Пързалки,люлки,катерушки на МАРТЕНИЧЕТО са първи дружки!

• 8 788
  • 276
  •   1
Отговори
# 15
кети, квото и да кажем ние щом лекарите не са преценили да я преместят значи си имат своите основания...

# 16
Кети, в Тина Киркова със сигурност има такива вип стаи в отделението за Проблемна бременност, но в Майчин дом незнам Confusedно и Герчо е права, може би пък лекарите искат непрекъснато да я наблюдават...

Да ви кажа аз вече ще се побъркам вкъщи, непрекъснато разтребвам, гладя, занимавам се с по-леки домакински задачи, изчетох де що има книга из къщи...все още ми се вие свят и имам сърцебиене, но не мога да легна и туй то...сега Али е навън с татко си и така им завиждам, уж сега ми е паднало да почивам, ама нали е принудително и не мога да се насиля да спя...Али много се промени, явно разбра че не мога да я гушкам и вече не плаче, даже някак си не ме забелязва, сега татко й е на дневен ред, само повтаря тата-тата, протяга ръце към него, а аз съм нещо средно между пътен знак и храстче Confusedголямо интересчийче значи, аз да си мисля че ме обича, а тя зарад едното гушкане е била така лепната за мен Confusedосмелих се няколко пъти да я водя за ръка, не ме заболя, но ми се зави свят, иначе почти не ме боли вече, даже на моменти забравям и скачам от леглото и ме прерязва, ама пък как сърбиии, ще се побъркам, като краставо кученце се драпам Simple Smile

Абе гледам нещо пак свекървенската тема сте зачесали, толкова ми е скучно, че ми иде да ви разправям за нашите тук драми Confusedмного са свестни по принцип, но ние като едно семейство на по-малкия брат, сме някъде на 5-6 план, виждат детето 2-3 пъти в месеца за по 2 часа и толкоз, иначе уж много се гордеят с нас, колко сме самостоятелни и оправни, как сами си гледаме детето, колко нещо сме изучили, какви позиции имаме, колко се обичаме... ама ей така на теория, добре че са нашите...не мога да не ги похваля, в момента те ми отглеждат детето и то перфектен начин, не мога никаква забележка да им направя, майка готви вкъщи, пазаруват, помагаха и на мен в началото, много си ги обичам...уф толкова сълзлива съм станала, ще ме извините Rolling Eyes

# 17
Дейзи  Hug Hug Hug
Дани непрекъснато прави бели4ки,4ак се 4удя откъде ми идват на акъла,само се 4уди къде по нависоко да се покатери и да ско4и,даже да се удари след 5 мин ве4е е забравил и пак същото.В4ера го намерих на терасата,домъкнал си стол отнякъде,ка4ил се и се провесил на терасата,направо ми спря сърцето като го видях,по4увствах се като най лошата майка на света  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 29 апр 2007, 13:03 от zoui

# 18
Дейзи Hug Hug Hug
Зоуи  Hugтова вече звучи страшно,може би трябва да затваряш вратата към терасата newsm78аз като го пусна сам без надзор Боби затварям вратата към стълбището ,че той  пък почва да се катери нагоре.

за свекървищата най новото при моите е ,че се наслаждават на ехокардиографски туризъм bowuu Joy
туко от време на време си правят по една ехокардиограмка в най скъпата болница (Чирковата)не че са болни нещо,но това си е изтънчено удоволствие ,непонятно на мен.
оня ден на свекър ми лекаря 1000000000000000000пъти му обяснил,че енапълно здрав,но.........................нали свеки го пратила "на София да си направи една ехокардиография bowuu
добре,че съм зла и не се отбиват всеки път и у нас след процедурата Joy

# 19
  • София
Добро утро, милички,
Аз съм го ударила на почивка, сами сме с малката. Едни англичани купиха апартамента над нас и правят грандиозен ремонт, дори и през празниците не спира работата, малката два пъти подскочи от някакво чукане и се ядосах. Ясно ми е, че ремонт не се прави безшумно, но аз не съм била с дъщеря си насаме от много отдавна и нямам намерение да прекарам почивката си подскачайки. Както и да е, ако бяха българи няй-много да си бяхме организирали двубой на стълбищната площадка, но с тези хора- един телефон, казах само, че живея под тях  и ела да видиш какво става- майсторите на секундата заминаха в отпуска до края на празниците, на мен с куриер ми изпратиха кошница със сладкиши и извинителна картичка!
Е, как да кажа- пожелавам на всички такива съседи!
Приятна почивка и ако има някой желаещ за кафе в парка следобяд, може да се видим, възнамерявам да излезем с малката към южния парк.

# 20
  • София
Здравейте,милички! Hug
Леле-е,така ли ще е цяло лято,няма никой в нашата темичка Thinking Sad
Надявам се,че всички сте добре и или сте някъде на почивка през празничните дни или просто не се прибирате с дечковците в къщи по цял ден. Hug
Ние сме добре.Дани са го напънали едновременно два кътника горен и долен и единия кучешки,вече ми драскат на пръста,но общо взето нормално го понася.Почти всеки ден научава по някоя нова дума,последната е "тролей" Shocked и как прави овцата Simple Smile.
Гледам,че времето се пооправи,чакам го да се събуди и ще излезем да се поразходим и да се порови в пясъчника пред блока.
Цунки на всички! Hug

# 21
Тук пък времето е дъждовно Rolling EyesА Дани е болен с хрема и температура.Аз си мисля,4е е от зъби,понеже много се изостриха симптомите на зъбите,лигите текат като река,непрекъснато си дъв4е пръстите,няма апетит,спи лошо и много мрънкя.Тия кътници ни ебаха майката с извинение.
Тася направо ме уби с тоя "тролей" Shocked Mr. Green

# 22
И Иван вдигна преди малко 39 градуса температура. В спешното на токуда казаха, че е вирус и ме предписаха антибьотик. Като цяло е мрънкав от вчера, но днес направо с тази температура пак ме хвърли в джаза...

# 23
Аз хубаво разправям,4е ни растат зъби,ама да ги бях проверила,открих един кътник,доста големи4ък Thinking и 2 сини венеца,така 4е най много докрая на седмицата о4аквам още 2 кътника ooooh!

# 24
Здрасти мацки, върнах се от Белгия, беше супер.

Дейзи, насълзиха ми се очите като те четях от другата тема. Бъди силна и не падай духом. И не си мисли, че Али е за едното гушкане.  Никой никога няма да може да те замени. За нея нещата са необясними. От нейна гледна точка може да е, че ти си интересчийче, намерила си кой да ти гледа бебето най-накрая и хоп- в леглото да си почиваш, докато тя страда по тебе  Wink 
(майтапя се)

Преди 2 седмици ми беше много зле, и след кратки обяснения от тати, Калоян като че ли проумя, че не ми е добре, и стана много внимателен, идваше да ме гали по главата, да ме гуши и да ми дава биберон.

Специални поздрави за всички рожденнички!

Беа подхвана темата за пръстите, при нас пък е биберон... постоянно.. вечер заспива поне с 2. единия в ръката. още не съм се опитвала да ги махам, не ми дава сърце да го тормозя. той наистина има нужда да суче. преди месец беше адски уморен но бяхме на гости и забравих биберон. такъв рев не бях го чувала от бебешество. наложи се да купуваме биба, и после едва се успокои. страшно много се разтрои.

Мила, за майка ти просто й кажи.
Мики, и нашите родители не ни помагат с гледане. Приемам го за нормално, вземи си бавачка за да можеш да почиваш по малко. не се издържа само с децата. 
Свекърва ми беше дошла един ден докато ме няммаше, че мъжо трябваше да пътува, и се наложи да остане до много късно, мъжо разбил колата зверски на 200 км от софия. благодарна съм и за каквото и да прави. сготвила беше картофки, супер, днес можах да се наспя.
утре сме на обяд при майка ми, пак съм и благодарна, едно готвене по-малко, 2 часа почивка+

# 25
здравейте милички Hug
така ви блазея ,че сте попътували по празниците,моя мъж се наложи да е в София тия дни и нямаше как Sad а така ме естегнала шапката и ми се скитори яко Crazy
Кали Hug добре дошла-пусни малко снимки да се повъзхищавам Hug

Зоуи  Hugда кътниците са огромни #Crazy

Тасинка  Hugбраво на Дани Hug

Ази Hug ние вчера следобед не излизахме,че чакахме гости а ис е бях преуморила ,че до 14 бяхме в парка

на болниците стискам палци Hugда оздравяват

майчета Hug почнаха ли децата да рисуват по къщата-Бобката само да му падне химикалка и виж какво става-вече кошарата е произведение на изкуството Joy,краката ми също "бодиарт"а добре ,че пода е теракот долу и не хваща химикалка Joy
страшно е опърничав и само ми се кара дребния,не дава да му сменям памперса и направо крещи ,като го сложа на повивалото,не дава да му давам имуностимулатора -преди по лесно давах лекарства newsm78то и аз прекалих с тоя имуностимулатор защото излишно му го давам,той не е болнаво дете,но заради почивката ми си иска да няма фалове newsm78и му правя един курс newsm78

# 26
Много сте сладки всички, мерси за подкрепата HugКали, пусни снимки, моля те поне виртуално и ние да попътуваме Wink

Днес вече не издържах и излязох от вкъщи, геройски преодолях 5-те етажа, разходихме се из Мола на Хемус, незнам дали знаете, но там на последния етаж са направили един много голям магазин /сигурно знаете де, то все аз не съм разбрала/ та има страхотни детски неща на много добри цени, напазарувах страхотни неща за Али, включително имаше доста шапки /Мила май ти беше казала, че не можеш да намериш хубави/ и купих поредните две. Доста се разходих, на няколко пъти ми стана лошо, но вече съм добре като цяло, утре или вдругиден трябва да ходя на контролен преглед, дано всичо е наред, че имах малко съмнения за възпаление на раната. Али цял ден е при нашите, разбира се рева за баща си като я оставихме, а по-щастлив от него няма, че най-сетно му обръща внимание и той е на върха на йерархията й вече.

# 27
Привет!Благодаря за пожеланията за рождения ми ден,съжалявам че тогава не бях тук да ви "почерпя" по едно макар и виртуално. HugСега го правя с удоволствие.  party023 Drunk
Ние сега се прибрахме,още в петък заминахме за Рила.Бяхме със сестра ми и нейния бебчо...и нали се сещате,че лудницата беше пълна с двете бебета под един покрив...но пък си изкарахме страхотно.Нямам търпение да се позатопли времето още малко и вдигаме гълъбите за по-дълго от мръсната София.Утре ще гледам да кача малко снимки и ще ви покажа.
Хубава вечер от нас. Hug
Отивам да чета назад...Дейзи,какво е станало с теб....

# 28
Здравейте мацки!

Ние си бяхме тук по празниците. Майка ми ни беше на гости. Аз си направих "пролетното почистване", че иначе няма кога, а сега се възползвах, че имаше кой да гледа Криси. Вчера от преумора ли от какво ли, но вечерта бях като парцал. Главата ме боляше зверски (както след упойката при секциото), та чак ми се гадеше и ми се виеше свят. Права не можех да седя въобще. Абе яко се бях бъгнала нещо. Кръвното ми беше ниско май, но с тоя ел. апарат за кръвно, който имаме, не можах да разбера колко е все пак. Днес, слава богу съм добре.

Честито на рожденичките, които пропуснах!  Hug

Дейзи, страхотно е, че се чувстваш добре вече. Все по-добре ще се чувстваш Wink

Тася, браво на умното ти момченце  Hug

# 29
Здравейте момичета!

Какъв кеф, тука почивните дни са до 10.05, майски празници му викат на това!!! Мъжът ми си е в къщи, което значи че Иван не е непрекъснато лепнат за мен и мога да пусна един постинг Grinning

Времето тука не е кой знае колко топло, но става за разходки и излизаме по два пъти сега. Дребния изкара миналата седмица една стомашна инфекция, която от къде дойде така и неразбрах. Баща му го беше извеждал навън, освен там да е изял нещо, незнам...

Когато чета за проблемите ви с бабите и дядовците, започвам да си мисля че е супер това че тука няма никой от тях да ни се меси, от друга страна когато съм зверски уморена си ви завиждам по мъничко Embarassed че има кой да ви помогне поне за час!

Едно въпросче, някой знае ли добър или поне нормален педиатър в Гео Милев, че Дребния още не съм го записала и това лято като се приберем смятам да го направя?

Хайде много цунки от мен, и на болничките бързичко да се оправят!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт