Къде в Пловдив??? - 112

• 32 780
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Чак фирма не, ползвали сме едни момчета от махалата.

# 31
  • Пловдив
Тези хора препоръчвам
https://www.facebook.com/share/1AePRsDDji/

# 32
  • Пловдив
Някой питаше за сергиите с книги на гарата. Вчера видях две работещи на спирката срещу гарата, но към 16,30 едната вече прибираше книгите навътре.

# 33
  • Пловдив
Случайно някой да може да ми препоръча майстор/фирма за ремонт на покрив, за обличане или измазване  на комин ми трябва.

# 34
Здравейте! Може ли препоръка за изпитана фирма за щори и комарници?Дали някой има отзиви за Ролетис, партньори на Камакс за град Пловдив? Благодаря!

# 35
  • Пловдив
Здравейте! Може ли препоръка за изпитана фирма за щори и комарници?Дали някой има отзиви за Ролетис, партньори на Камакс за град Пловдив? Благодаря!

моите са от Теолино пласт, нямам забележки

# 36

моите са от Теолино пласт, нямам забележки

Аз НЕ препоръчвам Теолино пласт. Абсолютно безобразна фирма! Първо дограмата им е под всякаква критика, така ми я сложиха в две от стаите, че си оставиха ръцете. Когато им направих рекламация и дойдоха да я видят, малко след като я монтираха, общо взето ми казаха че за тези пари толкова, което за мен е абсолютно недопустимо и то при положение че дограмата която избрахме беше в горния клас като цена, а като духа вятър е едно свирене, отвсякъде се усеща вятъра! На едната стая дори ми слагаха някакви допълнителни планки, естествено без никакъв резултат. Яд ме е само че направих и двете стаи с тях, никога повече!
За комарниците конкретно, защото и те са от тях, също не съм доволна. Комарника е по-малък от профила на външната дограма с около два пръста и съответно от там си влизат буболечки и всякакви гадини. Трябваше да се чудя с какво да уплътнявам.
Наистина нямам идея как толкова години съществуват, гола вода са!

# 37
А има ли някъде физически магазин за сладкарски пособия и консумативи?
Аз пазарувам от Деко шоп.

И да питам, търся масажистка в района на Света Анна.

# 38
  • Пловдив

Това лято поръчвах много комарници от Гершман (на Сточна гара).  Много съм доволна от всичко,  а от монтажистите съм впечатлена. Рядко се случва да се работи с такива професионалисти.
Сега обаче гледам, че са изпразнили помещението срещу Байкал и не знам къде са се преместили.

# 39
  • Пловдив
Фантастико:

# 40
  • Пловдив
Представям си какъв митинг ще е Simple Smile отделно не знам мястото колко ще е подходящо. Аз съм далеч, та съм пас.

# 41
Представям си на това колело какво чудо ще е....

# 42
  • Пловдив
именно...крайно неподходяща е локацията, ама...

# 43
  • Пловдив
Разписанието на автобусите Пловдив-София в първия пост актуално ли е? Питам, защото все се надявам Меритранс да пуснат пак автобуса в 11,30 часа.

# 44
Та то чудото започна още по време на ремонта, когато затвориха дясната лента на булеварда. Вечер след 17 часа няма минаване. И оставиха 15 паркоместа пред магазина. Ако не им предоставят площ за паркиране вътре в Панаира, ще бъде язък за огромната инвестиция.

Общи условия

Активация на акаунт