Любим град в БГ

• 6 965
  • 170
  •   1
Отговори
# 60
Обичам много родния си град - Плевен, нищо, че от 2 години не живея там, обичам и Варна, Бургас също много ми харесва, както и  Боженци, Трявна, Априлци, Троян, но едно единствено е мястото от което ми спира дъха - АРБАНАСИ Heart Eyes Hug

# 61
# 62
тонколона басова, това отдолу не е ли "Звук и светлина"? Ако не е тайна откъде е снимката и мога ли да я имам и аз?
можеш да я имаш от мен , но какво предлагаш в замяна? Wink

Ми не знам, дай оферти.

# 63
Варна
заради морето, Морската градина, детските спомени, семейството, приятелите, и пак морето с чайките

# 64
Първата ми мисъл, след като прочетох заглавието на темата беше "Пловдив".Този град ми въздейства по невероятен начин. Даже самото мислене за него ме изпълва с положителна енергия и ме кара да се усмихвам. Блазе на всички, които живеят там.  bouquet
После като се зачудих по- обстойно над въпроса стигнах до извода, че всеки един град ми харесва повече от родният ми, дори и да не съм ходила там.
Преди две седмици бях в Мелник - няма такова място!!! Разтекох се от кеф.Каменните улици, високите бели къщи, пясъчните мелове,  приличащи на купички керм-карамел, от които сякаш някой е гребал с огромна лъжица.
За морските градове хич даже няма да говоря, че ще разплача.

# 65
Варна! Peace

Откога навивам мъжа ми да си премести бизнеса и да заживеем там.......  Wink

# 66
Варна! Hug Heart Eyes

Варна! Peace

Откога навивам мъжа ми да си премести бизнеса и да заживеем там.......  Wink

И аз така, но безуспешно. Crossing ArmsНе ще и не ще.......ама аз не се отказвам. newsm36

# 67
Варна, Габрово.
Разбира се, София, но ми е роден град и съм пристрастна.

# 68
Пловдив, моята любов...

# 69
  • София
аз пък предпочитам на село
градовете са твърде градски, колкото и да са хубави
винаги има хора в повече

# 70
Най-ми е добре в Русе,няма такъв град с толкова дълга пешеходна зона,архитектура,история и т.н.
Другия ми фаворит е Сандански...
Обаче ще си сменям местонахождението от град на село,щот на село ми е най-убау,там не ме боли главата Peace

# 71
Нямам предпочитания.
Където се случи. "Град, като град."
Не това е важно.

# 72
Свиркала съм по въпроса. Но я да се обясня в любов пак:
Толкова обичам Смолян, че правих, струвах, фанах младеж оттам  Grinning

(вероятно романтични глупости ми се въртят в главата, хора оттам са ми казвали, че не искат да си стоят в прекрасния град..)

# 73
Стара Загора Kissing Heart

# 74
Велико Търново (моя град) и Пловдив...  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт