На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 50

• 29 632
  • 279
  •   1
Отговори
# 270
Някой купувал ли е наскоро тапицирано легло от Турция? Обмислям да закупим такъв тип, но се чудя дали да не вземем направо от България, ако няма значителна разлика в цените.

# 271
  • Варна
Някой купувал ли е наскоро тапицирано легло от Турция? Обмислям да закупим такъв тип, но се чудя дали да не вземем направо от България, ако няма значителна разлика в цените.

Да, една дама, пише често във форума и е много силна вилна Wink)) в покупките от Турция, скоро беше писала, че е купила легло за 900 евро (май от Одрин) и чака доставката му. Тя сигурно ще прочете и ще обясни как е минала доставката.
Иначе вие с преводача може да си преведете ключовата дума или израз, с който да пусвете едно търсене  и ще видите как се движат  цените. Има и по-скъпи и по-евтини, същото е и с цените в БГ.

Редактирам се, дамата се казва Didolinaaa
https://www.bg-mamma.com/?topic=1859406.105

Последна редакция: нд, 16 авг 2026, 17:28 от Мира Мира

# 272
  • Пловдив
Вчера синът ми ходи до Одрин. На КА го забавили, за да си плати глоба. Преди години плащах на Лесово, но тук не ми се беше случвало. Та да го имате предвид.
Иначе е минал бързо като за събота и август, на отиване около 45 минути, на връщане час и половина.

# 273
  • София
Да, аз купих спалня и вече спим на нея. Излезе ми 930 евро, цялото легло с матрака, доставката е безплатна. Вие си преценявате дали оттука или оттам да я вземете.
Прилагам снимка, шкафчета са от старата спалня.

# 274
В Гратис някакви големи намаления има, даже се бият на касите. Цял ден ми излизат такива клипчета. Хващат касиерките за косата, страшно е Joy

# 275
А в същото време магазина назад е празен 😂

# 276
  • Бургас
Много AI ми е тази снимка и на мен...

# 277
  • София
Didolona, от кой магазин е купена спалнята и до София ли е безплатната доставка или друг град? Колко време беше времето за доставка?

# 278
  • Бургас / UK
Тази направо е озверяла 🤣 Явно промоциите са на живот и смърт 🤣

# 279
  • София
Didolona, от кой магазин е купена спалнята и до София ли е безплатната доставка или друг град? Колко време беше времето за доставка?
Магазина се казва Севкур, малко по нагоре има снимана и визитата.
Навсякъде в България транспорта е безплатен. Единственото е че може да се забавят до 3 седмици, но срока е 14 дни. При нас ние не бързахме и дойде за 20 дни, защото имаха за Варна и региона, а да връщаме човека до София бе убийство. Затова им казахме, че не е проблем да изчакаме.

Общи условия

Активация на акаунт