Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 100

• 54 812
  • 768
  •   1
Отговори
# 720
От този съм доволна, бюджетен е и не утежнява.

# 721
Мего го ползвах, доста е икономичен, искаше ми се нещо ново да пробвам.

# 722
  • Пловдив
Без отмиване ли е?

# 723
Без отмиване е да. Аз лично не бих заложила на термозащитата му. Бих сложила отделено такава във формата на спрей. Да си изправям косата само на този крем - не.
( Имала съм го )

# 724
Аз не си изправям косата, на мен ми трябва за преди сушене термозащита..

# 725
Момичета, някой с отзив за това? Видях го в магазин за паралелен внос.
Скрит текст:

# 726
  • Deutschland
И аз от паралелен внос...
Маските са топ, купувам редовно. Лосиона за тяло го тествах в колата, попива мигновено, аромат не усетих, ама навън е 43 градуса, нормално. Сапунът е с ананас и кокос и затова го купих. Марката не ми е позната.

Последна редакция: нд, 28 юни 2026, 00:15 от Фрау С

# 727
Момичета, тази година за пъва година смятам да си купя спрей за тяло против комари. Моля препоръчайте ми нещо ефективно и от което сте доволни?

# 728
Момичета, тази година за пъва година смятам да си купя спрей за тяло против комари. Моля препоръчайте ми нещо ефективно и от което сте доволни?
Бочко.
От години съм с това, ако трябва да се напръскам и не го сменям. При цял ден на брега на река, комар ми налита чак след 7-8 часа, а иначе се втурват към мен сякаш храна не са виждали Grinning
Понамирисва на цитронела но не е чак много силно, ако не е чак да мразиш тази миризма, не е проблем.

Последна редакция: сб, 27 юни 2026, 21:27 от natka

# 729
Аз ползвам Bross,действа сякаш на комарите в Русе,които тази година с в изобилие.

# 730
Последните 2-3 години по-често разчитам на ултразвуков уред, който ги прогонва - за вкъщи от много отдавна съм с такива, но сравнително от скоро ползвам и преносими. Но гледам да ми се намира и по някой спрей Бочко, навик ми е и не ми е спокойно ако нямам Grinning Все някога се случва да не съм заредила джаджата и да посегна пак към него.
Брос и други около мен го хвалят, явно е ефикасен и той.

# 731
Сега бяхме в Гърция и бях взела за детето Бочко рол он.  Някои от вечерите се мажехме и ние и като спяхме не ни хапаха. Вечерите, в които пропускахме ни направиха на решето😅 отчитам като проблем единствено, че свършва бързо. Бях взела и лепенки от джъмбо, помагаха, но за няколко часа (не колкото е обозначено със сигурност). Слава Богу не са сърбящи, само розови точки оставят. Не са като нашите комари😀 бяхме и на село с бебето, нея мазах цялата, мен само по горната част на тялото и ме нахапаха по краката, бяха станали огромни пъпки зверски сърбящи. Нея тогава не я хапаха.
В Гърция комарите бяха в стаята 😮‍💨

# 732
Не им знам този рол-он но спреят им твърдо си пази 7-8 часа. По-рано от това са ме налазвали само ако съм го измила и съм забравила да се напръскам пак. Имала съм такива смешни случаи - измила съм си ръцете и след малко гадината клечи на кокалчетата или на пръстите 🙈

# 733
  • Пловдив
Това ли на Бочко?

Аз иначе изпалзвам Аутан, че активната съставка му е най-концентрирана в сравнение с Брос и производни.

# 734
Другия им съм вземала все, със странната форма на бутилката. Не съм сигурна какво им е различно с този. Просто това имаше когато го пробвах за пръв път и не съм и търсила друг вариант после. Ако изобщо са имали повече от един тогава, отдавна беше. Този сигурно също ще е добър.

Общи условия

Активация на акаунт