Любим град в БГ

• 6 953
  • 170
  •   1
Отговори
# 135
БЛАГОЕВГРАД GrinningОбожавам го този град!

# 136
На първо място Варна,после Бургас ,Стара Загора,Велико търново  Grinning

# 137
  • Тайна, майна
Пловдив - моят си град - и Стара Загора.

# 138
БЛАГОЕВГРАД GrinningОбожавам го този град!
Peace

# 139
Определено Пловдив е най-хубавия град(за мен).Много го обичам Hug
И аз слагам Пловдив на I-во място. Има възможност за разнообразен социален живот и въпреки това е мнооооого по-спокоен от София. Живяла съм в Пловдив 5 години и отново бих се върнала там...
От черноморските градове - Несебър + Слънчев бряг, както беше споменато вече, но само през сезона - иначе е много пусто.
И към тези мога да добавя Варна, Стара Загора и Хасково, всеки един от тях по различни причини, но Пловдив няма равен!!! Hug

# 140
Днес любимият ми БГ град беше София - толкова спокойна и чиста! Утре вече няма да е така Sunglasses

# 141
Обичам  родния  си  град  Русе  заради  близките  и  приятелите,величествената   Дунав  и  неповторимата   аристократична  атмосфера  на  града.В  Русе  има  чудесен  театър  и  опера,а  хората  са  прекрасни,жалко,че  вече  живея  в  София.Харесвам  Велико   Търново  и  обожавам  да  ходя  в  този  град,гледката  на  Царевец  е  нещо  уникално. smile3501

# 142
Е как Варна ,морето,голите жени........ Mr. Green

# 143
 Не съм ходила на много места, но определено родният ми Тетевен води класацията от всичко видяно от мен досега.  Grinning От по-големите градове харесвам Силистра и Благоевград (много подредени, чисти и красиви градове), обожавам стария град в Несебър и центъра на Русе  Crazy

# 144
  • София
Аз си обичам родния град. Нищо, че се е променил до неузнаваемост, нищо, че е мръсен, нищо, че е шумен, нищо че е пренаселен. Това си е моят град - вътре в него се крие детството ми, наднича отнякъде старо разочарование, спъвам се в някой щастлив спомен, усмихва ми се забравена усмивка, като зъбобол ме връхлита отдавна преживяна голяма загуба, иззад ъгъла ми подсвирва преодоляно препятствие. Където и да се запилея по света, с удоволствие се връщам в този град - вдишвам с огромна наслада изгарящия му дъх  с мирис на бензинови пари, нагорещен асфалт, прахоляк, непочистени кофи за смет и плахия опит на една липа да компенсира всичко това, вдишвам и знам, че съм си у дома.
Колко точно си го казала, браво, спести ми бая писане и редакции  bouquet
По темата - от София не мърдам, ама и Царево си обичам (ееееееех, Арапя, готви се, идвамеееееее) Peace

# 145
  • Под тепетата
Обичам си родния Пловдив-това е най-красивият за мен,а също така и Несебър-много добре ми действа

# 146
И наш Сливен не е лош,хич даже  Peace

# 147
  • Варна
Любима и непрежалима за мен сграда във Варна беше аквариума. На впечатлителната 4-5 годишна възраст ми изглеждаше като приказен замък обвит с бръшлян.

И на мен така... но бръшляна вече го няма...
А Варна ми е най-любимия град на света  newsm10

# 148
Варна и Добрич са ми любимите!!!!!

# 149
Варна, Търново, Пловдив, Ботевград дори (чистичко и подредено градче), Несебър, Ахтопол (от детските ми години), Копривщица...която ще посетя утре и много се радвам  Simple Smile Има и още..

Общи условия

Активация на акаунт