Здрави,красиви и послушни деца щуреят в АСЕНОВГРАД сега !

• 14 406
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Ееее,аз докато се добера до компа и то станало утре и вас ви няма...
Краси,сори,че не ти отговорих днес,но много бързах,че 100 човека ме чакаха.Много хубави снимки,радвам,се че сте по-добре и ви чакаме с нас на разходка,чееее се забме вече,станахме за разцелуване  Hug
Мими,много гадно,че го няма мъжа ти,дано по-бързо да си идва и на мен ми е много криво като го пратят някъде на командировка  Hug
Да ви кажа и ние сме с хъркащо носленце,днес доста се чудех дали да не я водя на лекар,но реших да изчакам да видя.Слагам и виброцил.Една приятелка ми каза да сложа вит.Ц в нослето,някой то вас слагал ли е?
Ей,Цвети пусни една снимка бе мацка да те видя може да се познаваме,то никой не ми обръща внимание за снимките,ама аз  тъпо и упорито като една дърта свеки да си кажа пак  Mr. Green
Айде мацки лекинка  Heart Eyes

# 181
Цвети,просто няма начин да не я знаеш...Ама тя да пуска снимки  Mr. Green  Аз сега закарах малкия у майка и ще боядисвам в спалнята където ми изби зимата влага,че стои петно,добре,че имам още от същата боя...

Софи,не съм чувала за тоя метод с витамин Ц-то в носа  newsm78

# 182
Привет мамииии  Party как сме днес?Ние се събудихме,хапнахме и някои хора поиграха 1 час и пак заспаха  Mr. Green
Абе то няма начин всичките мами да не се знаем,аз затова подканвам тука да си пуснем снимките,моите са в другата тема,то и на тези които са пуснали де.
А това за вит. Ц още една мама потвърди и ще взема да пробвъм,все пак това е просто един  вит. Ц,нали? 
Мими,ти големи изненади ще му спряташ на мъжът ти май,а?  Rolling Eyes
За сега приятен ден на всичкиии  Hug

# 183
  • Асеновград
Привет и от мен.Ох,на мен днес ми нещо лошо-ходя като замаена  Tired
Софи, аз съм чувала,че се слага вит.Ц в носа,но нищо друго незнам.Но пък по аптеките няма вит.С-от доста време е спрян.
Утре и във вторник моя мъж най-после ще почива,тия дни беше на работа .
Отивам да полегна  Hug

# 184
Еййй,какво си правите бе мацки?Къде се запиляхте?  newsm78 Ние тези дни сме нещо кривички и незнам защо така.
Краси  Hug Честит ти аватар,Анито е много сладка,как съм се затъжила за вас,айде стягайте се за разходкиии  Sunglasses
Мими,ти къде изчезна,аааа?Сигурно си е дошъл мъжът ти и си наваксвате пропуснатото време  Mr. Green (шегичка,еййй)
Айде бе мацки пишете и снимки пускайте,аз искам среща да организирам,апък вас никакви ви няма,аааа  hahaha

# 185
Sofi,дойде си мъжа ми още в неделя,но само ми изникват ремонтни идеи и го впрягам,та няма време за наваксване....Тук сме,но е много гадно времето...Излизахме няколко пътии семейно без количката даже,но за малко...

# 186
  • Асеновград
Сериозно обаче-хайде да спретнем срещичка  Grinning
Софи  Hug  love001 и аз много съм се затъжила за вассссссссссссс

# 187
Ами хайде,ама никой не пише.Пишетеее  Hug

# 188
  • Асеновград
Къде сте всичкии? Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 17:43 от Красииии

# 189
Ехооо,защо не пишете бе мацки? Rolling Eyes Къде се запиляхте всички,ааа?

# 190
  • Асеновград
Софи,май само двечките си пишем  Hug

# 191
Среща днес в 12 ч. пред търговския....

# 192
  • Асеновград
Браво Мими , точно , кратко и по същество.
Аз за съжаление няма да дойда , защото съм на работа , но ако се срещнете някой уикенд ще се радвам да се присъединя към вас.
Между другото , Софи в понеделник мина пред нас , към 18,30 май беше , даже погледна в двора , аз бях тям с майка ми , Тедко и мъжа ми и бая се зачудих дали да не изтичам след вас , ама ме досрамя.Какво ще си помислиш , някаква непозната тича да те гони  #Crazy.
И затова , ето ме мен - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5380539 , другия пък , ако се престраша да заговоря някоя от вас , поне да знаете коя съм.

# 193
Били,през почивните дни го дават още по-топло,та се надявам да се включиш в сбирките,ако ги започнем,де...

Аз ще съм пред търговски до фонтана с една или две мои френдки,ако някой прочете навреме за срещата да идва...а ако иска да ми пише на лични,за да дам тел.

# 194
  • Асеновград
Ееееееееее,Мими,чак сега видях,че си писала за среща.....хайде другия път
Billie,ами аз те знаммм теб  Grinning почти всеки ден се разминаваме с количките.Даже доколкото си спомням си била съученичка на брат ми  Hug

Общи условия

Активация на акаунт