На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 50

• 23 911
  • 247
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
По същия начин както другите карти - напр. на "Мигрос".
Но понеже регистрацията е само на турски телефон, когато питаш на касата, продавачките обикновено маркират тяхната карта.
За всеки случай следете цената и кажете да ви дадат "индирим" Simple Smile

# 241
Преди няколко дни бях в Истанбул.Влязохме в гратис че имаха добри намаления.Попитахме отстъпките важат ли без карта защото нямаме и те отговориха че са автоматично такива.

# 242
Здравейте, преди 2 години обзаведох две бани от Истанбул. Сега мисля да повторя занятието, само че една баня и тоалетна. Ще се купува шкафче с огледало, долно шкафче с мивка, моноблок за вграждане и тоалетна към него и някаква дребна санитария. Преди две години минахме Капитан Андреево на харабия без да ни спира никой за нищо, има ли някаква промяна в това отношение в момента ( мита, проверки, т. н)?

# 243
  • ...живея на последния етаж...
На границата - няма да има проблем. Последно минахме с доста обемен кашон с кухненска мивка. Попитаха какво има вътре,  и толкова. Обаче цените почти на всичко са доста нагоре, проучете струва ли си да ги купувате от Турция.

# 244
Не съм ходила в Турция от миналата година откакто открихме Косово като дестинация за пазар. Километрите са същите от София, а е много по-евтино. Лекарствата са наполовина на турските.
Само че не може млечни и месо, че македонците много ровят на границата.

# 245
Пътят към Косово може да мине и през Сърбия.Аз също замених Турция с Косово-парите вече са едни и същи,евро,дори и лекарствата заради които основно ходихме в Турция,там са много по-евтини.Преди имаше 15евро ГО за колите,но и това вече го няма.

# 246
  • София
Може ли да ми кажете, дори и на лично, да не спамя... В кой град точно ходите в Косово?

# 247
В Прищина с агенция. 45 евро е екскурзията. Посещават се мол, аптека и супермаркети в центъра.

Общи условия

Активация на акаунт