркват децата и психиката им. Head Band Пък, такава къща 30-35 години не е пипната?

Последна редакция: вт, 02 юни 2026, 23:19 от pipilota65

Общи условия

Активация на акаунт