Пързалки,люлки,катерушки на МАРТЕНИЧЕТО са първи дружки!

• 8 773
  • 276
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, мацки  Hug

Кате, добре дошла! И още веднъж - само да те радват двете ти слънчица  Heart Eyes Габи е прелестна просто - изписана е като кукличка, а е на няколко дни само! Ще стане красавица, да знаеш  Flutter

Тия дни едва спим в жегите! Криси спи само по боди с къс ръкав/потник/ завивам я с едно леко чаршафче и пак го изритва. Вече изпрах летните дрешки!
Вчера ходихме у сестра ми и какво й преживя котката (горкото животно)  Whistling Криси само повтаряше "кооооте, коооте" и търчеше след нея. Най-накрая "кооотето" се светна, че ако влезе зад дивана, ще може да получи малко спокойствие. Жалко само че нямаше фотоапарат да снимам. Ама нищо де, другия път Wink

Лек ден от мен!

# 271
Ето малко снимки от нас, за който му се гледа:

http://new.photos.yahoo.com/dessi_76/album/576460762401265978

Кали, много са свежи снимките с пуканките. Аз не мога да си представя моята щерка да седи на масата толкова кротко  Shocked Браво на Кало  Peace

Последна редакция: пн, 14 май 2007, 09:37 от DessyM

# 272
Кате, добре дошла!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Само щастливи моменти с малките човечета около теб  Hug
За яслата аз съм категорична и Михаил от септември е ученик  Laughing Това което би му дала средата там, не може да получи в къщи, наблюдавам доста деца ходещи и неходещи на ясла разликата е огромна. Първо са много по-самостоятелни, по-изпълнителни, повечето знаят какво може и какво не може и никога не съм видяла подобни истерични сценки, които моя хубосник ми прави напоследък  Embarassed като си намисли нещо и не го получи се започват писъци и ревове докато не стане на неговата  Embarassed за това вината е 100% моя, защото нищо не му отказвах  Embarassed но това е друга тема. Плюс това децата, ходещи на ясла са доста по-социлани. Позволявам си тези изводи на базата на около 15 деца, които от години познавам и мога да твърдя, че родителите им са възпитани и умни хора и на ходещите и на тези които са си в къщи, т.е семейната среда е една и съща. Естествено, че ако започне да боледува ще го оставя зимата в къщи, но напролет пак ще опитам  Peace аз съм твърдо за яслите и градините. Няма гаранция, че оставйки в къщи ще го предпазя от чалгата и глупостите, защото аз в къщи и само класическа музика да му пускам и на вие да му говоря 20 мин на детската площадка са достатъчни да научи и най-каруцарските изрази... Естествено всеки сам решава кое е най-доброто за детето му.
В интерес на истината, моето дете е изключително разглезено  Embarassed  Embarassed  Embarassed, и материално и нематериално, на него не му се отказва почти нищо, повечето му играчки са купени преди да се е сетил че ги иска, ако откаже дадена храна, веднага получава желаната алтернатива, няма нещо за което се е хванал в магазина и баща му да не му го е купил (с изключение на едно плюшено цвете  Joy ) , силно се надявам, както казва Калина да се научи в яслата , че не е център на вселената, защото за мен Е  Simple Smile

# 273
  • София
Мами,дайте предложение за заглавие на новата тема,че нищо свястно не измислих Embarassed,а бързах да я пусна преди да са заключили тази.

# 274
Кате, дала си примери точно за това, за което говорех и аз.
Калоян вече 2 пъти прояви инат към ядене, и двата пъти седя гладен. в магазини все още не капризничи. Когато иска нещо, го взимаме за малко, и после го връщаме на място. Но надали дълго ще продължи това. не му купуваме много неща, и без това ни е малка къщата, а той не им обръща внимание. Но пък му позволявам да се занимава с почти всичко безопастно. (вчера след пуканките си пусна прахосмукачка).
С племенницата ми имам повече опит в пазаруването. В магазина и обяснавам, че може да си избере едно от 3-4 неща, които аз посоча, а като порастна и казвах до колко парички. никога не мрънкаше, защото знае, че има избор и мнението и се уважава.

Кали, много са свежи снимките с пуканките. Аз не мога да си представя моята щерка да седи на масата толкова кротко  Shocked Браво на Кало  Peace

Ами той не седи кротко Simple Smile Вчера за втори път падна от масата, този път с по-леки поражения. Но не се впечатлява като падне, освен ако няма кръв.

# 275
КАТЕНЦЕ, ЧЕСТИТО ТИ МАЛКА ПРИНЦЕСКА! ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА МАЛКАТА МИ АДАШКА!  bouquet  bouquet  bouquet
Много е сладка!!! Страшно много се зарадвах като прочетох новината.
Ние се прибрахме от пътешествието във Франция и Швейцария, изкарахме си страхотно! Поздрави и целувки на всички, с които не сме се чували и писали отдавна!

# 276

Общи условия

Активация на акаунт