КАУФЛАНД - тема 80 ПРОЛЕТНА 2026

• 50 143
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Е, така е, гледат🤣
И аз на акаунта с точките нямам купони, а на другите три, купони, колкото щеш.
Предлагам, ако някой желае да си навърти 25Е/точки на моя карта, ще му активирам купон. Има време до края на седмицата.

# 571
  • Mostly in my mind
какви са купоните Ви за -45 и -50% ?
Аз имам много, но точките са ми много малко. 😃

Лютеници Дерони, кисели краставички, немско масло, вода, вафли, олио, хляб сомун, шоколади Своге, кисело и прясно мляко Верея. Това са с 40, 45 и 50 %. И трите показани преди моя коментар по 25%.
Еха...не е честно.

# 572
Моите са за бонбони и течен шоколад. Всичко ще си взема. Живи и здрави да са! Приятна изненада са тия проценти.

# 573
  • София
какви са купоните Ви за -45 и -50% ?
Аз имам много, но точките са ми много малко. 😃

Лютеници Дерони, кисели краставички, немско масло, вода, вафли, олио, хляб сомун, шоколади Своге, кисело и прясно мляко Верея. Това са с 40, 45 и 50 %. И трите показани преди моя коментар по 25%.
Еха...не е честно.
Не е. Имам 44 точки. Трябва добре да си помисля, преди да активирам купон. Ако дам 25 точки за 1 прясно мляко или 25 точки за едно кисело, точките ще свършат. Simple Smile А пазар за 25 евро няма как да направя. Simple Smile

# 574
  • Mostly in my mind
според мен са го направили да пазарувате повече, сътветно като натрупате точки, тогава да използвате купоните.

# 575
  • София
Затова за постоянно пазаруващите няма такива купони. Wink

# 576
  • Mostly in my mind
така де. затова казах, че не е честно Laughing

# 577
И моите са като на Таня. Плюс пърленка и нещо друго. Масло нямам. За шоколада се засилих, добре, че видях, че само за млечен се отнася. Отказах се. Другите неща не ги купувам, не знам защо ми ги предлагат.

# 578
  • оттам, откъдето започва България
Миналата седмица имаше купон -50% за кроасани и беше посочено, че е само за кроасани с какао лешников крем.
Минаха с бял крем и сладко, така че Deva, можеш да пробваш на машината за самообслужване.

# 579
И аз имам доста купони.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 580
  • Пловдив
Аз имам за готв.сметана, тяхната марка -40%. Дано има. Сметана за кафе също.

# 581
Имате ли представа какво включва замразеният агнешки дроб комплект от 8 страница в брошурата?

# 582
  • Карлово
След като се оплаках тук, в тази тема, ми се появиха купони за намаление. На мм също видях, че има, и то различни от моите.

# 583
А аз да споделя какви ги свърших . ... Имах точки и миналата седмица като се появиха пак изчезналите купони-активирах всички ( предложих на съкварталец да ползва каквото си избере) и...снощи забравих да ги деактивирам и съответно вече нямам точки, но имам доста купони на -40 и -50% ....голяма бяла патица съм. Здраве да е!

# 584
  • Mostly in my mind
След като се оплаках тук, в тази тема, ми се появиха купони за намаление. На мм също видях, че има, и то различни от моите.
Абе и аз се оплаквам от седмица,но нищо не ми се е появило Joy
Denyil, да! В неделя деактивирайте каквото не сте ползвали,защото в понеделник точките ще изгорят.

Последна редакция: пн, 04 май 2026, 20:05 от Лолита

Общи условия

Активация на акаунт