Така че направо пускай обява, вместо да минаваш през агенция. Аз съм много доволна. Освен че се занимава с Криси, тя пере и глади нейните дрешки, готви и за през деня, като приготвя и порцията за вечеря. Ние сме се разбрали за 10 часа на ден от 8.30 до 18.30 без съботи и недели и без празници. Като, естествено, ако се наложи нещо извънредно, се уговаряме и няма проблем.
наистина ме трогнахте

разгледах снимките - Мони не я бях виждала с бретон, страшно й отива, а и Алекс е със страхотна прическа 
вкъщи седи само по боди и боса, адски е топло и задушно. аааааа щях да забравя прави по 4-5 крачки сама от мен до баба й и обратно, ама голямо шубе бе, цялата плувва в пот и ръцете й се потят чак

защото май ще трябва да ходя командировки за по една седмица няколко пъти, а и майка ми предлага да я вземе за две - три седмици на вилата на морето на чист въздух и направо съм в ужасна дилема. Всъщност може и да ви е смешно, но ми е гадно, че съм принуена да спра по този начин, а и се чудя как да го направя. Но да не ви занимавам, то си е за кърмаческия форум май тази тема
Снимките са много хубави. Много хубави деца са всичките 
Но ще трябва да ги изгладя утре и да я обличам вече по-лекичко, че е голяма жега
. В петък направихме сефтето на късите панталонки, но беше само за два часа, че ми стана съвестно веднага след болестта да го разхвърлям за по-дълго. Прибираме се ние от разходка и той тръгва сам по стълбите - държи се с една ръчичка за стената и върви нагоре. ние сме на първи етаж ама той продължава нагоре и се разсърди, че не давам да се качва нагоре. Вчера сутринта в ранни зори съм го пуснала да щъка из апартамента и по едно време чувам трясък ама няма плач. Хукнах като озезумяла и кво да видя. Наш Иван стъпил със сандалите в легена с вода на кучето, подхлъзнал се и паднал със се легена. Мокър до кости - като се е плиснала водата и косата му беше измила. Седи и гледа гузно
... Цирк! Вчера решавам, че ще ходим да плащаме интернета без количка да се разхожда. не е особено далече, но не е и безкрайно близо. Е, в такова приключение се вкарах, че направо умрях. Спря се при вскеи фас и кучешко лайно. разгледа всички цветя, бодливи храсти и т.н. като не му изнася посоката, в която вървим, а иска някъде другаде не реве, а просто се отпуска и ми увисва на ръката. Като резултат го носих повечето време, ремонтира офиса на интернетаджиите, изпроси си един балон от една кака, 5 човека се обърнаха да гледат що едно дете виси, хванато за ръката на майка си без да издава и звук, втурна се да прегръща едно куче, та уплашихме и кучето и стопанина
. Стопанина крещи - кучето е добро, че да се застрахова, кучето сви уши и чака, че вижда едно природно бедствие да се задава - смях в залата Риба! Всички простотии ги прави изключитлно тихо... И през цялото време стиска една безкрайно ценна хартийка от шоколад ел-зет, все едно има фиш с шестица от тотото. На финала му хванах цаката за последнит 50 метра. Вървя пред него и казвам Чао и малкия прави 5 крачки, пак чао и пак 5... като се прибрах сигурно бях с 2 кг по-слаба и вода се лееше от мен.
. Връчих го на мъж ми да продължат разходката, а аз да отдъхна и се прибират смед 2-3 мин. После мъж ми разказва на едни приятели - и като разххождах днес Иван. Малееее - щях да го убия. 
.И ние в петък тръгнахме пеша с малкия за детската кухня и просто ми разказа играта,спира се на всяка пета крачка и се заиграва с нещо,дърпа ме в други посоки,абе разстояние което сама взимам за 10 мин отиване и връщане го преборихме за около 40
.
,бях харесала сандалките на Минимен,но уви не му влезе крака и до половината.Накрая му взех на КиК едни сандалки ,които се коригират с лепки и на стъпалото и на глезена.
и Алекс и Мони са страхотни сладури,много много готини 
при мен не става,защото дори да се навие да хапне твърда храна Боби пак си иска да суче а да увелича количеството твърда не мога-той отказва да го яде
въглен
или пък свикват да бъдат толерантни едно към друго
. Може и да греша и всъщност това да са единични инциденти, несвързани с гледането и негледането вкъщи.... домакинята на въпросния рожден ден е прекрасен човек, изключително добре възпитана и детето и също е добре възпитано, ама... другата за пръв път я виждам, но не изглеждаше хваната от гората. От една страна ми се иска иван да общува много с деца, отдруга няма болест дето да я пропуснем... Иска ми се да тръгне на ясла, ама като си представя вечните хреми и болежки все отлагам подаването на документи. Пък някак не искам да гледам темерудче вкъщи и ми се ще от малък да разбере, че човек е социално животно и е хубаво да се съобразява... изобщо - едни неделни размисли и страсти...