Любим град в БГ

• 6 954
  • 170
  •   1
Отговори
# 150
Варна- там прекарах две страхотни летни ваканции като студентка  Heart Eyes и ми е като първата любов
Враца- роден град на мъжа ми - също е хубав град - чист въздух, спокойствие, ако имаше и работа - преселвам се там  Grinning
Несебър - стария град...

# 151
Густо майна, Филибето - това е моят град, там искам да живея, там се чувствам щаслива...Иначе нашата родина е пълна с китни и красиви градчета, всяко със своя красота и идентичност...много разнообразие и уют има в българските градчета, определено....Правя сравнение с американските....Тук имам чувството, че като си бил в един американски град, все едно си бил във всичките...

# 152
  • Sofia
Варна и Пловдив са ми любимите градове...Велико Търново също, там ми бяха хубавите студентски години  Hug

# 153
Правец !

# 154
София - заради лудницата от хора, коли, трамвай. Костинброд (родния ми град), защото вечер мога да се прибера и почина на тишина от лудницата  Mr. Green.
Троян - там правят страхотни пърленки, там се помолих на иконата на Света Богородица Троеручица и този януари резултата е налице. Всички градчета и селца на юг от Бургас, покрай морето  Mr. Green. Търново - заради историята ни, Асеневци и Фани Попова Мутафова.

# 155
София
обичам и Пловдив и Варна

# 156
Добрич - за живеене . Спокойно място
София - за купон . Лудница Simple Smile

# 157
Русе /пристрастно/, освен него Пловдив, Варна, Несебър, Трявна.

# 158
Варна- младостта ми е свързана с този град, там срещнах любовта, там родих първия си син.
 Обичам този град!

# 159
Аз си обичам родния град Плевен.В него най-много харесвам парк Кайлъка.Много е спокойно и готино.

# 160
Обичам родния си град Ямбол,а също и Китен-много приятни спомени имам в това градче!

# 161
Харесвам Русе- много е организиран и поддържат тревните площи перфектно.

# 162
Плевен - лятото като пуснат фонтаните в центъра е страхотно. Иначе много обичам всяко местенце по Черноморието.......

# 163
  • Русе
Русе разбира се! Няма град с повече паркове, по-голяма пешеходна зона и повече еднопосочни улици! ОБИЧАМ ГО!!!
А също така обожавам да ходя в Троян, Боженци, Несебър.........за други не се сещам в момента!

# 164
Моя си роден град-Балчик.

Общи условия

Активация на акаунт