Любим град в БГ

• 6 947
  • 170
  •   1
Отговори
# 120
Велико Търново, Пловдив и Бургас

Много от вас са посочили Габрово- лятото бяхме за един ден на малка екскурзия до Търново, минахме през Казанлък, Габрово, ходихме и до Етъра. По-грозен град от Габрово още не бях виждала, мисля, че никога повече няма да го посетя, от Етъра също съм мноооого разочарована...

# 121
Определено Пловдив е най-хубавия град(за мен).Много го обичам Hug

# 122
Варна, родният ми град.  Heart Eyes

# 123
  • Плевен
Пловдив (стария град)
Плевен - мой роден град (Кайлъка)

# 124
  • София /Абсурдистан
Много са градовете, които харесвам. Но МОЯТ град ще си остане Търново, това Търново, което е в детските ми и ученически спомени -  с местата, които вече ги няма - "Сфера", "Blue house", "Текила" ..., с миризмата през пролетта и есента, с хората, с местата, които безкрайно обичам, с любимата ми гимназия и междучасията, прекарани пред Царевец. Отдавна не съм се връщала там, но чувам, че градът се е променил. Ужасно ми липсва!  Cry

И аз се записвам във фен клуба на Търново  Simple Smile Харесвам и магнолиите, които са на всяка крачка там. Когато отида в Търново, очите ми си почиват с красиви гледки  Simple Smile
Обичам още: Варна, Бургас, Поморие, Несебър, Созопол, Приморско. Дори планирам да се преместя за постоянно в региона  Peace
Какво ли още правя в мръсната София ...

# 125
Кажете честно кой ви е любимия град в България и защо! Кои места в града ви харесват и кои не!!!
На мен любимия ми е Бургас - най-вече заради морето!!
Вие сте Sunglasses Grinning

Бургас Sunglasses

# 126
Филибето Peace

# 127
Велико Търново - много красиво и одухотворено място
Бургас - майка ми е от там, живяла съм там доста години - това е градът, който ми носи усещане за "родно място", макар и да съм родена в София
Созопол и Копривщица - заради хубави спомени от детските и "младежките" години  Grinning

# 128
СОФИЯ[/glow]

# 129
  • Няма такава държава!
На морето - Несебър, ама не точно в разгара на сезона. На планина - Мелник, Смолян, но пък аз и не съм обикаляла много. Защо ли? Заради красотата и онова странно състояние на спокойствие, което ме обвзема, когато съм там.

# 130
  • DE
Преслав и Плиска. Иска ми се да съм живяла по онова време!!!!!

# 131
  • Linz
Нямам любим, навсякъде обичам да ходя.

# 132
  • в полите на Балкана
Балчик-заради морето и белите скали. Копривщица-незнам точно защо ,но я обожавам.Зарежда ме с многооооооооо енергия .

# 133
За мен най-красив град в България определено е Бургас . Не само заради морето ,а има много красиви паркове ,морската градина и архитектурата се супер.
Най -противния град е моята родна София

# 134
Варна и Бургас  PeaceСтрахотно ме зареждат .

Общи условия

Активация на акаунт