Къде в Пловдив??? - 112

• 32 880
  • 736
  •   2
Отговори
# 600
Да сте виждали някъде красиви ветрила? Може ли онлайн.
Преди дни в Хеликон на Райко Даскалов на касата имаше, но не обърнах внимание на цената.

# 601
  • Пловдив
Има ли някъде където постоянно да продават турски гевреци от този тип и да са вкусни, а не жилави и ужасно твърди?

Преди време взех от Кауфланд, но май ги няма постоянно.
Имаше преди години на главната малко турско магазинче, но вече го няма.
В постоянния асортимент е на Кауфланд.

# 602
ЛЛ даде направление за АГ на дъщеря ми 12г. Каза,че го прави за всички когато вече имат цикъл. Д- р Краевска или д-р Леви препоръчвате? Очаквам преглед с ехограф, да вземе секрет за микробиология и да обсъдим по- обилен цикъл?
Водила съм я веднъж на 8г при д- р Краевска. Доволна съм ,но искам мнение и за др Леви ,ако евентуално за  по- обилното кървене се налага терапия.

# 603
  • Пловдив
На 12 г. терапия ми се струва неразумно. Та те хормоните още не са се регулирали.
Аз си харесвам д-р Паскалева.

# 604
Идеята ми е  - която изберем   да остане за проледяване и да я познава. Ясно ми е ,че е рано, но масово чета за хормонални проблеми в пубертета.

# 605
Не знаех, че са в постоянен асортимент на Кауфланд,  само два пъти съм взимала от там, в повечето пъти все са липсвали.
Тези от Кауфланд бяха вкусни.

# 606
  • Пловдив
От колко време има цикъл?
Моята дъщеря не съм я водила.
Първите месеци цикъла беше хаотичен през 20-40 дни.
Водя календар и наблюдавам. Точно се беше регулирал и пропусна месец.
Не очаквам да е по часовник и за сега отлагам посещение при гинеколог.

# 607
  • Euskal Herria
Водила съм я веднъж на 8г при д- р Краевска. Доволна съм ,но искам мнение и за др Леви ,ако евентуално за  по- обилното кървене се налага терапия.
Аз съм ходила при доктор Леви преди години, доволна бях. Най-добре е да се пита в темата за акушер-гинеколозите в Пловдив, може повече хора да дадат отговор.

# 608
Яна,благодаря много!
Miraluba, от март месец. Ясно е ,че не е регулиран още,но ЛЛ като даде направление искам да го използвам. Притеснява ме по- обилното кръвотечение. Може причините да не са хормонални и е хубаво да се изясни навреме.

# 609
  • Plovdiv
Не знам дали питането ми е баш за тук, но все пак ще питам. Имам комшия, който си е паркирал ремарке на тротоара, вързано за улична лампа. Пречи на преминаващите по тротоара и на паркирането на автомобили. Звънях на 112 нямаше никаква реакция или последици, от районното също. Някой може ли да ми даде съвет към кого да се обърна точно. Ако питате защо не говоря с него, той абсолютно отказва да го премести.

# 610
  • Пловдив
Не знам дали питането ми е баш за тук, но все пак ще питам. Имам комшия, който си е паркирал ремарке на тротоара, вързано за улична лампа. Пречи на преминаващите по тротоара и на паркирането на автомобили. Звънях на 112 нямаше никаква реакция или последици, от районното също. Някой може ли да ми даде съвет към кого да се обърна точно. Ако питате защо не говоря с него, той абсолютно отказва да го премести.

на мейла на ОД на МВР си пишете една жалба и цитирате кога сте звъняли на 112 и т.н.
и същото на общината по район
трябва да ви дадат входящ номер

# 611
  • Пловдив
Утре трябва да закарам сутринта дъщеря ми на Централна гара,но не съм минавала от там много време.Дали свършиха ремонтите и достъпа с кола до гарата дали е възможен?
От Тракия посока тръгвам ако има значение.

# 612
Утре трябва да закарам сутринта дъщеря ми на Централна гара,но не съм минавала от там много време.Дали свършиха ремонтите и достъпа с кола до гарата дали е възможен?
Всичко е отворено вече.

# 613
  • Пловдив
Всичко е отворено вече.
Много благодаря!

# 614
  • Пловдив
Ние не сме  доволни от д-р Леви. За 12год момиче е стресиращо, а и тя не предразположи дъщеря ми по никакъв начин, прегледа в с ехограф. Каза, че поне 3год са нужни за регулиране на цикъла и изписа витамини.

Общи условия

Активация на акаунт