Любим град в БГ

• 6 956
  • 170
  •   1
Отговори
# 105

Русе, Варна, и Търново ми харесва но само за разходки по Царевец, Арбанаси. Въпреки че е целия в баири имат хубави магазини и заведения Laughing

# 106
ВЕЛИКО ТЪРНОВО/старата част на града/   Израснала съм в подножието на Царевец,и за мен няма по- прекрасно,изпълнено с легенди и патриотичен дух място.

# 107
Трявна, Балчик, Сандански...

# 108
  • Пловдив/Бургас
 PeaceБУРГАС  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 109
  • Стара Загора
Стара Загора Heart Eyes

# 110
  • България Сливен
Варна

# 111
  ХАРЕСВАМ всички гореописани градове.  Чудя се за Видин... много искам да го видя, а не съм.  Ще намина.
 Тази тема е безпредметна без анкета.  С  анкета ще е също толкова-   безнадежна,  безуютна.. , но мила.!!
   Пловдив.. разбира се.

Последна редакция: сб, 28 апр 2007, 22:00 от Найка

# 112
Варна, Търново.

# 113
СТАРА ЗАГОРА newsm10 За нищо не бих заменила уханието на липи през май и юни, пешеходните алеи, птичите трели и целогодишната зеленина на парк "Аязмото"! Peace

Велико Търново yes Най-хубавите и луди години! Mr. Green Старият град и разбира се Царевец!

the path of rain, обхвана ме носталгия, прочитайки поста ти за Сфера, Blue house и Текила coolcool

# 114
Обожавам родния си град а той е Благоевград

# 115
  • На края на света !
Аз си харесвам моя роден град Петрич. Също ми допада и Варна..

# 116
Два града харесвам Пловдив и Бургас

# 117
  • Пловдив
Харесвам... не обичам родния си град Димитровград, макар че вече няма нищо общо с това което беше. Иначе винаги съм харесвала Пловдив и Варна. Може би защото имам близки и в двата града и съм ги посещавала често. Сега живея в Пловдив, но ужасно съм се затъжила за Варна. Имам толкова мили спомени от там. Любима и непрежалима за мен сграда във Варна беше аквариума. На впечатлителната 4-5 годишна възраст ми изглеждаше като приказен замък обвит с бръшлян.

# 118
Велико Търново е най- любим newsm03 и въпреки,че съм 4-то поколение софиянка не харесвам София ooooh!

# 119
  • София
Най-любимият ми град в България е ВАРНА, след него бих наредила Велико Търново и на трето място родната ми Враца!

Общи условия

Активация на акаунт