Къде в Пловдив??? - 112

• 32 792
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Къде мога да дам за пране големи вълнени одеяла, които не могат да се съберат в 11 килограмовата ми пералня? Освен в тепавица Рай.

# 61
Белина Еко не вземат ли?

# 62
Къде мога да дам за пране големи вълнени одеяла, които не могат да се съберат в 11 килограмовата ми пералня? Освен в тепавица Рай.
Аз нося моите големи завивки за пране на химическо чистене, имат и услуга пране, доволна съм. Clean Factory в Мол Марково Тепе използвам. Като ги занеса, са готови на следващия ден, изпрани са много добре и миришат хубаво.

# 63
Дева, 6-7 работни дни ми идва повече. 5 за изпълние +2 за взимане/връщане, а и трябва да ангажирам някой да има на адреса.

# 64
Къде в Пловдив мога да намеря автентична баклава, с много масло и шамфъстък?

Може да питате в Madame Silve на Отец Паисий, туркиня приготвя печива и сладкиши. Млечната им баклава е страхотна, класическа не съм опитвала.

# 65
Здравейте, знае ли някой къде са премести шивашкото ателие, което беше зад Водната палата?

# 66
  • Euskal Herria
Имате ли информация къде се премести магазинът за бельо и трикотаж на ул "Даме Груев" (срещу ДГ "Осми март")?
Знам, че някъде на бул "Руски" бил сега, но къде по-точно? Ще съм благодарна, ако някой знае и сподели.

# 67
Здравейте, знае ли някой къде са премести шивашкото ателие, което беше зад Водната палата?
ул. „Генерал Данаил Николаев“ 100

# 68

https://maps.app.goo.gl/b4h9UKyF5KR68nbx5

# 69
Тук наскоро се питаше за зърна едамаме без шушулките. Вчера бях в Лидл Тракия - този до Декатлон и имаше много. Не се намират във фризерите със зеленчуци, а в другите, където слагат седмичните продукти.

# 70
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, въпроса ми не е точно къде, а дали в оптиката Оптодент на полиграфията има всекидневно очен лекар за преглед и след това да поръчам очилата? Защото ходих последно в Скай оптик в мола и там можело да се прегледаш но от събота на събота Rolling Eyes

# 71
Има, да. В събота бяхме, минахме преглед и аз, и детето.

# 72
Да, има винаги очен лекар в Оптодент!

# 73
На мен ми бяха казали преди месец-два като бях, че имат не  очен лекар, а оптик. Има доста голяма разлика.

# 74
  • Пловдив
На мен ми бяха казали преди месец-два като бях, че имат не  очен лекар, а оптик. Има доста голяма разлика.

Изключително голяма разлика! От години сме клиенти на оптиката, много са бързи и коретни, консултират чудесно. Нооо... тази жена, която преглежда е тотал щета! Изобщо не дава коректни диоптри! Наложи се да сменяме очилата повторно...и от други познати имам оплаквания...
Така че, най-добре постете офталмолог и с рецептата при тях за очила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт