Любим град в БГ

• 6 968
  • 170
  •   1
Отговори
# 75
  • Виена
Ех,Варна,морето.... Heart Eyes
 Ако някога се върнем да живеем в БГ,карам мъжа ми да отидем да живеем във Варна.Иначе и моя град си ми харесва(Севлиево),ама е прекалено малък  за да ме привлече да се върна да живея там завинаги Rolling Eyes

# 76
# 77
Пловдив  bouquet

# 78
  • София
Плевен  Hug

# 79
През последните месеци служебно ми се наложи да пообиколя почти всички по-големи градове в България. Определено фаворитът ми е Варна, изключвам плажа. Но самият град вече го обожавам. Heart Eyes

# 80
Варна, Пловдив, София, Русе, Созопол, Несебър..
Бурагас ми е роден, но не ме кефи..

# 81
Не е един,няколко са  Hug . Варна,Несебър,Разлог,Благоевград,София,Мелник,Велик Търново,... newsm78  ....не съм била в Русе,чувала съм че е страхотен град.  Flutter

Живот и здраве лятото .... Heart Eyes

# 82
От Русетууууууу..по юбаво нема!!!!! Peace

# 83
  • UK
Варна и София. Ест.

# 84
Ловеч
Зоопарка, етнографският им комплекс...
И Плевен, но не самия град, а Кайлъка. Търново също не е лош, с неговия Царевец.

И как съм могла да пропусна ВАРНА  Hug

Шани, че ти по душа и сърце си ми землячка  Hug  Ловеч, В.Търново - моите градове.
Само заменям твоята Варна за Бургас.

# 85
Всеки град носи своето очарование...във всеки намирам по нещо, в което да се влюбя и което винаги да помня...
Пловдив със стария град и амфитеатъра, където един американец крещеше "Обичам този град!"
Бургас с кея, на който съм седяла часове...
Велико Търново с Царевец и шоуто, на което се възхищавах в прегръдките на любимия човек...
Мелник и виното...
Копривщица и старите къщи, които те връщат векове назад и нещо вътре ти трепва...
Стара Загора с Аязмото и най невероятно зверски вкусните домати....
Несебър с църквите...
Созопол с алеята на скалите, където сядаш на чаша бира с приятели и гледаш голямото синьо море....
Мога още много да пиша, има и още много да видя... Но най си обичам София - може да е всякаква, но е моя роден дом, където искам да изживея живота си сред хората, които обичам...

# 86
Не е един,няколко са  Hug . Варна,Несебър,Разлог,Благоевград,София,Мелник,Велик Търново,... newsm78  ....не съм била в Русе,чувала съм че е страхотен град.  Flutter

Живот и здраве лятото .... Heart Eyes

Еееех, ти вече тотално ме запали да видя Русетууууу Mr. Green Там сме лятото 100%....slunceto...дай типс за някое готино хотелче Blush

# 87
Много често чета,но сега не можах да се сдържа да пиша.Обожавам Правец!

# 88
  • Варна
Трявна... и Варна, макар че не обичам пясъкът да ми влиза в носа, но пък е проветрива!  Grinning

# 89
София  Peace

Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт