СливЕНСКите мАмИ и мишЛЕтА ходЯТ по грАДИнки и каФЕтА

• 19 976
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Ей знаех си че ще приключа постинга и ще се сетя още нещо:

Добре дошли на всички мами - радвам се да видя тук и mamasevi  bouquet. Севде, целувки на

Велизарчо Hug и за другата среща трябва да се подканяме та да не ни пишат отсъствие Simple Smile

Може заедно да отидем.

# 211
  • София/Сливен
Здравейте и от мен!
Аз имах няколко много натоварени дни и не съм писала - имахме гости, после пак. Именник и т.н. И отгоре на всичкото малката вчера не спа следобяд и майка и не можа да си легне
Сега да честитя с малко закъснение празника на всички, носещи името Георги:
Честито на Георги-евците на givka, vanyia, Лони, Iva.M, Swet, Mama Mishi - да са им живи и здрави!
Честито и на Гергана Султанова, geri03, geri_to - много здраве и много любов им желая!
Честит професионален празник на silvina83!

Ето и моята нова изненада - пак за рожден ден на племеник http://www.snimka.bg/album.php?album_id=87303&photo=125

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 09:06 от М_е_г_и

# 212
Здравейте, хубава и здрава седмица Ви желая Hug

Меги ако и днес не беше писала вече щяхме да те издирваме, но виждам, че си била заета отново с кулинарни шедьоври... та кога казваш ще отваряш сладкарския цех Thinking Sunglasses
Благодаря за пожеланията, не знам при теб кой е именника, но да е жив и здрав  bouquet

mama-didi аз живея в Софето и тук са ми танците, но съм сигурна, че и в Сливен ще намериш нещо ако разпиташ Party

# 213
  • София/Сливен
Мъжо. Исках и сина да е Георги, но той каза, че щяло да му е неудобно и детето да се казва като него. Е, уважих мнението му. Сега е Тодор.

# 214
Да ти е жив и здрав и много да те слуша Naughty
За имената погледни от хубавата страна, сега си имаш два повода за имен ден и два повода да правиш красиви торти Peace

# 215
Меги, много хубава шапка. Очаквах да ни покажеш някоя нова торта, след като изчезна за няколко дни Simple Smile

# 216
Здравейте момичета, успешна нова седмица!

Меги, не спираш да ни изненадваш.

Благодаря на всички за честитките.

# 217
Меги отново ни очароваш със своите умения. newsm10
Дидке къде се губиш,нищо не казваш, кога ще заминавате за Канада, че може да си направиме една прощална среща с теб и който иска да дойде на Карибу тази седмица.Пиши съгласнали си и да се разберем за деня и часа. newsm12
Ян Бибиян пощ. ми кутия е изчистена нали искаше да ме питаш нещо?Пиши..............
Успешна седица и от мен и дано да се радваме на слънчево време.От утре уж ще се оправя , че да видиме.Че в събота нали и аз ще съм кума стискайте палци за слънчево време  Nature Sunny..........а в сряда ще ви покажа и мойте бутилки които съм подготвила за младоженците,че сега ги дадох за украса.
Хайде весело насроение на всички smile3502

# 218
...Кате, много си мила Hug

Летим в четвъртък (още не сме взели билетите), но в сряда пътуваме за София - за това мога утре, който иска преди да вземем храната  от кухнята да се видим в Карибу  Wink ....към 11 например Peace

Меги  Peace ...ти си знаеш

НЯмам време да пиша, понеже сега чета за канадски изпит...колкото могат да ми позволят децата и ако нямам работа на РС-то Confused

Чаочи за сега - пак ще пиша Peace

# 219
Дидка всичко да изучиш, да си свършите работата и обратно в Сливен Hug

А какво стана с млякото на Мишето?

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 21:10 от Iva M.

# 220
УТРЕ 11 ЧАСА НА КАРИБУ - ИЗПРАЩАНЕ НА ДИДКА ЗА КАНАДА.
Всеки който желае да заповяда....................Аз ще съм там......... smile3503

# 221
Вземете едно РС, за да съм и аз там Hug Mr. Green

# 222
  • София/Сливен
Дидка, за колко време ще сте там? Кога да те чакаме пак?
Аз нали няма да мога да дойда утре, да си задам въпросите отсега.

Ама пък в четвъртък съм на среща - кв. Младост, София. Че нали на много места живея...

# 223
Добро утро момичета newsm03
Хайде днес сме на разходка-слънцето ни е озарило още рано,рано.  Nature Sunny
Весело насроение.
Хайде кой ще поднася кафето и закуската?ЧАКАМ............... newsm64 eat

# 224
Добро утро.
Ква е тази среща в 11 часа. Ние работещите как да дойдем  Cry

Общи условия

Активация на акаунт