КАУФЛАНД - тема 80 ПРОЛЕТНА 2026

• 49 978
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Намерих чипс, капучино. Даже се изненадах приятно, че е по 1 цент. Предния път май беше 1 лв. - чипса.
Имаше с лук и със сол.
Яйца нямаше от 3.48.
Доматите бяха прилични, имаше и негодни, но на долните касетки бяха добре.
Най-голямата лудница хванах, междучасието на учениците, ужас! То не стигат пенсионерите, ами и тях уцелих.

# 256
Подарявам талон за чипс и капучино.
Подарен.

Последна редакция: ср, 01 апр 2026, 14:31 от Пролетно цвете

# 257
  • Mostly in my mind
Няма чипс при нас.
При табелите обаче мундарите сложили от другия, правия и този low fat и хората масово се лъжат. Даже и служителите на К включително Joy

# 258
Яйцата до 7:30 в нашия магазин приключиха. Служителките бяха изнервени почти веднага. Даже цената не беше сменена още. Отделно имаше смесени с размер М. Тотална лудница.
Аз спала недоспала обърках сиренето на Лакрима и това удоволствие ми струва 11 евро. Здраве да е! Първи април се усеща като 13-и петък. Ще плача и ще хрупам чипс. Grinning

# 259
Подарявам купон за нескафе (подарен) и ментос.

Последна редакция: ср, 01 апр 2026, 15:48 от Escala

# 260
  • Mostly in my mind
Яйцата до 7:30 в нашия магазин приключиха. Служителките бяха изнервени почти веднага. Даже цената не беше сменена още. Отделно имаше смесени с размер М. Тотална лудница.
Аз спала недоспала обърках сиренето на Лакрима и това удоволствие ми струва 11 евро. Здраве да е! Първи април се усеща като 13-и петък. Ще плача и ще хрупам чипс. Grinning
Е,поне си имаш чипс.  Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

# 261
Във Враца има

Последна редакция: ср, 01 апр 2026, 18:47 от rosicapi

# 262
Морковите на промоция се скапаха за няма и ден.
Такова чудо за първи път ми се случва.

# 263
В момента съм в Кауфланд, ако някои подарява купон за 0.01€ да пише
Имам, ако не е късно вече

Изпратен.

Последна редакция: ср, 01 апр 2026, 19:32 от ZlatE

# 264
Морковите на промоция се скапаха за няма и ден.
Такова чудо за първи път ми се случва.
Както писах, държат ги някъде на твърде студено и после след покупката се случва това...Много е неприятно. В нашия филиал от доста време го правят - особено банани, домати, краставици, ябълки, моркови, но и при други се усеща. Бананите най-редовно са си направо мокри...

Последна редакция: ср, 01 апр 2026, 20:57 от dolce miele

# 265
Еха ,сирене Елена на 5 евро на нощното пазаруване,искам и аз Grinning
Пак имам проблем с приложението,като си вляза в списъка за пазаруване и искам да видя примерно запазената тоал. хартия колко ролки беше и цъкна на нея-отива отдолу като закупена,а не влиза в артикула да прочета.. не мога да разбера дали са го променили или защото както винаги нещо ми насича там.(преди като запецнеше списъка и направо ми триеше артикули докато скролвам ) Отделно и където махнаха цена на кг/бр. От игрите им не ме теглят,точките не ми влизат в употреба ,купона за рд не ми върши работа,другите купони са безмислени 99,9% и то няма за какво да го ползвам вече Grinning Кф ,четете Grinning

# 266
Имало бой в магазина, няма и колички.
Колежката каза, че има много пазаруващи. Каза че основно всички взимат картофи и домати от промоцията.

# 267
Тази вечер, в Кауфланд на Кукуряк в Овча купел, видях намаление на масло...мисля, че не е харесвано, но все пак да споделя...
Скрит текст:

# 268
Дени, аз пък мисля, че точно това масло на Белииса е от харесваните. Май е в брошурата до изчерпване.🤔
Аз пък може би миналата седмица хванах намалено масло Монарх за 1,29 лв и взех две пакетчета, но още не сме го пробвали, имаме други купени преди това. Дано да става, за първи път купих масло Монарх (а съм чела за него и много хубави, и много лоши мнения).🤔

# 269
  • Пловдив
Взех сутринта чипс, ранно зеле - днес е 1Е, леко е, та може и да е рехаво.
Авокадо на 0,50Е.

Свободен е кода за Киндер, някой ако иска.

Общи условия

Активация на акаунт