СливЕНСКите мАмИ и мишЛЕтА ходЯТ по грАДИнки и каФЕтА

• 19 968
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
еХЕЕ...и среща сте ми спретнали  Wink

Мерси, мерси bowuu bowuu bowuu

Меги, отиваме за около 2 седмици - дай Боже всичко да е наред  Praynig
От петък, от както разбрах, че ще се ходи в Канадско и мира нямам ....заради Вики Cry
До сега никога не е спал другаде освен в къщи и за ден не съм сме разделяли Cry Cry Cry

....мноогооо ми е кофти и само  Cry Cry Cry

Лек и спокоен ден войводки Hug  bouquet

# 226
  • София/Сливен
Добро утро и от мен!
Дидка, аз големия го оставих на Шивачево като беше на 2 години. Е, ходехме всяка седмица... Но много се притеснявах, нали беше залепен вечно за г... ми. Обаче като ни изпращаха в неделя вечер, казваше: Хайде чао, отивайте да работите; и се врътваше и изчезваше да играе. Това за около 2 месеца през лятото.

Е, бяхме си близо, но пък 2-те седмици ще минат по-бързо. Нали ще е при баба. Моите сега умират да са при баба си, защото ги глези.

По-малко се притеснявай - всичко ще е наред. Hug

# 227
Хубав ден и от мен!

Дидке, за съжаление няма да мога да присъствам на изпращането но пък за

посрещането ще дойда - като гледам ще съвпадне с празниците. Желая ви успех за каквото и да

ходите там и лек път. А Вики нали е в сигурни ръце - няма страшно. Hug

# 228
Срещата е извънредна,така че не се сърдете. smile3518
Все пак я правим да се видиме с Дидка който може да дойде.
А нали ще си правим официално среща на 24 май.Хайде да наближи за да видим времето какво е и ще определим мястото и часа ,че този път да отидем към градската.

# 229
Много съжалявам smile3515 за срещата че пак няма да дойда.
А и ние сме най-малки и се кърмим на 3 часа. Това с Карибуто е много хубаво но докато стигнем и трябва да се връщаме да се храним.А аз не съм привърженичка на кърменето на вън.

Това за 24 остава ли? newsm78
Защото тогава синът ми има празник и пак не можем да дойдем.
Трябва ли да на някой празник срещите и ли така е удобно на всички ви ? newsm78

Кате още чакам резултат от реферата. Затова не съм писала. Надявам се да го хареса аз доста взаймствах от твоя.За което благодаря и чакам да се запознаем за да почерпя.

Весел ден на всички!Хайде на разходка newsm71

# 230
  • София/Сливен
Е то се има предвид почивните дни по 24 май - 4 на брой. Е, все пак не предпочитам последния, защото тогава ще пътуваме към София.

# 231
Може тогава!
 Wink Wink Wink Wink

# 232
....ние се връщаме на 24 май от Канадско...за това и аз предпочитам да е след тази дата Peace

Нели..за кърменето - и аз в началото бях притеснена, но сега вече никак, ама никак не ми пука къде кърмя.
Въпрос на свикване е Peace ... а и те децата ми са на "повикване" - когато кажат, тогава вадя цицата Wink

# 233
Да се разпиша и аз за днес, сега сте на среща сигурно, да пийнете едно кафе и заради мен  Laughing
Хайде ще чакам като се върнете да пишете Flutter

# 234
Момичета видяхме се с Дидка-беше много хубавичка облечена с розовко и гледаща света през розови очила.Бяхме аз,Лони,Жен-шен  и Дидка с мъжленцето си.Пожелахме им успех и базаварийно пътуване.
  car003
Снимах с моя апарат и тя с нейния каза че ако успее ще качи снимките в фотото.А аз моите някой да си даде е-майл да му ги пратя и той да ги качи защото съм регистирана в фотото със собствен албум и не ме допуска да влизам в други албуми да качвам снимки,така че ще чакам Ива,Катя или Меги някоя от вас да ми пусне е-майла си на лични и да ви пратя снимките да ги качите в албума на мамите от Сливен. photo

# 235
  • София/Сливен
gtg@intech.bg

Аз също съм регистрирана там, но мога да влизам и през общия албум -  нали аз го направих.
Трябва първо да излезеш от твоя акаунт с Изход и можеш да влизаш свободно.

# 236
Момичета качих снимките в фотото.Може да ги видите.Само остава и Дидка да качи снимките и от нейния фотоапарат.
Меги благодаря за напътствията.

# 237
  • Сливен
..
А и ние сме най-малки и се кърмим на 3 часа. Това с Карибуто е много хубаво но докато стигнем и трябва да се връщаме да се храним.А аз не съм привърженичка на кърменето на вън.
Ти пък! Да не се притесняваш  Laughing дане ти пука
Ако ще ти стане по-лесно - съм кърмила където ми дойде музата Wink
на главната, в градската, срещу универмага ... дори и на барче  Twisted Evil

# 238
Ян Бибиян нали искаше нещо да ме питаш на лични................чакам

Последна редакция: вт, 08 май 2007, 18:55 от katerina_evro

# 239
  • София/Сливен
Като стана въпрос преди време за ужилванията от комари и др., казах че съм забравила името на мазалото дето го ползвам - тубичката ми е в Сливен. Днес в аптеката случайно попаднах на брошура (децата ги събират отвсякъде и вкъщи ги разглеждам преди да ги изхвърля) - ето за това ставаше въпрос

Общи условия

Активация на акаунт