Къде в Пловдив??? - 112

• 32 838
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив

Отивам към Джъмбо, но не знам дали ще има там такава диадема. Ако някой знае къде продават ще бъда благодарна да сподели.

# 91
Не съм виждала готова, но в М-арт има такива телени пръчки, както и меки топчета, така че лесно и бързо може да се 'спретне'.

# 92
Здравейте на всички! Нова съм в града и съм в търсене на добър фризьор и козметичка. Косата ми е дълга до кръста и си търся изпробван фризьор, които да може да подстригва дълга коса. Много ме е шубе да тръгна да си търся точно фризьор без препоръка. В родният ми град съм случвала на такъв, които не можеше да направи правата черта и като се започна едно изравняване Astonished …направо не е за разправяне.
За козметичка търся някоя, която да може да оформя добре веждите. Малко съм ги замерила последно време. И да, по възможност да е в центъра или широкия център на града. Благодаря на всички отзовали се Heart

# 93
Тези дни забелязах, че Аптека Запад срещу магазин Сани вече я няма. Пише, че аптеката се е преместила на бул. "Свобода" (номерът май беше 67). На този адрес, ако не се лъжа, се премести и аптеката, която беше до Т-маркет на ул. "Й. Гавазов". Та, освен денонощната Запад и тази на бул. "Свобода", остана ли друга аптека Запад в града?🤔

Последна редакция: пт, 27 мар 2026, 06:28 от dolce miele

# 94
  • Пловдив
Можете ли да препоръчате бутик, в който може да се открият красиви и по-различни рокли, от брокатени, сатенени, лъскави и еднотипни рокли? Обиколихме в центъра, мисля навсякъде, тези на главната са УЖАСНИ за моя вкус. Освен това са демоде...Отдавна не се носят такива. Всички изглеждаха, като от китайски магазин.
Търсим нещо по-актуално като модел. Ако се сещате за някое магазинче, което можем да погледнем. Търсят се се рокли за девойка на 23 и за майка и, над 50 г.
Може да погледнете Christine fashion. Бутикът е в Капана, имат и сайт. Цените не са ниски.

# 95
Някой ходил ли е днес в Кауфланд в Кичука,  случайно да е забелязал има ли още от тази почва ?

# 96
Нашите отдавна ги затвориха, Долче.

# 97
  • Пловдив
Скрит текст:
Някой ходил ли е днес в Кауфланд в Кичука,  случайно да е забелязал има ли още от тази почва ?

Такива субстрати има в Homemax.

# 98
Скрит текст:

Такива субстрати има в Homemax.
Тази седмица беше на промо, а в онзи магазин бяха останали малко чували като ходих сама. Затова попитах да знам към кой магазин да се отправя, но отпада купуването  и'.

# 99
Можете ли да препоръчате бутик, в който може да се открият красиви и по-различни рокли, от брокатени, сатенени, лъскави и еднотипни рокли? Обиколихме в центъра, мисля навсякъде, тези на главната са УЖАСНИ за моя вкус. Освен това са демоде...Отдавна не се носят такива. Всички изглеждаха, като от китайски магазин.
Търсим нещо по-актуално като модел. Ако се сещате за някое магазинче, което можем да погледнем. Търсят се се рокли за девойка на 23 и за майка и, над 50 г.
Може да погледнете Christine fashion. Бутикът е в Капана, имат и сайт. Цените не са ниски.
Ехее, благодаря ви! Нещо такова исках да разгледам, въпреки по-високите цени, моделите са отличителни и стилни!
Ще разгледам сайта.

# 100
Къде мога да купя Нори за суши днес? Обиколих вчера Кауфланд в Кичука и на Пещерско, изобщо нямаше и етикет за такива на щанда за азиатските неща.

# 101
  • Пловдив
Проверете в Лекси, ако ви е удобно.

# 102

От Кичука се прибирам, взех един чувал от същия.

# 103
  • plovdiv
Къде мога да купя Нори за суши днес? Обиколих вчера Кауфланд в Кичука и на Пещерско, изобщо нямаше и етикет за такива на щанда за азиатските неща.
В Метро има със сигурност.

# 104
Трябва ми плат за изработка на костюм на приказен герой за детската градина, в района на Понеделник пазара сме. Някъде наоколо има ли магазин за платове, че не се сещам. Май преди съм ви дава в Капана, но дали все още работи?
Черен полар или нещо подобно ще свърши работа в случая.

Общи условия

Активация на акаунт