Къде в Пловдив??? - 112

• 32 744
  • 736
  •   2
Отговори
# 690
Къде мога да поръчам интересен кетъринг за около 15 души( без Мащерка)?

# 691
  • Пловдив
Моля за препоръки за добър учител или школа по български език и литература за подготовка за НВО след 7 клас. Благодаря предварително!

# 692
  • Пловдив
Кой басейн в града е ок?

# 693
И аз съм на тази тема-в Санкт Петербург добре ли е откъм хигиена?

# 694
  • Пловдив
И аз съм на тази тема-в Санкт Петербург добре ли е откъм хигиена?

Според мен да. (Тази година още не съм ходила, но предишни лета беше добре).

# 695
Два пъти вече ходя. Добре е. Много чиста е водата. Малко са го намалили като площ. Цените на бара са същите, приравнени в евро.
Вход до 10ч. 8 евро.

# 696
По темата с басейните - къде в града има такива подходящи за малки деца?

# 697
Здравейте.Сина ми е записан в 5 клас в "Константин-Кирил Философ",имат ли униформи,че забравих да питам.

# 698
  • Пловдив
Здравейте.Сина ми е записан в 5 клас в "Константин-Кирил Философ",имат ли униформи,че забравих да питам.

Има. В Пен силует се продават. /последните трябва да ми плащат вече за реклама- ще я давам за благотворителност/

# 699
Ще водя малкия на Марково на басейн,може ли да си носим вода ? Много отдавна сме били и не помня дали.може да си носим.И може ли да се ползват и вътрешните и външния басейн?В сайта виждам по отделно цени за вътрешните и външния.

# 700
  • Пловдив

Има. В Пен силует се продават. /последните трябва да ми плащат вече за реклама- ще я давам за благотворителност/
Реклама на кое?
Че те са единствен вариант, а не опция.

# 701
  • Пловдив
Идея нямах.

# 702
Моля за препоръки за добър учител или школа по български език и литература за подготовка за НВО след 7 клас. Благодаря предварително!
И БЕЛ както и математиката- Еврика. Но записванията там ставам януари за текущата година.

# 703
  • Пловдив
Може ли помощ за автобусите за София. Виждам вечерните на Карат С тръгват от Централна гара, но къде точно, някъде зад спирката на градския транспорт ли? И в София къде спират, освен на автогарата?

# 704
  • Пловдив
Точно пред гарата са в локалното платно. Не на булеварда. В София спират на Експо център и после на централната  автогара.

Общи условия

Активация на акаунт